Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ;





Πώς θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα;



 Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε μεγάλα και εντυπωσιακά μάτια. Προσπαθούμε πάντα με τις επιλογές μας στο μακιγιάζ να τα τονίζουμε και να τους δίνουμε λάμψη. Υπάρχει όμως τρόπος να τα κάνουμε να δείχνουν με το μακιγιάζ πιο μεγάλα; Και φυσικά υπάρχει. Η  Staxtopouta έχει για εσάς step by step όλη την διαδικασία για να κάνετε τα μάτια  σας να φαίνονται μεγαλύτερα! Πάμε να δούμε τα 5 πολύ απλά βήματα …

Χρειάζεσαι:

μια ανοιχτόχρωμη σκιά στο χρώμα του δέματος
μια ελαφρώς σκουρότερη σκιά επέλεξε σωστά το χρώμα με βάση την ένταση που θέλεις να δώσεις με την αντίθεση του φυσικού σου χρώματος ματιών
μια κρεμώδη σκιά σε λευκό ή σαμπανί χρώμα ή σε χρώμα πιο ανοχτό από την σκουρόχρωμη σκιά που έχεις επιλέξει.
τσιμπιδάκι φρυδιών
μάσκαρα
μαύρο ή καφέ σκούρο μολύβι ματιών
λεύκό μολύβι ματιών

Πάμε να δούμε τα βήματα;

Βήμα 1ο

Το σχήμα το φρυδιών σου είναι το Α και το Ω. Εξέτασε προσεκτικά τα φρύδια σου, διόρθωσε το σχήμα τους και καθάρισέ τα από τη κάτω μεριά. Επίσης, αν λεπτίνεις ελάχιστα το σχήμα σου, θα μεγαλώσεις το άνω βλέφαρο του ματιού σου και η περιοχή θα φαίνεται μεγαλύτερη.

Βήμα 2ο

Άπλωσε σε όλο το βλέφαρο, από τις βλεφαρίδες έως τα φρύδια την ανοιχτόχρωμη σκιά. Στη συνέχεια, πάρε την αμέσως σκουρότερη, σχημάτισε την εξωτερική γωνιά και ανάμειξε τη με την ανοιχτόχρωμη προς τη μέση του βλεφάρου.

Βήμα 3ο

Βάλε λίγη από τη κρεμώδη σκιά στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια, καθώς και ελάχιστη ποσότητα στην εσωτερική γωνία του ματιού. Έτσι ώτσε να έρθει λάμψη και φως στο βλέμμα σου αλλά και να τονιστούν οι σκιές και οι αντιθέσεις των χρωμάτων.

Βήμα 4

Με το σκούρο μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών κάνε μια γραμμή σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες, η οποία θα ξεκινά περίπου από τη μέση του βλεφάρου σου και θα καταλήγει λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού. Mε το λευκό μολύβι ματιών βάψε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου έως και την εσωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 5
Γύρισε τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλίδι και βάλε δυο στρώσεις μάσκαρα. Δώσε έμφαση κάνοντας ανοδικές κινήσεις στις βλεφαρίδες που είναι στη μέση και στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου.







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...