Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014/2015



Μην αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών πριν μάθεις τις τάσεις για το 2014/2015 από το Staxtopouta.gr


Αγαπημένες μου Staxtopoutes φέτος θα αποχαιρετήσουμε  το Blonde και θα καλωσορίσουμε  το καστανό! Ναι η απόλυτη τάση φέτος είναι το κάστανο σκούρο  αλλά και αυτό το γλυκό της ανοιχτής καστανής ζάχαρης.

Το κόκκινο παίρνει την πιο βαθιά αλλά και έντονη απόχρωση του. Το γκρι και το μοβ- βιολετί γίνεται το απόλυτο must για τις Fashionistas ενώ το ξανθό διατηρεί  και πάλι την αίγλη του κάπως όμως θαμπωμένη. 

Πάμε να δούμε  τις τάσεις και να επιλέξετε πως θα κάνετε τα μαλλιά σας φέτος; 

Καστανό - Σκούρο καστανό
Το  καστανό αλλά και το σκούρο καστανό που φλερτάρει λίγο με το μαύρο είναι από τα αγαπημένα χρώματα όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν. Και αν δεν το κάνεις τώρα, τότε πότε; Το tip είναι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου μονοχρωμία, χωρίς καθόλου ξανοίγματα στις άκρες, ας πούμε.

Καστανό



Σκούρο καστανό έως  μαύρο




Αmbre tone Καστανό 

Έκανε καριέρα στα διεθνή ντεφιλέ ως amber tone και είναι εκείνο το γλυκό καστανό ανοιχτό που ταιριάζει πολύ στα χρώματα που παίρνει η φύση το Φθινόπωρο.



Το καστανό της brown sugar

Αγαπημένο χρώμα που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στα μεσογειακά μας χαρακτηριστικά  να φωτίσει αλλά και να δώσει μια νεανική ανανέωση στο στυλ 







Το Chocolate Truffle 

Καστανό σοκολατί  Για ένα χρώμα σοκολάτας ζεστό, το γάλα, για να δούμε μαλακά highlights του χαλκού για να προσθέσετε διάσταση.





Dirty Dlonde


Θερμό ξανθό που δεν αγριεύει  το πρόσωπο και μπορεί να σε αναδείξει ακόμα και με  ελάχιστο μακιγιάζ. Ήδη σας έχω μιλήσει για το  Moca Blonde τώρα ήρθε η ώρα να σας μάθω την νέα τάση στο ξανθό που θα λατρέψετε! Είναι μεταξύ καστανού και ξανθού. Η τεχνική
Επιλέγουμε μια μεσαία βάση πάντα σε ξανθά σκούρα  και ξανθά 6-7 και σε αυτή την βάση κάνουμε μπαλεγιάζ ή μια  ombre ή sombre τεχνική η καλύτερα να πάτε με μια φώτο στο κινητό και ο ειδικός καλός Hair Colorist θα σας το κάνει,

Το θετικό αυτού του ξανθού είναι ότι έχει κάτι το "βρώμικο" έτσι και αν κατέβει η ρίζα δεν μας νοιάζει αυτός είναι ο λόγος που κάνει θραύση σε πιο νέες ηλικίες και για αυτό στις λάτρεις του Ξανθού το προτείνω ανεπιφύλαχτα! 










Ένα άλλο κόκκινο!


Ποια γυναίκα με αυτό το χρώμα μαλλιών θα περνούσε απαρατήρητη. Αλλά πριν αποφασίσεις ότι θα κάνεις αυτό το bombshell red να σου πω ότι ταιριάζει κυρίως σε κορίτσια με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.  












Κόκκινο Βουργουνδίας 

Πάει και σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες! Είναι η τάση που θα λατρέψεις και φέτος είναι η χρονιά της.






Pumpkin red

Το πορτοκαλοκόκκινο  κορίτσια!!




Μοβ - Βιολετί

Και ναι το αγαπημένο μοβ βιολετί ήρθε για να μείνει!  Ombre ή σε όλο το μαλλί ακόμα και σε  3 D ανταύγειες αυτό το χρώμα θα κάνει την διαφορά.






Washed out platinum

Ναι το ξεβαμμένο τύπου  βόρειας ξενερουά που σιγοψήνεται στην ξαπλώστρα μπρώστα σου. Το 'χεις  ; Όπως και να το πεις, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στα κορίτσια με αρκετά λευκές, σχεδόν χλωμές επιδερμίδες.Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι την καταστροφή που θα υποστούν τα μαλλιά σου γι'αυτό αφού το κάνεις ρίξε μεγάλο βάρος στην φροντίδα με ενυδατικές μάσκες, λαδάκια και serum επανόρθωσης. Και υπομονή!!



Γκρι - λευκό  είναι η τάση που ίσως μας σώσει!!

Είναι στιλάτο, αριστοκρατικό και μας αρέσει. Η μόδα τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη φυσική ομορφιά της γυναίκας. Στα ρούχα, στο μακιγιάζ, στα χτενίσματα όλα είναι σε πιο ανάλαφρο και φυσικό στιλ. Είναι λογικό λοιπόν και το χρώμα των μαλλιών να ακολουθεί αυτήν την λογική. Έχεις λευκά μαλλιά πολλά ;  Mήπως να τα βάψεις όλα λευκά ; Γιατί όχι;  Αμέσως θα αποκτήσεις ένα σικάτο Rock στυλ!








Μία άλλη λύση είναι να βάψουμε τα μαλλιά μα λευκά. Από τη στιγμή που το επιλέγουν κοπέλες σε μικρή ηλικία, για καθαρά λόγους στυλ γιατί να μην το κάνετε κι εσείς και να αφήσετε την φυσική σας ομορφιά να λάμψει; 

Προσοχή το μαλλί σου μετά θα θέλει διπλάσια φροντίδα και ενυδάτωση! Και αυτό ναι είναι το αρνητικό  του!!



Γκρι μπλε

Σικάτο και με χρώμα



Pastel 


Πορτοκαλί, φούξια, ροζ, πράσινα έστω σε hair chalk μόρφη. Σου αρέσουν αλλά είσαι αρκετά ντροπαλή ώστε να τα τολμήσεις κατά μήκος, πειραματίσου με μια μόνο τούφα η οποία μπορεί να είναι και στο κάτω μέρος των μαλλιών σου την οποία θα εμφανίζεις κατά βούληση!



Και για τις τολμηρές  Staxtopoutes!











Και επειδή σίγουρα θα σκάσουν e-mail σας για το τι σας προτείνω εγώ; Σας ξεχώρισα τα  top μου!!




Πείτε μου τι θα επιλέξετε στο Staxtopouta.gr@gmail.com 






Δείτε επίσης: Οι top τάσεις σε κουρέματα και στυλ μαλλιών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015
Το νέο Hair Look των  Stars  είναι το  Sombre!
Blonde η νέα τάση στα μαλλιά που κυρίεψε το Ηollywood! Μάθε τα πάντα!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...