Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ SMOKEY LOOK ...ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ



Ta 5 βήματα για Smoky Look τα Χριστούγεννα.

Η Staxtopouta αγαπάει πολύ αυτό το look  δίνει βάθος και αίσθηση μυστηρίου στο βλέμμα. Το θαυμάζεις, το προσπαθείς, και τελικά κάτι στραβώνει και μουτζουρώνεσαι ! Μικρές μου Staxtopoutes, αφού εγώ το πέτυχα και δεν βγαίνω έξω λες και έχω βουτήξει στις στάχτες μου, τότε για εσάς είναι παιχνιδάκι. Δημιουργήστε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ του χειμώνα ακολουθώντας τα 5 απλά βήματα που μου έδωσε η συνεργάτης μας πλέων Κατερίνα Γκιόκα. Πάμε να τα δούμε μαζί αναλυτικά....

Βήμα 1: Με ένα στρογγυλό πινέλο μεσαίου μεγέθους εφάρμοσε στο κινητό βλέφαρο μια σκιά σε γκρι- ανθρακί- μοβ σκούρα μεταλίζε- μαύρη και ότι άλλη κούρα απόχρωση θέλετΈπειτα άπλωσε με το χέρι σου τη σκιά μέχρι τη γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες σου.

Βήμα 2: Με ένα μαύρο μολύβι ματιών, δημιούργησε μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες σου. Με το δάχτυλό σου «σβήσε» προσεκτικά αυτή τη γραμμή, προσέχοντας να μην ξεφύγει πολύ από τις πτυχές των ματιών σου.

Βήμα 3: Με ένα μικρό πινέλο για τα μάτια, τοποθέτησε «ταμποναριστά» λίγη ασημένια- μεταλλική σκιά στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λευκό μολύβι ματιών.

Βήμα 4: Για να φωτίσεις το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε σκιά σε λευκή ή ασημί απόχρωση. Εφάρμοσε προσεκτικά τη σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Εναλλακτικά βάλε ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ στο ίδιο σημείο, απλώνοντας προς τα κάτω για να διορθώσεις τυχόν λάθη στο μακιγιάζ σου.

Βήμα 5: Τελευταίο βήμα και πιο σημαντικό: Η μάσκαρα! Βάλε πολλές πολλές στρώσεις μάσκαρα στα βλέφαρά σου για να μην μικρύνει τα μάτια σου το σκουρόχρωμο μακιγιάζ .

Δείτε επίσης:Χρήσιμα Τips για Γατίσιο Βλέμμα!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...