Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΛΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!


Βάλε μπλε και πράσινο στα νύχια σου και παίξε με τα σχέδια!

Πολλές γυναίκες θεωρούν μοντέρνα και εναλλακτικά τα χρώματα του μπλε και του πράσινου για το μανικιούρ τους. Η αλήθεια είναι ότι πιο παλιά μας θύμιζαν κάτι από τα 70’s και τα είχαμε συνδέσει περισσότερο με το νεανικό στυλ. Και φέτος λοιπόν το μπλε και το πράσινο θα κυριαρχήσει μια που ήδη έχει φορεθεί σε πολλές πασαρέλες.

Το πράσινο και το μπλε σε συνδυασμό με το χρυσό οι μεταλλικές αποχρώσεις αλλά και η διάθεση για nail  art   σίγουρα θα σας πείσουν να τα δοκιμάσετε!



Οι αποχρώσεις  ναι ποικίλουν, αλλά  θα σκεφτείς σίγουρα τι να πάρω  Staxtopouta  μου για το φθινοπωρινό ; Πάρε σίγουρα κάτι σε  μεταλλικές αποχρώσεις και  pale. Τι θέλουν τα χρώματα αυτά για να δείξουν;Απαιτούν κοντά, καλοσχηματισμένα νύχια κοντά ή μακριά. Μία cozy μπλε ή πράσινη απόχρωση για την περίοδο που γνωρίζετε ότι το casual στυλ θα πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας.

Όταν έχετε να κάνετε κάποια επίσημη εμφάνιση,  παίξτε με μπλε πράσινο και χρυσό ή ακόμα και με σχέδια στα νύχια πάμε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε;






























και αγαπημένα μανό για φέτος  το Φθινώπορο:







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...