Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

7 ΤΥΠΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ


7 Τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγεις!


Η staxtopouta έχει βαρεθεί να ακούει τις φίλες της να μπλέκουν με ρεμάλια. Μια λοιπόν που μια πείρα την έχει,αποφάσισε να σας δώσει τους επτά τύπους αντρών που πρέπει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της να αποφεύγει. Έτσι ώστε, αν βγείτε στο κυνήγι του έρωτα να ξέρετε. Γιατί οι εκπτώσεις στα ρούχα και τα παπούτσια είναι ευπρόσδεκτες. Όμως, εκπτώσεις στις προσδοκίες και τα θέλω σου στους άντρτρες δεν συγχωρούνται.

Νούμερο 1: ο Εθισμένος στις ουσίες και στο πότο

Μου έχει τύχει άντρας όλα τα λεφτά, όμορφος δυναμικός, με χιούμορ τρυφερός και φευγάτος. Δεν ήμουν σίγουρη αν....
είχε θέμα με το πότο. Καλοκαίρι ήτανε θαρρώ οπότε λίγα ποτάκια παραπάνω και εγώ τα ήθελα βρε αδελφέ. Μετά όμως από εκείνο το βράδυ που ξύπνησα στο σπίτι του και με το καλήμερα αντί για καφέ κατέβασε ένα johnnie με πάγο! Ξεροσφύρι ναι τύφλα να έχει ο Μπόντ εξαφανίστηκα σε χρόνο μηδέν και βλαστήμαγα όλο το καλοκαίρι την τύχη μου την κουβαροπιάστρα.

Γιατί να τον αποφύγεις: Ένας άντρας εξαρτημένος από το ποτό και τις ουσίες δεν χρειάζεται γυναίκα. Πότο ,κόκα, πρέζα και όλα τα παρεμφερή γουστάρει μόνο. Ένας ψυχαναλυτής μη πω μια ομάδα ειδικών μπορεί μόνο να την παλέψει μαζί του και όχι εσύ μικρή μου Staxtopouta!Τα εξαρτημένα άτομα είναι και τα πιο δύσκολα να αλλάξουν συνήθειες και ζωή. Οι δικαιολογίες πως αν σε έχει στο πλευρό του θα αλλάξει, είναι τουλάχιστον ουτοπικές. Δεν μιλάμε μόνο για αλκοόλ ναρκωτικές ουσίες ή χαπάκια αλλά και για τον εθισμό του άλλου στα στεροειδή. Κάθε είδους εξάρτηση είναι επικίνδυνη και για σένα την 'ίδια, ειδικά αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Πάει τουαλέτα συνεχώς και μετά σου έρχεται μες την καλή χαρά. Ξεκινάει να πίνει από τις 8 το πρωί. Είναι τρίτο σύννεφο δεξιά επί μονίμου βάσεως.


Νούμερο 2: ο Παντρεμένος με τη μαφία

Εύλογα απορείς γιατί το νέο σου φλερτ μιλάει συνέχεια για το γυμναστήριο τα βάρη και όλοι του οι φίλοι είναι ντούκια.  Και έχουν παρατσούκλια ο Τάκης ο Σουπιάς ο Μάκης ο Σουγιάς κ.τλ. Άσε που προτού βγείτε από το αμάξι ,το σπίτι του, το μαγαζί πάντα τσεκάρει. Δεν του αρέσει να είναι σε χώρους με πολύ κόσμο. Δεν έχει πότε στέκια και κάθε φόρα πάει από άλλο δρόμο σπίτι του. Κάθε φορά που κάτι απρόοπτο συμβεί το χέρι του πάει πρώτα μέσα από το σακάκι του  ή πίσω στη ζώνη του.  Φυσικά δεν σου εξήγησε ποτέ γιατί κουβαλάει παντού το όπλο, αφού ούτε ένστολος είναι, ούτε μπλεγμένος κάπου...όπως ισχυρίζεσαι. Σου έχει πει μήπως πως είναι bodyguard . Δουλεύει νύχτα κυρίως; Βασικά μπράβος είναι ή νονός. Να σου ζήσει το κελεπούρι κοπελιά!!

