Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

5 ΤIPS ΓΙΑ ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ



5 Tips για ίσιωμα μαλλιών την Πρωτοχρονιά.

Τα ίσια μακριά μαλλιά αποτελούν το πιο in look για το 2012- 2013. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια απόλυτα σικάτη εμφάνιση την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι περισσότερες γυναίκες παλεύουν με τις ώρες για να ισιώσουν τα μαλλιά τους και με την πρώτη εμφάνιση υγρασίας αυτά χάνουν τη φόρμα τους και επιστρέφουν στο σπαστό ή σγουρό που ήταν πριν. Η Staxtopouta όμως σας έχει τα 5 top Tips ώστε το ίσιωμα να γίνει παιχνιδάκι για εσάς και να σας αντέχει περισσότερο, χωρίς να χρειαστεί να πάτε στο κομμωτήριο. Πάμε να δούμε μαζί τα βήματα....


5. Αρχικά πριν λουστείτε κάντε μια μάσκα με τριμμένη φρέσκια καρύδα και χυμό lime ή με μια μάσκα του εμπορίου την οποία θα αφήσετε να δράσει για 20 λεπτά, κι έπειτα λουστείτε κανονικά. Αν δεν θέλετε να βάλετε κάπια μάσκα υπάρουν προϊόντα για ίσιωμα μαλλιών που τα τοποθετείτε μέτα το λούσιμο σε στεγνά μαλλιά και πριν το ίσιωμα.Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

4. Στη συνέχεια πάρτε ένα επαγγελματικό πιστολάκι με λεπτό ρύγχος.

3. Πιάστε τα μαλλιά σας τούφα τούφα και αφιερώστε όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να γίνει τελείως λεία. Μπορείτε να βάλετε και ισιωτική στις άκρες για ακόμα πιο άψογο τελείωμα.

2. Αφού τελειώσετε με όλα τα μαλλιά κάντε τα με το πιστολάκι, έχοντας επιλέξει τον κρύο αέρα.

1. Τέλος, χρησιμοποιήστε μια ελάχιστη ποσότητα από ένα anti-freeze προϊόν.


Με αυτές τις απλές συμβουλές δεν θα πάει στράφι ο χρόνος που χαραμίσατε, αφού το ίσιωμα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. 
Καλή επιτυχία Staxtopoutes μου !

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...