Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΣΕ 6 ΒΗΜΑΤΑ




Φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας σε 6 βήματα.


Η Staxtopouta,όπως και πολλές άλλες γυναίκες, λόγο της πολύωρης εργασίας της και των κοινωνικών της υποχρεώσεις αναγκάζεται να βάφεται το πρωί και να πρέπει να διατηρεί το μακιγιάζ  για πολλές ώρες. Το μακιγιάζ  μετά από μερικές ώρες καθημερινότητας δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ήταν στην αρχή. Το φρεσκάρισμα δυστυχώς είναι απαραίτητο. Για αυτό και η staxtopouta ζήτησε την βοήθεια της ειδικού make up artist Κατερίνας Γκιόκας. Τα 6 αυτά βηματάκια που έμαθε της έλυσαν τα χέρια και αποφάσισε να μοιραστεί με εσάς staxtopoutes μου.....

1.Concealer : φρεσκάρετε το δέρμα γύρω από τα μάτια με την κρέμα ματιών ή ένα lip balm. Θα χρειαστείτε ελάχιστη ποσότητα και απαλό ταμπονάρισμα με την άκρη του δαχτύλου προσοχή όχι τρίψιμο. Απλώστε από πάνω ελάχιστο concealer μόνο στα σημεία που χρειάζεται να φωτίσετε.


2.Make up : φρεσκάρετε το make up με μια διάφανη απαλή πούδρα σε σκόνη. Μην κάνετε το λάθος να απλώσετε μια καλυπτική πούδρα γιατί απλά θα αποκτίσεται στρώματα make up και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι βαρύ και ψεύτικο.

3.Ρουζ: Απλώστε το ρουζ μόνο στα μήλα και δουλέψτε το καλά με το πινέλο. Άσχετα αν φοράτε bronze για ρουζ, για να το φρεσκάρετε απλώστε ένα απλό ρουζ ώστε να αναδείξετε τα φυσικό σας χρώμα. Επιλέξτε αποχρώσεις του ροδακινί και κοραλλί που γλυκαίνουν το πρόσωπο. 

4.Σκιά ματιών & περίγραμμα :φρεσκάρετε την σκιά ματιών με ένα τόνο πιο ανοιχτό χρώμα ή το χρώμα που έχτε απλώσεί ήδη. Θέλει λίγη ποσότητα στο άνω βλέφαρο και σβήστε το καλά για να δώσετε βάθος στο βλέμμα. Αν έχετε βάλει μολύβι τότε ξαναπεράστε το ελαφρά. Εναλλακτικά αν σας αρέσει το λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου δοκιμάστε να το φρεσκάρετε με ένα μολύβι σε απαλό ροζ, nude ή μπεζ.

5.Κραγιόν : φρεσκάρετε το κραγιόν σας με ένα lip gloss ή ένα lip balm με χρώμα, τα λαμπερά χείλη πάντα δείχνουν πιο φρέσκα.

6.Φρύδια : τονίστε ελαφρώς τα φρύδια με ένα μολύβι ή gel φρυδιών, δώστε έμφαση στο τόξο για να φανούν τα μάτια πιο ξεκούραστα.



  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...