Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΡΟΖ Ή ΜΠΛΕ ΣΚΙΑ;ΤΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;



Ρόζ ή μπλέ σκιά; Τι μου πάει περισσότερο;


Αγαπημένα χρώματα όλων μας! Είναι τα κατάλληλα χρώματα για να κάνεις  must girly look  της εποχής. Η θεωρία λέει πως όταν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τότε είσαι από τις τυχερές, μια που το χρώμα των μαλλιών δεν λειτουργεί τόσο δεσμευτικά  αλλά αντιθέτως σου δίνει το αβαντάζ να μπορείς να παίξεις σε διπλό ταμπλό.  Όμως αυτό τελικά ισχύει ; Μήπως το ροζ και γαλάζιο,  είναι δύο χρώματα που τελικά πρέπει να συνδυαστούν και με το  χρώμα των μαλλιών για να μην "κλοτσάει" κάτι στο μακιγιάζ μας;  Η  Staxtopouta έχει τα ντοκουμέντα ώστε να διαλέξετε ποιο ύφος σας πάει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών και ματιών σου, αλλά κυρίως ανάλογα με το χαρακτήρα και τη διάθεσή σου!

Αν είσαι κορίτσι με πιο ανοιχτά χρώματα (σε μαλλιά ή μάτια) προτίμησε την ροζ σκιά... όπως προτείνουν και οι άνθρωποι του Topshop. Αντί να αγοράσεις μια σκιά σε αυτή την απόχρωση, μπορείς εναλλακτικά να βάλεις στα μάτια λίγο από το ροζ blush σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο φυσικό και χαριτωμένο!






Προτίμησε την μπλε απόχρωση αν έχεις πιο σκούρα χρώματα (παρά την λευκή επιδερμίδα). Οι Βρετανοί σχεδιαστές Clements Ribeiro  τονίζουν την μπλε τάση χωρίς άλλες, περιττές υπερβολές. Έχε επίσης στο μυαλό σου πως ένα πουά ρούχο, με μπλε λεπτομέρειες, συνδυάζεται πάντα άψογα με αυτή την επιλογή.






Πηγή:Faysbook.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...