Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ Part2


Καπάρωσέ τον πριν του Αγίου Βαλεντίνου Part 2


Οι γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει απειλητικά και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι να μείνεις μόνη σαν το λεμόνι αυτή τη γιορτινή μέρα. Κανένα από τα ραντεβού που βγήκες δεν ευδοκίμησε και εσύ αναρωτιέσαι το γιατί; Η Staxtopouta  έκανε την έρευνά της και σου βρήκε όλα τα κολπάκια έτσι ώστε, πριν στολιστούν τα πάντα με κόκκινες καρδιές  να καπαρώσεις αυτόν που θες. Ακολούθησε τα 21 μυστικά που προτείνουμε και θα τον καπαρώσεις σε χρόνο μηδέν....

Συμβουλή καπαρώματος 12η: Μην ξενοκοιτάς

Άφησε κατά μέρους τα σχόλια για άλλους όμορφους άντρες. Αν θέλεις μπορείς να σχολιάζεις όποιον κούκλο σου αρέσει με τις κολλητές σου. Σκέψου πως στην αρχή μιας σχέσης ή τα στα πρώτα ραντεβού, από μέρους σου κολακευτικά σχόλια για άλλους άντρες, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη του αγοριού που διεκδικείς.

Συμβουλή καπαρώματος 13η: Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου

Αν εξ' αρχής αισθανθείς πως ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις δεν είναι ο κατάλληλος για εσένα, μην συνεχίζεις. Μια τέτοια ιστορία μόνο σε χάσιμο χρόνου μπορεί να εξελιχθεί. Σκέψου πως κάπου εκεί έξω υπάρχει ο ιδανικός άντρας για εσένα και περιμένει να τον γνωρίσεις.

Συμβουλή καπαρώματος 14η: Πάντα στην τρίχα

Δώσε μεγάλη προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση και ντύσου κατάλληλα για την κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, αν στο επόμενο ραντεβού δοκιμάσετε την ιππασία, φαντάσου τι θα σκεφτεί αν σε δει με γόβα στιλέτο.

Συμβουλή καπαρώματος 15η: Με τα μάτια κολλημένα πάνω σου

Προσπάθησε να μάθεις ποιες είναι οι προτιμήσεις του σε ζητήματα ομορφιάς και εξωτερικής εμφάνισης. Οι άντρες δίνουν μεγάλη προσοχή στην αισθητική, αλλά ο καθένας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να κυκλοφορείς με μίνι φούστα και δέκα τόνους μέικαπ συνεχώς. Κάποιοι άντρες προτιμούν την αγαπημένη τους με τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Συμβουλή καπαρώματος 16η: Μην κρύβεις τον ενθουσιασμό σου

Δείξε πως διασκεδάζεις μαζί του από τη στιγμή που θα έρθει να σε πάρει μέχρι και το τέλος του ραντεβού. Μην είσαι διστακτική και μην κρύβεις τα αισθήματά σου. Μια τέτοια ξεκάθαρη στάση θα του δώσει το περιθώριο να ανοιχτεί γρηγορότερα και καλύτερα.

Συμβουλή καπαρώματος 17η: Όχι στο σεξ από το πρώτο ραντεβού

Σιγουρέψου πως είσαι έτοιμη για να κάνεις σεξ μαζί του. Μπορεί το αλκοόλ και η ευχάριστη κουβέντα να σου ανοίξουν την όρεξη, αλλά σκέψου τι θα σκεφτεί το επόμενο πρωινό για εσένα.
Άλλωστε, μια τόσο πρόωρη σεξουαλική επαφή μόνο κακό μπορεί να κάνει στο κοινό σας μέλλον. Μόνο αν αντισταθείς, θα κερδίσεις το σεβασμό του, άσχετα με το τι θα σου πει για να σε ρίξει εκείνη τη στιγμή.

Συμβουλή καπαρώματος 18η: Υπομονή, υπομονή, υπομονή

Μην βιαστείς να προσπεράσεις τα διάφορα στάδια που πρέπει να περάσει ο δεσμός σας. Η σχέση πρέπει να δοκιμαστεί και να περάσει διαφορετικές φάσεις για να ριζώσει και να αποκτήσει γερά θεμέλια. Αν από τον πρώτο μήνα του φέρεσαι σαν να είστε παντρεμένοι, η πίεση που θα δεχτεί θα είναι τεράστια. Δείξε υπομονή και θα ανταμειφθείς.

Συμβουλή καπαρώματος 19η: Οι άντρες μοιάζουν με λιοντάρια

Δηλαδή, όπως και το λιοντάρι έτσι και το αρσενικό, πρέπει να κυνηγήσει για να νιώσει ενθουσιασμό και πόθο. Αν του δοθείς στο πιάτο, τι θα κυνηγήσει;

Συμβουλή καπαρώματος 20η: Μην τον μπερδέψεις με πολύπλοκα κόλπα.

Παρόλο που πρέπει να σε κυνηγήσει, δεν μπορείς να τον δυσκολέψεις με ατέλειωτα κολπάκια. Το υποτιθέμενο ερωτικό ενδιαφέρον ενός ανταγωνιστή, μια ψεύτικη εγκυμοσύνη, μόνο την καταστροφή μπορούν να φέρουν. Μια σχέση που στηρίζεται στην απάτη και το ψέμα δεν έχει ποτέ αίσιο τέλος.

Συμβουλή καπαρώματος 21η: Οι πιο έξυπνες κινήσεις που μπορείς να κάνεις

Δεν έχει καμία σημασία το πόσο καλό παιδί δείχνει. Πριν προχωρήσεις σε μια βαθύτερη σχέση μαζί του, βεβαιώσου πως έχει εξεταστεί (τόσο εκείνος όσο και εσύ) για όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Έπειτα, και πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή, αποφασίστε σχετικά με την αντισυλληπτική μέθοδο που θα ακολουθείσετε. Μια κακή επιλογή στον συγκεκριμένο τομέα της σχέσης, μπορεί να διαλύσει το δεσμό σας και να σε επηρεάσει ανεπανόρθωτα για το υπόλοιπο της ζωής σου.




Πηγή:womenonly

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...