Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

AΦΕΛΕΙΕΣ Ή ΦΡΑΝΤΖΑ; ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ;



Αφέλειες ή φράντζα; Τι να επιλέξω ανάλογα με το  σχήμα του προσώπου μου;

Για να μη μετανιώσεις την αλλαγή που θα κάνεις στο χτένισμά σου, μάθε ποιο σου ταιριάζει καλύτερα! Είναι γεγονός ότι το κάθε σχήμα προσώπου θέλει διαφορετικό look στα μαλλιά για να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πραγματικά όταν κόβεις αφέλειες ή φράντζα αμέσως το πρόσωπο μικραίνει και γλυκαίνει. Στο δίλημμα αφέλειες ή φράντζα; Η staxtopouta θα σου απαντήσει βρίσκοντας  ποιο σου που ταιριάζει περισσότερο έτσι ώστε να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα πριν κόψεις τα μαλλιά σου.Πάμε να δούμε τα πάντα για το πιο must hairstyle της σεζόν ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας σχήμα προσώπου…


Στρογγυλό πρόσωπο:

Στο απόλυτα ισομετρικό στρογγυλό πρόσωπο, ταιριάζουν τέλεια οι μακριές αφέλειες που φτάνουν ως τα φρύδια και η πολύ κοντή φράντζα στο πλάι. 



Τετράγωνο σχήμα προσώπου:
Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου, είναι να… μαλακώσεις τις πολύ αυστηρές γωνίες του προσώπου σου. Επέλεξε ένα hairstyle που είναι κάτι ενδιάμεσο σε αφέλειες και φράντζα.  Οι πολύ χαλαρές αφέλειες που ανοίγουν λίγο προς το πλάι είναι η ιδανική επιλογή.



Πρόσωπο σε σχήμα καρδιά:
Την προσοχή τραβάνε τα μήλα του προσώπου σου! Στρέψε τα βλέμματα προς τα μάτια, επιλέγοντας χτένισμα με κοντή φράντζα στο πλάι.  





Οβάλ σχήμα προσώπου:
Σου ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα! Είτε επιλέξεις μακριά φράντζα στο πλάι, είτε αφέλειες που καλύπτουν τα φρύδια, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ομοιόμορφο και ισορροπημένο.









Πηγή:Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...