Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΟΜΒΡΕ LIPS ΤΟ ΝΕΟ HOT BEAUTY TREND ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ




Διχρωμία στα χείλη και ombre lips το νέο hot beauty trend  της σεζόν !

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο κραγιόν θα φορέσεις Staxtopouta μου; Ε βάλε και τα δύο;  Απλά επέλεξε προσεκτικά αποχρώσεις και υφές συνδύασέ τα  έχεις ήδη ακολουθήσει σωστά την νέα τάση στο μακιγιάζ! Το Καλοκαιράκι χωρίς χρώμα  δεν παίζει. Για αυτό υιοθέτησε το νέο tred στα χείλη γίνονται πιο pop από ποτέ, και η μόδα σου προτείνει να συνδυάσεις τις πιο hot αποχρώσεις σε κραγιόν σε μια μόνο εμφάνιση!

Οι έντονες πορτοκαλί, κοραλλί και φούξια αποχρώσεις είναι οι πρωταγωνιστές και τα χείλη σου γίνονται ο καμβάς για να παίξεις με τα αγαπημένα σου καλλυντικά….

Πως; 

Υπάρχουν δυο διαφορετικοί τρόποι να υιοθετήσεις την τάση:

1 Βάψε τα χείλη σου με το φούξια χρώμα στις άκρες και άφησε κενή τη μέση στο πάνω και κάτω χείλος. Σαν μια μεταμοντέρνα γκέισα, χρησιμοποίησε το κοραλλί ή έντονο πορτοκαλί κραγιόν σου για να… συμπληρώσεις τα κενά.








Μια άλλη επιλογή είναι να παίξεις με δύο αποχρώσεις στους τόνους του κόκκινου. Σκούρο στις άκρες πιο έντονο και ζωηρό στο κέντρο.
Σκούρο μπορνό στο πάνω μέρος. Μπορντό που σβήνει στο κάτω χείλος.
Παίξε με ροζ στις άκρες κόκκινο στο κέντρο.





2 Η πιο απλή εκδοχή του trend είναι να βάψεις το πάνω χείλος με το ένα κραγιόν και το κάτω χείλος με το άλλο! Σίγουρα όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου!






Extra Tip: Προσοχή! Αν υιοθετήσεις το τολμηρό beauty trend, φρόντισε να είναι τελείως φυσικό το υπόλοιπο μακιγιάζ σου. Το πρόσωπο και τα μάτια πρέπει να φαίνονται σχεδόν άβαφα.








Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...