Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ;


Μήπως δεν τον γουστάρεις και τόσο;


Μετά από ώριμη σχεδόν σκέψη, αποφάσισα να ξεφύγουμε από τα κλισέ άρθρων του τύπου «10 Σημάδια ότι σου αρέσει» και να μιλήσουμε λίγο για το τι γίνεται όταν ένας άντρας που φαίνεται στα χαρτιά «τέλειος», δε σου κάνει καθόλου κλικ. Ξέρω, για όλες μας είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι ένα πολύ καλό παιδί, ενίοτε και ωραίο παιδί, μας περνά εντελώς αδιάφορο, αλλά σκέψου το έτσι: κάθε στιγμή που περνάς με τον λάθος άντρα, είναι μια πολύτιμη στιγμή χαμένη με το σωστό. Έπειτα λοιπόν από αυτό, πιστεύω ότι πλέον είναι μια καλή ώρα να περάσουμε στα σημάδια τα οποία κατά βάθος γνωρίζεις βεβαίως βεβαίως, αλλά αγνοείς επιδεικτικά, και τα οποία είναι εκεί και σου δείχνουν ότι απλά δεν σου αραίσει και τόσο.....


1. Δεν τον σκέφτεσαι συνέχεια όταν είστε χώρια: Όταν υπάρχουν πραγματικές σπίθες για κάποιον, είναι συνέχεια στο μυαλό σου. Βλέπεις το πρόσωπό του στους περαστικούς, ξαναδιαβάζεις τα μηνύματά του, ξανά ακούς νοητά τις συζητήσεις σας, και φυσικά, σχεδιάζεις το επόμενο ραντεβού σας στο μυαλό σου. Όταν από την άλλη κάποιος δεν σε τραβάει πραγματικά, εμφανίζεται στο μυαλό σου ξαφνικά και σπάνια, και όταν το κάνει, δεν υπάρχουν πεταλούδες στο στομάχι ούτε ταχυπαλμία.

2. Αποφεύγεις επιμελώς να τον γνωρίσεις σε οικογένεια και φίλους: Aκόμη και όταν είναι ένας πολύ καλός άντρας, με προσωπικότητα που αντικειμενικά είναι ενδιαφέρουσα, φοβάσαι .ότι δε θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σου ανθρώπους, γιατί πολύ απλά δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει ούτε εσένα. Ένας άλλος λόγος για τον οποίον μπορεί να τον κρατάς σε απόσταση είναι ότι δεδομένου ότι οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι οι καθρέφτες μας, ίσως σε φοβίζει ότι θα διαιστανθούν μια έλλειψη ενθουσιασμού από το μέρος σου και να αρχίσουν να σε βομβαρδίζουν με ερωτήσεις γιατί είσαι με έναν άνθρωπο για τον οποίο «δεν τρελαίνεσαι κιόλας».

3. Δεν σε ενοχλεί όταν βγαίνει μόνος του: Σου λέει ότι θα βγει με κάποιους συναδέλφους του. Παρασκευή βράδυ. Το Σάββατο από την άλλη θα έχει ένα reunion με κάποιους φίλους από το σχολείο. Εσύ του λες να περάσει τέλεια, και ότι θα μιλήσετε αργότερα. Αν δεν αισθάνεσαι τουλάχιστον ένα σούβλισμα ανησυχίας, ή ακόμη χειρότερα αν αισθάνεσαι μια κρυφή ανακούφιση, είναι ώρα να αρχίσεις να ανησυχείς. Κάτι δεν πάει καλά.

4. Δεν περιμένεις πώς και πώς την ώρα που θα ξεμοναχιαστείτε: OK, όλοι μας έχουν έρθει φορές που λόγω κούρασης, στρες, ορμονών, κλπ κλπ δεν τρελαινόμαστε κιόλας να κάνουμε σεξ αλλά, και αυτό είναι ένα μεγάλο ΑΛΛA, όταν δεν προσμένεις με ανυπομονησία την ώρα που θα απαλλαγείτε από τα ρούχα σας για να …μιλήσετε σοβαρά, τότε πρέπει να επαναξιολογήσεις τη σχέση σας. Και μην ξεχνάς, άκου το σώμα σου: Αν η σωματική χημεία δεν υπάρχει, τότε και η πνευματική είναι επίσης αρκετά μακριά.

5. Αναρωτιέσαι (και εξετάζεις) αν είναι ελεύθεροι άλλοι άντρες με τους οποίους βγαίνεις (ω ναι, μη κοιτάς τριγύρω, για σένα μιλάμε): Δεν πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι κακό στο να βλέπεις τι κυκλοφορεί πού και πού, και αν είναι ελεύθερο. Γιατί ωραίο είναι και πολύ μάλιστα. Εξάλλου δεν κάνεις τίποτα κακό, αφού ακόμη δεν έχετε ανταλλάξει όχι τηλέφωνα, καλέ ούτε καν facebook. Άρα όλα καλά. Σωστά; ΛΑΘΟΣ! ΣΥΝΕΛΘΕ! Αν νιώθεις την ανάγκη να βγαίνεις με άλλους, τότε μήπως λέω μήπως να ξεκαθάριζες λίγο τη θέση σου με αυτόν με τον οποίο υποτίθεται ότι κάτι έχετε; Εξάλλου, τη τελευταία φορά που κοίταξα, οι ρεζέρβες ήταν για τα αμάξια.

Θυμήσου: Μην κάνεις ό,τι δε θες να σου κάνουν, γιατί το Σύμπαν είναι εκεί, πανταχού παρόν και τα πάντα πληρόν! Και εξάλλου, κανείς δε θέλει να έχει τύψεις που βγαίνει με έναν νέο και ωραίο! Οπότε do what needs to be done and then go for it!

Πηγή: myself.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...