Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

METALLICS ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ! ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ;






Metallics και στα νύχια ! Θα το τολμήσεις;

Η μεταλλιζέ glamorous αποχρώσεις γίνονται top trend και στα άκρα! Η τάση αρχίσε από τους οίκους μόδας, πέρασε στους  Stars, τόνισε την πιο rock ιδέα για μανικιούρ, έχει γίνει η μανία των fashionistas παγκοσμίου φήμη και εύκολα γέμισε με λάμψη τους δρόμους του κόσμου. Δεν αναρωτιέμαι το γιατί αφού αυτή η τάση μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στιλ και ηλικία. Τα νύχια  παίρνουν τις πιο λαμπερές αποχρώσεις και μετατρέπονται σε έργο τέχνης! Πώς;  Μα με τις  μεταλλιζέ αποχρώσεις; Τα μανό κλέβουν για χάρη μας όλη τη λάμψη από τα ακριβά πολύτιμα  κοσμήματα και  μας την προσφέρουν απλόχερα. Πάμε να δούμε όλα τα στιλ που μπορείτε να ακολουθήσετε Staxtopoutes  για να λάμψετε... 

Δεν χρειάζεται να είσαι τολμηρή, εκκεντρική ή τα μουσικά σου ακούσματα να είναι κάπου ανάμεσα στη metal, punk ή rock για υιοθετήσεις το nail trend! Απλά κάνε τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ με μεταλλιζέ βερνίκι, ή πόνταρε στις πιο girly ροζ metallic αποχρώσεις.  


Extra tip: Αν δεν βρεις το ιδανικό βερνίκι επέλεξε nail stickersπου εφαρμόζονται με πολύ απλό τρόπο, αφαιρούνται ακόμα πιο εύκολα και έχουν έξτρα διάρκεια!


Χρυσές και μπλε σκούρες αποχρώσεις:



Χρυσά μεταλλιζέ νύχια:







Η ασημί εκδοχή της τάσης (και η πιο hot!):









Girly ροζ  μώβ αποχρώσεις:





Η γραμμή του γαλλικού με μεταλλιζέ βερνίκι:






Ριγέ με μεταλλιξέ σικ γραμμές:




 Χρώμα έντονο:



Μεταλλιζέ με mix & match:





Metallics και στο πεντικιούρ:







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...