Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΝΕ ΤΟ ROCK VAMPY LOOK ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΜΑΚΡΥΠΟΛΙΑ!


Κάνε το Rock Vampy Look  της  Ζέτας Μακρυπούλια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι υπέροχη με κάθε μακιγιάζ και γνωρίζοντας καλά την τάση της μόδας επέλεξε το Vampy look  που είδη  έχουμε παρουσιάσει στο Staxtopouta.gr .   Επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα απλό μαύρο μπλουζάκι ενώ έμφαση έδωσε στα κοσμήματα  του Angelo di Spirito Rosa  και το μακιγιάζ της. 

Συνδύασε τον σικάτο κότσο μπαλαρίνας, που όλες αγαπάμε, με ένα έντονο μακιγιάζ. Η Ζέτα συνδύασε ένα smokey μακιγιάζ ματιών με σκούρα χείλη δημιουργώντας το τέλειο Rock Chic Vampy αποτέλεσμα που εννοείται  πως όλες θέλουμε να αντιγράψουμε για την αποψινή μας έξοδο. 

Πάμε να δούμε πως μπορείτε να πετύχετε το μακιγιάζ και το χτένισμα;

Για τα μάτια

Η taupe σκιά στα βλέφαρά της έδωσε τόση ένταση όσο έπρεπε δημιουργώντας την τέλεια βάση για να περαστεί το μολύβι στη γραμμή των βλεφαρίδων αλλά και στο εσωτερικό του βλεφάρου. Έπειτα ακολούθησε η άφθονη μάσκαρα για να απογειώσει το look.

Για τα χείλη
Έχοντας στο μυαλό ένα έντονο look στα μάτια η πρώτη μας σκέψη ήταν πως τα χείλη πρέπει να είναι άβαφα αλλά η Ζέτα είχε αντίθετη –και πιο σωστή- γνώμη. Συνδύασε το λατρεμένο smokey μακιγιάζ  ματιών με έντονα, μπορντό χείλη και το rock chic αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε.

Θα χρειαστείτε




Σκιά με κρεμώδη υφή, Color Tattoo, 

Maybelline New YorkΜολύβι ματιών, 

Double Wear Stay in Place Eye Pencil, Estee Lauder

Κραγιόν, Diva, ΜΑC ή Velvet Matte  Golden Rose 20


Μάσκαρα, The Colossal Go Extreme Leather Black, Maybelline New York



Ενώ για το μαλλί της όλες πλέων ξέρουμε να κάνουμε γαλλικό κότσο ή κότσο μπαλαρίνας αλλά για όσες δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα αυτό το tutorial  θα σας σώσει




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...