Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

3 TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ



Τρία Tips  που θα σας λύσουν τα χέρια!!

Πόσες φόρες δεν μας έχει τύχει η μάσκαρα μας να στεγνώνει ενώ μέσα έχει ακόμα αρκετή ποσότητα; Πως θα κάνουμε το κραγιόν μας να είναι σταθερό; Πως θα λύσουμε το θέμα της κακοσμίας των ποδιών Τα μαλλιά σας είναι λίγο λαδωμένα τι κάνεις; Πώς θα αισθάνεσαι φρέσκος και ενυδατωμένος; Τι μπορεί να κάνει το λάδι του φαγητού, το ταλκ, και το baby oil; Η staxtopouta εδώ και καιρό έχει ανακαλύψει κάποια κολπάκια στο μακιγιάζ που θα σας λύσουν τα χέρια. Πάμε όμως να....
τα δούμε ένα -ένα αναλυτικά:


 Nούμερο1


Δεν είναι λίγες οι φορές που πάτε να βάλετε μάσκαρα και έχει πήξει! Θα την πετάξετε; Όχι βέβαια, και ειδικά αν είναι γεμάτη!
Η πηγμένη μάσκαρα είναι αποτέλεσμα του αέρα που μπαίνει στην συσκευασία από την χρήση, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα.
Καταρχήν πάρτε το βουρτσάκι της μάσκαρα και σκουπίστε το πολύ καλά με μια πετσέτα, έτσι ώστε να απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα. Στη συνέχεια βυθίστε τη συσκευασία σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει για ένα λεπτό, αφαιρέστε την, βάλτε 2 σταγόνες ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά με το βουρτσάκι.
Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα την σώσετε αλλά θα δημιουργήσετε μια πολύ θρεπτική μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σας, η οποία πέρα από έντονο βλέμμα θα σας προσφέρει και προστασία.

Νούμερο 2

Ταλκ που κάνει θαύματα!



Το γνωστό ταλκ που χρησιμοποιούν οι μητέρες για τα μωρά τους, δεν έχει μόνο αυτή τη χρήση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καλλυντικό, αφού:
1. Για να κρατήσει περισσότερο το κραγιόν σας, μπορείτε να βάλετε μια πρώτη στρώση από ταλκ και μετά το κραγιόν σας.
2. Μπορείτε να αποφύγετε την κακοσμία των ποδιών σας εξαιτίας του ιδρώτα, βάζοντας λίγη πούδρα στα παπούτσια σας, ειδικά αν δεν φοράτε κάλτσες. Έτσι τα πόδια σας δεν θα ιδρώσουν.
3. Αν τα μαλλιά σας είναι λίγο λαδωμένα και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, βάλτε λίγο ταλκ. Έχει την ιδιότητα να αφαιρεί το σμήγμα και μετά από ένα χτένισμα τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο φρέσκα.
4. Μπορείτε να αποκτήσετε απαλό δέρμα μωρού, πλούσια ενυδατωμένο, αν ρίξετε στο νερό του μπάνιου ειδική ταλκ, η οποία θα κάνει αφρό.
5. Βάζοντας ταλκ στο σώμα σας μετά το μπάνιο ή το ντους θα νιώσετε πιο φρέσκες και ωραίες.


Νούμερο 3 

Στεγνά νύχια σε μισό λεπτό!




Μπορεί να σας ακουστεί πολύ παράξενο, αλλά πέρα από το κλασικό κόλπο με το πιστολάκι υπάρχει και άλλο ένα καλό τρικ για να μειώσετε το χρόνο αναμονής στεγνώματος του μανό. Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και καμία δεν θέλει να τον σπαταλάει περιμένοντας να στεγνώσουν τα νύχια της, ήρθε η ώρα να μάθετε ένα χρήσιμο μυστικό που θα μειώσει τον χρόνο αναμονής στο μισό!

Βάζοντας λοιπόν μερικές σταγόνες baby oil με ένα πινελάκι στα νύχια σας, μετά την εφαρμογή του top coat, θα δείτε πως το βερνίκι στεγνώνει πολύ πιο εύκολα και έτσι δεν θα χρειάζεται να περιμένετε με τις ώρες έχοντας τον φόβο ότι μπορεί να χαλάσουν. Δύο λεπτά αφού έχετε βάψει και το τελευταίο νύχι μπορείτε να εφαρμόσετε και κάτι άλλο αντί για το πιστολάκι. Βουτήξτε τα ένα λεπτό με μία λεκανίτσα με κρύο νερό. Το βερνίκι στερεοποιείται ομοιόμορφα!


Πήγη: beautetinkyriaki, Queen

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...