Γιατί να τον αποφύγεις: Γιατί δεν είσαι της νύχτας , δεν γουστάρεις να σου φυτέψουν σφαίρες στο κεφάλι και  ονειρεύεσαι να του βάλεις δαχτυλίδι και να τον έχεις κάτω από τα δεσμά του γάμου και όχι να τον δεις με χειροπέδες στο Κορυδαλλό. Μια σχέση με ένα άτομο που θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα και θα τον προμηθεύεις με τσιγάρα, μόνο πίσω μπορεί να σε πάει.  Είπαμε το να ζεις με κίνδυνο έχει ένα ενδιαφέρον αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:Κυκλοφορεί πάνα με πολλά λεφτά.Κουβαλάει το όπλο του ακόμα και στο κρεβάτι.Στις ταχείες κλήσεις του κινητού του έχει μόνο μυστήριους επιχειρηματίες και μπρατσομένους. Ονειρεύεται να αγοράσει θωρακισμένο αμάξι και να βγάλει χρήματα στο εξωτερικό για να την κάνετε μαζί.
Δέχεται δεκάδες απειλητικά τηλέφωνα και σημειώματα καθημερινά.

Νούμερο 3: ο Τσιφούτης

Στο πρώτο ραντεβού θα σε βάλεις να πληρώσετε μισά-μισά. Στο δεύτερο θα ξεχάσει το πορτοφόλι του,  στο τρίτο θα δεχτεί να τον κεράσεις δέκα μπύρες και στο τέταρτο θα σου πει απόψε κερνάω εγώ. Βεβαίως το τέταρτο ραντεβού θα σε πάει κάπου ρομαντικά και οι μπύρες θα είναι από το σπίτι του ή από κανένα περίπτερο το πολύ. Οι τσιγκούνηδες στα χρήματα συνήθως είναι τσιγκούνηδες και στα συναισθήματα. Όποτε μην το σκέφτεσαι καν Τρέξε Λόλα Τρέξε .

Γιατί να τον αποφύγεις: Όποτε μην το σκέφτεσαι καν Τρέξε Λόλα Τρέξε  αλλιώς μαύρες μέρες σε περιμένουν στο πλευρό ενός άντρα τσιγκούνη. Ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης πουν ακόμα και οι νορμάλ άνθρωποι είναι πιο μαζεμένοι. Θα βγάλετε ρίζες στον καναπέ πάνω. Το μεγαλύτερο ταξίδι που θα πάτε μαζί θα είναι μέχρι το εξοχικό του με βενζίνη που θα την πληρώνεις πάντα εσύ. Για δώρα και επετειακούς δεν το συζητώ απλά μην περιμένεις ούτε πράσινο φιλαράκι .

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:οι πιο αγαπημένες του εκφράσεις είναι οι εξής: ''Αγάπη μου οι καιροί είναι δύσκολοι να κάτσουμε καλύτερα σπίτι που να τρέχουμε στον κάθε μ@λ@κα να τα σκάμε; Αγάπη μου έχεις ψιλά γιατί δεν έχω να χαλάσω; "

Νούμερο 4: ο Κολλημένος με τη μπάλα

Το πρώτο σας ραντεβού έγινε στο γήπεδο ή μετά το γήπεδο. Από τότε σε έχει στήσει δύο φορές επειδή το παιχνίδι η Πανάθα είχε παράταση. Διαβάζει αθλητικές εφημερίδες και μαζεύει λεφτά για να ακολουθεί την ομάδα του στο εξωτερικό. Το κινητό του χτυπάει με τον ύμνο της ομάδας και μιλάει διαρκώς χρησιμοποιώντας κάποιες παράξενες λέξεις όπως είναι το ντου ντου, ντιόγκο, ντάρκο, λουα λούα αλλά και αργκό ποδοσφαίρου! 

