Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ EYELINER ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΣΗ!


Βήμα -βήμα πως θα βάλεις eyeliner σύμφωνα με την νέα τάση.

Ξέχασε την λεπτή γραμμή eyeliner! Ο νέος τρόπος να φορέσεις αυτό το προϊόν στα μάτια σου, όπως επιβάλουν οι τάσεις  της σεζόν είναι να σχηματίσεις μια αρκετά παχιά γραμμή  σε όλο το βλέφαρο ή και στο μισό βλέφαρο. Τώρα με το θέμα χρώμα το μαύρο αλλά και το μπλε, μοβ, πράσινο χρώμα είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει .Ωραία", θα μου πεις εσύ! "Εδώ καλά- καλά δεν μπορώ να σχηματίσω την λεπτή γραμμή. Πώς θα τα καταφέρω με την πιο παχιά"; Ωραία, θα σου απαντήσω εγώ! Κάτσε και θα δεις!


Πάμε να δούμε πως θα το πετύχετε αλλά και τι είναι στη μόδα...

1.Με ένα λεπτό πινελάκι ή το πινελάκι του eyeliner και έχοντας κλειστό το μάτι σου τράβηξε μια ευθεία γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι την εξωτερική στο σημείο που βρίσκεται το κόκαλο του ματιού σου. Τράβηξε μια δεύτερη από το σημείο που τελειώνουν οι βλεφαρίδες σου στην εξωτερική γωνία και ένωσέ την με την γραμμή που καταλήγει στο κόκαλο του ματιού

2.Γέμισε το κενό με eyeliner. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε κλαστικό eyeliner είτε eyeliner σε βαζάκι (pot). Στην δεύτερη περίπτωση θα χρειαστείς και ένα λεπτό πινελάκι για να κάνεις το γέμισμα.



3.Βάλε μάσκαρα μόνο στις άνω βλεφαρίδες.




Για όσες πάλι δυσκολεύονται πως δεν θα το πετύχουν η Staxtopouta σας έχει και αυτό





Τι είναι στη μόδα;

Eyeliner από δέρμα στον οίκο Fendi ως ταινία κολλημένη.






 Μπλε μεταλλικό και μπλε  bold




Mαύρο το κλασικό








Πράσινο






Και  bold black



Και  για κάτι  πιο γιορτνό



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...