Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΡΕΤΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ


Ρετρό μακιγιάζ για νύφες!

Είναι ένα είδος μακιγιάζ που δεν έχουμε συνηθίσει σε νύφες.
Συνήθως οι νύφες επιλέγουν παλ αποχρώσεις και δεν κάνουν έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι περισσότερες νύφες βάζουν έντονο make up για να δείχνει αψεγάδιαστη η επιδερμίδα τους και επιλέγουν να τονίσουν τα μάτια . Στα χείλη φοράνε ένα απαλό κραγιόν. Πως θα σας φαινόταν όμως ένα ρετρό μακιγιάζ που είναι τόσο στη μόδα ; Μπορούν όλες οι νύφες να το κάνουν; Το ρετρό μακιγιάζ ταιριάζει μόνο σε περίπτωση που επιλέξετε ένα απλό νυφικό η ένα που να έχει ανάλογο ρετρό στιλ νυφικό.

Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει απαραιτήτως να έχετε έστω ένα από αυτά. Το eyeliner, το κόκκινο κραγιόν, η λευκή επιδερμίδα είναι τρία πολύτιμα στοιχεία του συγκεκριμένου make up look. 

Για να ολοκληρώσετε αυτό το beauty look θα πρέπει να έχετε και ανάλογο hair look. Τα αξεσουάρ των μαλλιών μπορούν να στολίσουν το μαλλί σας και να δώσουν το στιλ που θέλετε....

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και υιοθετήστε κάποια από τα στοιχεία του beauty look:



Έντονο κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις και eyeliner η  λευκή επιδερμίδα τονίζετε από το σκούρο κραγιόν.



Κόκκινο κραγιόν, κόκκινο μανικιούρ, eyeliner και έντονες βλεφαρίδες με μάσκαρα. Άσπρη επιδερμίδα με ρουζ σε ροζ απόχρωση.



Κόκκινο σκούρο κραγιόν λευκή ροζ σκιά λεπτή γραμμή eyeliner έντονες μακριές βλεφαρίδες.




1. Καφέ κραγιόν μαύρο μολύβι και μαύρο eyeliner στα μάτια.
2. Ρουζ έντονο ρόζ, παλ σκιές στα μάτια λεπτή γραμμή eyeliner και φωτεινό κόκκινο κραγιόν




Μπορντοκόκκινο κραγιόν παλ σκιά με μολύβι στο κάτω βλέφαρο και eyeliner στο πάνω βλέφαρο. Λεύκη επιδερμίδα και τονισμένες βλεφαρίδες.



smokey eyes  ή cat eye makeup και έντονο κόκκινο ή nude κραγίον.




Το έντονο κραγιόν και εδώ κυριαρχεί υπογράφοντας υπέροχα τα τονισμένα με ρομαντική διάθεση μάτια.


Σε αυτό το ρετρό στιλ τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ  πρέπει να συνυπάρχουν υπέροχα με το νύφικο. Βέλο, καπέλα, κοσμήματα στο κεφάλι αλλά και ρομαντικά δαντελωτά χειροποίητα κοσμήματα  είναι αυτά που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας Staxtopoutes μου!

Δείτε μερικές προτάσεις μας:






















Με αυτή την επιλογή δαντελωτών και σύνθετων χειροποήτων  κοσμημάτων  μπορείτε να δώσετε μια εντυπωσιακή ρομαντική πινελιά χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικά χρήματα και να πετύχετε να δώσεις ένα  ρομαντικό ύφος στο στιλ του νυφικού σας. Δείτε περισσότερα στην σελίδα του facebook: Εικάστικες Δημιουργείες- Φανή Παπ






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...