Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΙPS ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΛΕΡΤ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ



Tips για πετυχημένο Φλέρτ στην παραλία!

Καλοκαίρι παραλίες, ξαπλώστρες, beach bar ποτάκια και μια διάθεση για  φλερτ! Έχετε χαλαρώσει, έχετε μαυρίσει, τα ρούχα έχουν ελαφρύνει και ένα θέλω πονηρό ταλαιπωρεί το μυαλουδάκι  σας συνεχώς. Η διάθεση  μας στα ύψη και δεν γίνεται  να πέσει ούτε από κρίση, ούτε από τίποτα. Πάρτε την πετσέτα σας ,τα γυαλιά ηλίου σας  τα αντηλιακά σας και βουρ στις παραλίες που αλλού; Εκεί που το φλερτ έχει την τιμητική του. Όμως πόσο καλά έχετε το παιχνίδι του φλερτ; Μήπως σε αγχώνει; Όχι δεν πρέπει… αφού η Staxtopouta  έχει για εσάς όλα τα βασικά tips  για το απόλυτο φλερτ της ξαπλώστρας...

1. Το eye contact το σωστό: Εκεί που λιάζετε την κορμάρα σας στην ξαπλώστρα με τον καφέ ανά χείρας  και το  πολλά υποσχόμενο καπέλο μιας ντίβας παρατηρείτε μέσα από τα σούπερ μοδάτα γυαλιά ηλίου σας ένα ηλιοκαμένο και διόλου άσχημο αγόρι να σας κοιτάζει! Αυτό λοιπόν που έχετε να κάνετε, είναι να ανταποδώσεις το βλέμμα θαυμασμού. Αλλά πως; Βγάλετε τα γυαλιά σας κομψά (όχι κατεβάζοντας τα στη μύτη σας σαν την θείτσα με την πρεσβυωπία)  κρεμάστε τα στο μπούστο σας, και ρίξετε του την περίφημη γαλλική ματιά. Τον κοιτάτε για ένα λεπτό επίμονα και μετά κοιτάτε χαμηλά. Αυτός θα αρχίσει να σας κοιτάζει επίμονα τότε εσείς θα του ρίξετε άλλες δυο τρις γαλλικές ματιές και μετά θα βάλετε τα γυαλιά σας. Το μυστήριο τότε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Αυτός θα αναρωτηθεί τι έγινε τώρα τέλος. Όμως εσείς μετά από λίγο θα τον κοιτάξετε και ένα χαμόγελο θα γράψει στο πρόσωπο σας μόνο για αυτόν.  
Προσοχή Staxtopoutes μου:  Αν ο τύπος που παίζεται με τα μάτια έχει στην παρέα του κοπέλες περιοριστείτε μόνο σε αυτό. Μέχρι να σιγουρευτείτε πως δεν είναι η κοπέλα του κάποια από αυτές. Τα ζευγάρια ακόμα και μέσα σε παρέα δεν αργούν να φανερωθούν. Αν είναι μόνος τότε οι ματιές σας να γίνουν όλο και πιο έντονες!

2. Περάστε από μπροστά του με νόημα. Σηκωθείτε από την ξαπλώστρα σας και πηγαίνετε να πάρετε ένα καφέ από το μπαρ ή μπείτε στην θάλασσα. Φροντίστε να μην του ρίξετε καμιά ματιά όταν σηκωθείτε αλλά όταν περάσετε επίτηδες από δίπλα του κάντε την κίνηση σας με την γαλλική ματιά 99% αποδίδει . Και ο φίλος μας ως σωστός Έλλην θα σας ακολουθήσει. Μπορεί όχι αμέσως αλλά σε μερικά λεπτά θα φανεί. Αν δεν φανεί ...τι να πω… ; Χάλασαν και οι Έλληνες!!

3. H ώρα του μαθήματος: Μισώ τις ρακέτες!!  Αλλά στην φάση φλερτάρω στην παραλία οι ρακέτες είναι ο άσος στο μπικίνι σας.  Πάρτε την κολλητή της και πηγαίνετε στην άκρη της θάλασσας να παίξετε.

Προσοχή Staxtopoutes μου: Ακόμα κι αν είστε η Σαράποβα, στην προκειμένη σας θέλουμε το λιγότερο αδέξια στο άθλημα αυτό! Όχι γκαφατζού και άχρηστη  απλά λίγο χαριτωμένα αδέξια. Εννοείται ότι θα έχετε φροντίσει να έχετε μπατσακωθεί ακριβώς μπροστά του την ώρα που θα δίνετε το show σας, ενώ κάθε φορά που θα αποτυγχάνετε να χτυπήσετε το μπαλάκι, δείξτε έκδηλη απογοήτευση.  Το κόλπο με το μπαλάκι κατά λάθος στην παρέα του πρέπει απαραιτήτως να εφαρμοστεί αλλά από ρακετιά άστοχη της φίλη σας που απλά δεν πετύχατε να αποκρούσετε. Πόσο πάτε στοίχημα ότι αν του αρέσετε θα έρθει να σας δώσει το μπαλάκι αλλά και φώτα του και να σας δείξει τα μυστικά της άρτιας τεχνικής του; Γιατί δεν ξέρουμε αν το γνωρίζετε, αλλά ο παραδοσιακός Έλληνας άντρας κατά συνθήκην, γίνεται και τενίστας! Και μάλιστα καλός... Από κει και πέρα είναι στο χέρι σας το πώς θα χειριστείτε την πρώτη σας αυτή επαφή!

4. H ώρα του beach bar: Αφού πάθατε έστω ηλίαση από την ξαπλώστρα και τις ρακέτες και ελπίζω όχι εγκαύματα δευτέρου βαθμού, μεταφέρεστε στο bar για να πιείτε ένα μοχίτο σαν άνθρωποι βρε αδερφέ! Και τι γίνεται εκεί; Τσουπ ο πόθος σας σας ακολουθεί, μαζί με την παρέα πάντα και έρχεται και κάθεται σε απόσταση αναπνοής! Αφενός, η συμβουλή μας είναι, αν το σώμα σας το επιτρέπει, να μείνετε με το μαγιό, γιατί τελοσπάντων είστε στην παραλία.  Αν όχι βάλτε ένα φορεματάκι παραλίας. Φροντίστε η παρέες σας να είναι η μια κοντά στην άλλη. Αν έχετε ήδη μιλήσει τότε  με λίγο το ποτό, λίγο το ρυθμό η παρέες θα ενωθούν με ευκολία.  Αλλιώς παίξετε με τα μάτια σας χορέψτε κοιτάζοντάς τον με τρόπο. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: να αρχίσετε εκείνα τα άθλια πράγματα που βλέπουμε σε beach bars νησιών έξαλλοι χοροί πάνω στην μπάρα, λούσιμο με ποτά κτλ είναι τουλάχιστον μπαναλισμοί και ιδίως όταν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον  το μόνο που θα πετύχετε θα είναι κανένα φάσωμα ! Πιείτε το ποτό σας, χορέψτε με την παρέα σας, χωρίς να γίνεστε ενοχλητική και δακτυλοδεικτούμενη και λογικά θα έρθει εκείνος να σας μιλήσει. Αν δηλαδή είστε τύφλα από τα σφηνάκια τι θα του απαντήσετε του χριστιανού;

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...