Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

AΛΟΓΟΟΥΡΑ ΚΑΙ 5 LOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ!



Αλογοουρά και 5 Look για να εντυποσιάσεις!

Μια απλή αλογοουρά, με ελάχιστες αλλαγές, μπορεί να μετατραπεί στο πιο εντυπωσιακό χτένισμα!
Το πιο απλό και κλασσικό hairstyle είναι εδώ για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση εκείνες τις ημέρες που η λέξη «κομμωτήριο» μοιάζει άπιαστο όνειρο…
Οι εκδοχές της αλογοουράς είναι άπειρες! Επέλεξε εκείνη που ταιριάζει στο μήκος των μαλλιών σου και την εκάστοτε  περίσταση, για να μαγνητίσεις τα βλέμματα ξοδεύοντας ελάχιστα λεπτά για το χτένισμά σου....

1 Sleek χαμηλή αλογοουρά:Η πιο trendy εκδοχή του ponytail! Ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου. Πιάσε μια κοτσίδα στο ύψος του αυχένα και χρησιμοποίησε προϊόν στάιλινγκ για έξτρα κράτημα και sleek αποτέλεσμα, για να… τιθασέψεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου.
Extra tip: Αν έχεις φράντζα, πιάσε τη στο πλάι με ένα τσιμπιδάκι και εφάρμοσε και εκεί μικρή ποσότητα από το προϊόν σου.



2 Αυστηρή αλογοουρά:
Η πιο κλασσική αλογοουρά είναι πάντα η σωτήρια λύση! Μάζεψε όλα τα μαλλιά σου μια αυστηρή κοτσίδα και χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα λακ για τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια.




3 Ψηλή αλογοουρά:Αν έχεις μακριά μαλλιά, είναι  τέλεια επιλογή. Πιάσε μια πολύ ψηλή αλογοουρά και χρησιμοποίησε μια τούφα από αυτή για να καλύψεις το λαστιχάκι σου. Πιάσε την τούφα γύρω από το λαστιχάκι με τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη!



4 Με μπούκλες:Ανανέωσε το πρωινό σου λουκ, δημιουργώντας χαλαρούς κυματισμούς στην άκρη της αλογοουράς! Σε χρόνο dt το πιο κλασσικό λουκ μεταμορφώνεται σε red carpet hairstyle!


5 Messy ponytail:Ακόμα και αν δεν είναι η… καλύτερη ημέρα για τα μαλλιά σου, αυτό το χτένισμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Πιάσε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά και άφησε τη φράντζα ή 2-3 τούφες από τα μαλλιά σου να πέφτουν στο πρόσωπό σου.


Πώς θα κάνεις την αλογοουρά που προτείνει ο οίκος Louis Vuitton


Πηγή:Faysbook.gr









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...