Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΤΙ TOY "ΛΕΣ " ΣΤΟ...ΜΕΤΡΑΕΙ; ΜΑΘΕ ΤΑ ΤΙPS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ!



Το τι του "λες" στο ... μετράει! Μάθε τα tips που θα σε σώσουν!

Ναι καλό είναι να κάνεις τα πάντα , να είσαι ίδια Θεά Αφροδίτη  στο κρεβάτι αλλά αν δεν μιλάς και την βγάζετε στη μούγκα τότε η βαρεμάρα δεν θα αργήσει να σας επισκεφτεί! Καλή η χημεία, η έλξη αλλά κάποιες άλλες τσαχπινιές είναι το αλατοπίπερο στη σχέση. Σκέφτεστε μήπως πως δεν έχετε τι να πείτε ; Πως μια ατάκα σας μπορεί  να ξενερώσει τον άλλον; Μα θα τα καταφέρω; Η Staxtopouta είναι εδώ για να σας πει πως αν αποφασίσατε να αφήσετε τις ντροπές  στην μπάντα και να αρχίσετε να το "λαλάτε" στο κρεβάτι  τότε όλες οι ατάκες είναι επιτρεπτές φτάνει να έχουν μέσα δυο απλά επιθέτα:καλός, μεγαλό μεγαλή προσοχή  με τη χρήση του επίθετου: μικρό που καλύτερα να διαγραφεί πλήρως από το λεξικό σας  απλά και μόνο για το καλό σας! Αλλά πάμε  καλυτρεά να δούμε και τα υπολλοίπα tips  που θα σας σώσουν ...

1. Αρχίστε από τα βασικά: Αν είστε αρχάριες στο συγκεκριμένο θέμα, μπορείτε να το πάτε όπως ακριβώς και στις ξένες γλώσσες, ξεκινώντας δηλαδή από τα βασικά και απλά. Μπορείτε δηλαδή να δοκιμάσετε κάθε τόσο να του λέτε πόσο σας αρέσει αυτό που σας κάνει, ή τι θα θέλατε να σας κάνει και με ποιον τρόπο. Γενικότερα δείξτε ενθουσιασμό, με τον κατάλληλο πάντα αισθησιασμό και κυρίως χωρίς υπερβολές. Από την μία, και θα αρχίσετε να εξοικειώνεστε με το συγκεκριμένο θέμα και από την άλλη θα τον επιβραβεύετε για τις φιλότιμες προσπάθειές του!

2. Δείξτε έναν άλλο εαυτό: Μπορεί στην καθημερινότητά σας να είστε η πιο σεμνή κοπέλα, ντροπαλή και συνεσταλμένη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε έτσι και στο  σεξ. Αν λοιπόν η παιδεία σας, με γαλλικά και πιάνο, σας απαγορεύει κατά κάποιο τρόπο να πείτε κάτι πιο βρώμικο ή πρόστυχο, μπορείτε για λίγη ώρα να γίνετε μία άλλη. Μπορείτε για παράδειγμα να υποδυθείτε μία στριπτιζέζ και να πείτε ακριβώς αυτά που θα έλεγε εκείνη, χωρίς να αισθάνεστε ενδοιασμούς ή ντροπή. Μπορείτε ακόμα να υιοθετήσετε και το στιλ μιας φίλης ή γνωστής σας, χωρίς φυσικά αυτός να το γνωρίζει, η οποία είναι πιο άνετη και γενικότερα πιο... περπατημένη από εσάς! Φαντασία θέλει.

3. Ζητήστε συγκεκριμένα πράγματα: Όλοι οι άντρες συμφωνούν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και αισθησιακό, από μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει, και στην προκειμένη στο κρεβάτι και το σεξ. Αν λοιπόν γενικότερα, δεν ξέρετε τι να πείτε ή τελοσπάντων δεν σας έρχεται και κάτι πνευματώδες, μπορείτε απλά να του εκφράσετε, με λίγα πάντα λόγια αλλά συγκεκριμένα, τι ακριβώς θέλετε να σας κάνει και που. Προσοχή... Δεν θα πρέπει να είναι υπό μορφή οδηγιών σαν να του κάνετε κουμάντο για να παρκάρει, αλλά με ωραίο και τσαχπίνικο τρόπο. Αφήστε ένα-δυο αναστεναγμούς και φυσικά όλα αυτά με φωνή χαμηλόφωνη και μπάσα πολύ πολύ κοντά στο αυτί, για να τον γαργαλάτε κιόλας!

4. Μην αγχώνεστε αν θα ακουστείτε αστεία: Η αλήθεια είναι, ότι κατά τη διάρκεια του σεξ κάποιες λέξεις ή φράσεις που κανονικά μπορεί να ακούγονταν αστείες και να προκαλούσαν σε όλους μας γέλιο στο κρεβάτι ως δια μαγείας αποκτούν άλλη βαρύτητα έχοντας ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα! Ακόμα λοιπόν και η πιο αστεία και περίεργη φράση να σας έρχεται στο μυαλό, μπορείτε να την πετάξετε και πολύ απλά στη συνέχεια να γελάσετε. Αν πάλι ο παρτενέρ σας πει κάτι για ν α σας πικάρει τότε τι να πω; Η σοφιά του λαού μας τα λέει όλα:Υπάρχουν και αλλού προτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

5. Κρατήστε σημειώσεις:  Δες ταινίες , διάβασε βιβλία, δεν λέω τίτλο από best seller γιατί δεν μου αρέσει η γκρίζα διαφήμιση :) 
Αλλά ξέρετε στάνταρ ποιο εννοώ! Μην ντραπείτε  να κρατήστε  και σημειώσεις από τις hot ατάκες κάντε και μια πρόβα μόνες σας για να βρείτε ύφος και μην φοβηθείτε πείτε την ατάκα σας την στιγμή που πρέπει!








Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...