Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND 2014 ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙ !


Όλα τα tips για το απόλυτο trend χωρίστρα  στο πλάι  

Στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου,  σε ίσια, σπαστά μαλλιά, αλογοουρές, σινιόν και κάθε λογής χτένισμα  ένα είναι το κοινό τη χωρίστρα στο πλάι. Καιρός να αλλάξετε κι εσείς… πλευρό κάνοντας αυτή την πολύ απλή κίνηση που θα  θα φρεσκάρει το look σας ( όλοι θα το προσέξουν) και όχι μόνο. 

Η πλαϊνή χωρίστρα κολακεύει πολύ το πρόσωπό μας. Γιατί;

Επειδή η προσοχή αποτραβιέται από το κέντρο (οι περισσότερες κάνουμε τη χωρίστρα στο κέντρο) ατέλειες όπως στη μύτη το μέτωπο ή το σχήμα του προσώπου αμέσως σβήνουν και εξασφαλίζουν ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε μερικά στυλ που μπορείτε να κάνετε!

Κάντε τέλεια τη χωρίστρα σας χρησιμοποιώντας το τελευταίο δοντάκι από τη χτένα σας.



Εάν έχετε μακριά ίσια μαλλιά, ισιώστε τα μόνες σας και κάντε μια χωρίστρα στο πλάι δημιουργώντας απλά με ένα ψαλίδι για μπούκλες έναν ελαφρύ κυματισμό στις μπροστινές τούφες.


Αλλά και στα σπαστά κυματιστά μαλλιά ή ένα  bed look μια χωρίστρα





 Ψεκάστε με λίγη λακ για να κρατήσει και στολίστε ένα θέλετε με μια πιο funky και βραδινή μπαρέτα ή κοκαλάκι.





Ακόμα πιο γρήγορο και απλό: Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό σινιόν  ή μια κοτσίδα χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι και απλές φουρκέτες. Πολύ καλή ιδέα για όσες από εσάς έχετε σγουρά μαλλιά και θέλετε μια πρακτική λύση.







Ένα έχετε κοντά μαλλιά η πλαϊνή χωρίστρα θα σας χαρίσει κίνηση στο μαλλί σας.




Το τέλειο tip για να βρεις από ποια μεριά πρέπει να κάνεις την χωρίστρα σου!

Η βαθιά χωρίστρα είναι τάση αλλά ξέρεις από ποια μεριά πρέπει να την κάνεις; Συνήθως μας λένε από την μεριά που είναι το καλό μας προφίλ. Κι επειδή πολλοί δεν ξέρουν ποιο είναι το καλό τους προφίλ σας έχω το απόλυτο tip.

Το tip είναι το εξής: βάζεις κάποιον να σε κοιτάξει κάθετα από πάνω ώστε να δει προς τα πού έχει κλήση η μύτη σου (όλες οι μύτες έχουν κλήση αριστερά ή δεξιά! Όλες μας όλες!) και κάνεις την χωρίστρα προς την αντίθετη φορά της μύτης.

Πιο απλά: Αν η μύτη σου έχει κλήση προς τα αριστερά, η χωρίστρα πρέπει να είναι στην δεξιά μεριά. Αν η μύτη σου έχει κλήση προς τα δεξιά, η χωρίστρα πρέπει να είναι στην αριστερή μεριά! 



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...