Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ /ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013(ΜΕΡΟΣ 2)


Οι τάσεις μακιγιάζ για Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2013


Όλες οι γυναίκες αγαπούν το μακιγιάζ μια που μέσα του κρύβετε το μυστήριο της μεταμόρφωσης. Είτε θέλουμε να μοιάζουμε με μια αθώα πριγκίπισσα, είτε με μια hot ντίβα ή ένα ρομαντικό κορίτσι, με  μια σωστή επιλογή χρωματικής γκάμας και  υφών το μακιγιάζ  μας επιτρέπει να γίνουμε εμείς οι νεράιδες  τις ζωής μας. Η Staxtopouta φέρνει  από την εβδομάδα Μόδας όλες της νέες  τάσεις μακιγιάζ  για την σεζόν Άνοιξη /Καλοκαίρι 2013 και σας προσκαλεί να παίξετε με τις τάσεις. Από το γυμνό μακιγιάζ  και τις φωτεινές αποχρώσεις κραγιόν, στο αριστοκρατικό καφέ,  στις πινελιές από ροζ, τιρκουάζ ,μπλε,  καθώς και με τις αλλαγές από δεκαετίας του '60 και του '90, το μακιγιάζ  Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2013 είναι εδώ για εσάς. Τι λέτε Staxtopoutes μου πάμε να δούμε όλες τις τάσεις και να πειραματιστούμε;…

Καθαρά Μινιμαλισμός: Έμφαση στη φυσική ομορφιά. Πρόκειται για ένα τέλειο μακιγιάζ γλυπτικής μαεστρίας.  Τονίζουμε  τις γραμμές  από το πηγούνι, τα μάγουλα, τη μύτη και το μέτωπο. Τα μάτια είναι ελαφρώς τονισμένα από μάσκαρα και φυσικές αποχρώσεις  για σκιά ματιών, η επιδερμίδα ενισχύεται από μια λεπτή πινελιά απαλό ροζ ρουζ, ενώ τα χείλη φαίνονται τόσο μαλακά και εκφραστικά. Η τάση αυτή ήταν παρούσα σε όλες τις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας.



Συμβουλή:Δεν είναι δύσκολο να το πετύχει κανείς απλά πρέπει να παίξει χρωματικούς με τόνους που ήδη έχει στο πρόσωπό του, τόσο στο make up όσο και στο κραγιόν και στο ρούζ. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι αγαπητό κυρίως στο αντρικό κοινό. Μια που βλέπουν ένα προσεγμένο πρόσωπο χωρίς να το βαραίνει το υπάρχον μακιγιάζ του!



Eyliner:  Το μπλε , το ρόζ, το πράσινο, το κίτρινο, το τουρκουάζ eyliner δέσποσε στις πασαρέλες για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013. Χρώμα και πάλι χρώμα. Μπλε σκιές και μπλε eyeliner θα φορεθούν και θα κάνουν χαμό. Εκπληκτικά τα χρωματιστά eyeliner που εφαρμόζεται στην πτυχή του βλεφάρου και δίνουν φως και ένταση στο μάτι. Αντικαθιστούν όμορφα τις σκιές και δίνουν ένα έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια.  Η εφαρμογή του eyeliner που τόσο αγαπήσαμε το χειμώνα έρχεται τώρα με έντονα χρώματα για να ζωηρέψει την ζωή μας.

  Συμβουλή: Μην το φοβηθείτε, βρείτε ένα έντονο χρώμα που σας ταιριάζει και τολμήστε το. Να ξέρετε πως όταν βάζουμε κάποιο έντονο χρώμα στα μάτια μας παίζουμε σε πιο άχρωμες ή παλ γκάμες χρωμάτων για ρουζ και κραγιόν. 




Καφέ σκιές:Το σικάτο καφέ μακιγιάζ των ματιών:  Η γκάμα του καφέ δίνει μια ευχάριστη, ζεστή  απόχρωση δημιουργώντας εφέ μαυρίσματος κολακεύοντας σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του δέρματος. Τα καφέ θα κυριαρχήσουν στη σκηνή ομορφιάς και φέτος το καλοκαίρι. Μπορείτε να παίξετε για την αγαπημένη σας απόχρωση του καφέ, καραμέλας έως και στις πιο χάλκινες σκιές ματιών .  Ο συνδυασμός  μαύρου μολυβιού ή eyeliner θεωρείτε  must για αυτό το μακιγιάζ.


Τονισμένο κάτω μέρος των ματιών και οι βλεφαρίδες:  Μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90  που δίνει έμφαση στην κάτω γραμμή  του ματιού. Ανοιχτό φωτεινό χρώμα στο μολύβι  highlight  nude look μακιγιάζ,   έντονο  τιρκουάζ , μπλε και ακόμα  πιο σκούρες αποχρώσεις  που θυμίζουν smoky  look .  Για κραγιόν επιλέξτε ένα φωτεινό lip gloss.Ένα μακιγιάζ  εύκολο και γρήγορο  που θα φορεθεί πολύ!!

























Bold μακιγιάζ των ματιών: Έντονα μάτια με μαύρο eyeliner σε έντονη μαύρη  πλατιά εκδοχή του συνδυασμένο με μπλε- γκρι  έντονη σκιά . Ένα δυνατό     Smoky  Look που καθηλώνει.




Ημιδιαφανής σκιές ματιών και έντονα χρώματα: Ημιδιάφανες σκιές ματιών  άχρωμες ή ακόμα και έντονο μπλε αλλά με ημιδιάφανη υφή και εφαρμογή τις σκιάς  ακριβώς κάτω από τα φρύδια .





Spider Lashes: Σε αντίθεση με την κυρίαρχο μινιμαλιστικό στυλ μακιγιάζ όπου οι βλεφαρίδες είναι σχεδόν άβατες. Οι οίκοι Gucci, Giorgio Armani και Moschino έδειξαν την  αγάπη στις πλούσιες βλεφαρίδες. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται" βλεφαρίδες  αράχνη " με μια άκομψη ομολογουμένως μετάφραση.  Τα μάτια είναι τονισμένα  με σκιές ή μολύβια σε φωτεινές αποχρώσεις ή αποχρώσεις σε χρώματα κοντά στο φυσικά μας Η έμφαση γίνεται φυσικά στις βλεφαρίδες.  Μπορείτε να το συνδυάσετε με έντονο  κραγιόν ή και με κάτι πιο απαλό αν το αποτέλεσμα των βλεφαρίδων είναι πολύ έντονο!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...