Γιατί να τον αποφύγεις: τι τον θες έναν άντρα που τα Σαββατοκύριακα δεν μπορεί να σε δει γιατί έχει να δει το πρωτάθλημα, την Τετάρτη παρακολουθεί το Τσάμπιον Λιγκ, την Πέμπτη βλέπει το ΟΥΕΦΑ και τις υπόλοιπες ημέρες σχολιάζει τα αποτελέσματα των αγώνων. Άσε που σε περίπτωση που αποφασίσεις να τον παντρευτείς θα τρέχεις στο γήπεδο με το νυφικό λίγο μετά την εκκλησία. Και πριν γεννηθεί το παιδί σας θα του πάρει κάρτα διαρκείας και όταν θα γεννηθεί θα τον φωνάζει Κάφρο - Βάζελο!!

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:Μιλάει μόνο για την ομάδα. Όταν χάνει η ομάδα δεν βγαίνει από το σπίτι. Στο σπίτι του η ντουλάπα του εμπεριέχει τη μισή μπουτίκ της ομάδας.

Νούμερο 5: ο Κουτσομπόλης του χωριού

Μια γυναίκα μπορεί να το ανεχτούμε να είναι κουτσομπόλα. Ένας άντρας όμως ,που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή του καθενός και σπεύδει να ενημερώνει όλο τον κόσμο για κάθε νέα είδηση που σκάει. Αυτός δεν είναι άντρας αλλά αρχή Κατίνα και για να κάνει και το hobby του επάγγελμα ας πάει να γίνει δημοσιoγράφος στο Star καλύτερα για όλους!

Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί χάρη στο μεγάλο στόμα που είχε ο ένα ξύλο θα το φάτε στάνταρ.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:δεν χάνει κανένα μεσημεριανό.Για την ενημέρωσή του προτιμά το δελτίο του Star. Οι φίλοι τον φωνάζουν Τίνα από το καρά-Κατίνα

Νούμερο 6: ο Νάρκισσος

Αν σε κάθε ραντεβού σε ρωτάει με αγωνία: ''Πώς σου φαίνομαι; Τα μαλλιά μου είναι ωραία έτσι; Μου κάνει ωραίο σώμα αυτό το παντελόνι; Μήπως έπρεπε να βάλω κάτι άλλο;'' Αχ! Ναι ξέρω είναι κούκλος αλλά εσύ έχεις μπλέξει με έναν άντρα που ο μόνος άνθρωπος που θα αγαπήσει πραγματικά, είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Πρέπει συνεχώς να του λες τι όμορφος και τι υπέροχος που είναι. Πρέπει να τον λατρεύεις και μόνο έτσι ίσως σου δώσει κι εσένα ένα ψίχουλο αγάπης.

Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί πλάι σ' έναν άντρα που θα σπαταλάει μπροστά στον καθρέφτη περισσότερη ώρα από εσένα δεν αισθάνεσαι ποτέ γυναίκα ποθητή. Άλλωστε, πόση σημασία να σου δώσει έναν άνθρωπος που το μόνο που τον απασχολεί είναι ο εαυτός του και η δική του εμφάνιση.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Δανείζεται την ενυδατική σου. Ξέρει τα πάντα για την πλαστική χειρουργική και όλα τα νέα επιτεύγματά της. Το πρώτο πράγμα που σε ρώτησες ήταν το που κάνεις πετικουρ μανικιούρ.

Νούμερο 7: ο Τζογαδόρος

Τον γνώρισες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που παίζατε 21 στο σπίτι της ξαδέρφης σου. Από τότε έχετε βγει δύο φορές σε μέρη που επέλεξε ο ίδιος: σε πήγε στον ιππόδρομο και στο καζίνο. Μιλάει διαρκώς για τον τζόγο και παίζει όλα τα τυχερά παιχνίδια με ιδιαίτερη προτίμηση στο μπλακ τζακ.

Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί κινδυνεύεις να σε πνίξει στα χρέη, να σε ανταλλάξει σε μια χαμένη παρτίδα πόκερ και να βάλει το σπίτι σας σε υποθήκη για να ξεπληρώσει τα χρέη από τα τυχερά παιχνίδια.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Έχει πάνω του γούρια και είναι προληπτικός. Οι φίλοι τον φωνάζουν Αλογομούρη. Αφήνει τα πάντα στην τύχη. Και συνεχώς είναι στο Λουτράκι. Δεν σηκώνει το κινητό του αν έχει απόκρυψη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...