Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

6 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ



6 Μυστικά για νερά νύχια  που κάνουν θαύματα

Όσο ο χειμώνας πλησιάζει τόσο περισσότερο παρατηρείς τα νύχια σου να σπάνε και εκτός από αυτό να είναι θαμπά και κίτρινα; Αν ναι, τότε είναι καιρός να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τη φροντίδα και την περιποίηση τους. Σας έχω 6 συμβουλές  που θα επαναφέρουν τα φθαρμένα σας νύχια ακόμα και από θεματάκια από  παρατεταμένη χρήση schellac ή gel . 

Αν τα ακολουθήσετε πιστά θα  δείτε πως θα κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται πιο υγιή και πιο λαμπερά ακόμη και όταν είναι άβαφα.

1.Πρόσεχε τα χημικά στα προϊόντα περιποίησης . 

Αν τα νύχια σας είναι μαλακά και δεν  αντέχουν το shellac ή το gel καλό είναι να το αποφεύγεται σε συχνή βάση. Επίσης και για όσες έχουν γερά νύχια μια περίοδος αναπαύλας είναι αναγκαία

Όταν κάνετε μανικιούρ στο σπίτι μόνες σας να επιλέγετε φυτικά προϊόντα για νύχια και να βάζετε πάντα μια  βάση  με βιταμίνες πριν περάσετε το μανό σας.

Θεραπείες αλλά και βάσεις της essie , Peggy Sage αλλά και η βάση του Korre   θα σας φάνουν χρήσιμα.

 


2.Κάνε μανικιούρ

Περιποιήσου τα νύχια σου μία φορά την εβδομάδα, είτε μόνη σου είτε σε κάποιο στούντιο. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις με ένα σωστό μανικιούρ, ώστε τα νύχια να έχουν το ίδιο σχήμα και τα πετσάκια να είναι τραβηγμένα πίσω. Φέτος τα κοντά νύχια είναι τάση . Και ειδικά βαμμένα σε σκούρα χρώματα. Μπορντό, μαύρο αλλά και μεταλλικά χρώματα.


3.Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή

Τα νύχια είναι φτιαγμένα από… πρωτεΐνη, οπότε το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου. Κατανάλωσε άπαχα πουλερικά, ψάρι, μοσχάρι, χοιρινό, σπανάκι κι άλλα λαχανικά που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες.Ένα συμπλήρωμα βιοτίνης θα βοηθήσει σίγουρα στην ανάπτυξη κι ενδυνάμωση των νυχιών. Άλλωστε τα προϊόντα, τόσο η θεραπεία όσο και το βερνίκι, που περιέχουν βιοτίνη και εφαρμόζονται απευθείας στα νύχια, είναι πολύ βοηθητικά. Επίσης, η κατανάλωση νερού βοηθά τα πετσάκια να παραμείνουν ενυδατωμένα.

4.Μην λιμάρεις τα νύχια μπρος πίσω

Το σχήμα των νυχιών αλλάζει συνεχώς σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Ωστόσο αν έχεις αδύναμα και θαμπά νύχια, σου προτείνουμε να υιοθετήσεις αυτό που σου πάει καλύτερα. Λίμαρε  τα νύχια σου προς μία κατεύθυνση, δίνοντας προσοχή στις άκρες.

5.Μην κόβεις τα πετσάκια

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και τα πετσάκια αποτελούν το τελείωμα – προορίζονται για να εμποδίζουν τα βακτήρια. Η καλύτερη λύση είναι να σπρώξεις τα πετσάκια πίσω χρησιμοποιώντας ένα προϊόν απολέπισης, χωρίς νερό.

6.Ελαία και βιταμίνες

Στα φθαρμένα ταλαιπωρημένα νύχια  το καθημερινό μασάζ με  αμυγδαλέλαιο  κάνει θαύματα.
Αγαπημένες βιταμίνες που έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε  μαλλιά νύχια αλλά και δέρμα είναι της solgar skin nails and hair







Δείτε επίσης: Σπιτική μάσκα για γερά νύχια



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...