Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ



5 Τρόποι για να πας σπίτι σου χωρίς να φανείς απεγνωσμένη!

Μια παλιά προκατάληψη των γυναικών τις θέλει να διστάζουν να πάνε στο σπίτι του φίλου τους μετά το ποτό από τα πρώτα ραντεβού. Όχι τόσο επειδή φοβούνται εκείνον. Κυρίως επειδή φοβούνται τον εαυτό τους…Η ανησυχία ότι μπορεί να περαστούν για «εύκολες», σκοτώνει μέσα τους κάθε επιθυμία καλοπέρασης και εμποδίζει το πέρασμα της σχέσης στο επόμενο επίπεδο. Υπάρχουν όμως και τρόποι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να φανεί ότι το θέλουμε τόσο πολύ. Ακολουθούν μερικοί από αυτούς, με χιουμοριστική αλλά και ρεαλιστική ματιά.

Ταινία. Ένα παλιό αστείο θέλει την πιο δημοφιλή ταινία στον κόσμο των ζευγαριών να είναι η«Πρόφαση». Φυσικά, δεν πρόκειται για πραγματική ταινία: το αστείο θέλει να πει πως όταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι που γνωρίστηκαν πρόσφατα κανονίζουν να δουν μαζί μια ταινία σε σπίτι, έχουν το μυαλό τους αλλού. Είναι ένα παλιό κόλπο που χρησιμοποιούν τα αγόρια, μπορείς όμως κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις κι εσύ!

Ποτό. Το αλκοόλ «λύνει» τους ανθρώπους και τους φέρνει πιο κοντά. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως δικαιολογία: Ήπιες δύο-τρία ποτηράκια κρασί, ζαλίστηκες λιγάκι και το έπαιξες εντελώς μεθυσμένη για να του δείξεις πως οι αναστολές σου έχουν εξανεμιστεί και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σε πολιορκήσει. Καλό δεν ακούγεται;

Κατάκτηση. Το να καταλάβει ότι θα παραδινόσουν στα χέρια οποιουδήποτε θέλει να βρεθεί μαζί σου στο κρεβάτι, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να του δείξεις πως τις στιγμές που θα περάσει μαζί σου δεν του της χάρισες αλλά τις έχει κερδίσει με το σπαθί του. Με την ευγένειά του και την εμπιστοσύνη που σου εμπνέει.

Η «συλλογή με τις πεταλούδες». Όταν ένα αγόρι καλεί μια κοπέλα σπίτι του για να της δείξει «τη συλλογή με τις πεταλούδες», προφανώς και έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Αν όμως εκφράσεις εσύ ενδιαφέρον για τη δισκοθήκη του, τα βιβλία που έχει στα ράφια του για τα οποία σου μιλάει με τις ώρες ή την ηλεκτρική του κιθάρα, τότε έχεις έναν καλό λόγο να εκφράσεις την επιθυμία να βρεθείτε πίσω από κλειστές πόρτες.

Το «ταξί». Οι εποχές είναι δύσκολες και τα έξοδα της εβδομάδας πολλά. Το να γυρίσεις σπίτι με ταξί και μάλιστα με διπλή ταρίφα, δεν ακούγεται ιδιαίτερα σοφή ιδέα. Αντί λοιπόν να τον βάλεις να σε γυρίσει με το αυτοκίνητό του (πράγμα το οποίο θα σου προτείνει αν είναι εντάξει άτομο), πες του πως δεν χρειάζεται να μπαίνει στον κόπο και να κάνει διπλή διαδρομή – και ίσως σκεφτεί να σου κάνει μια πρόταση που να συμφέρει εξίσου και τους δύο…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...