Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ RED OMBRE + RED BLONDE!



Αυτό το καλοκαίρι κάνε τα μαλλιά σου Red Ombre+ Red Blonde!
Καλοκαιράκι  και είναι ώρα για ανανέωση Staxtopoutes μου! Και ας αρχίσουμε από τα μαλλιά!  Σας έχω νέο look  που θα λατρέψετε θα σας πάω πάλι στο ombre μόνο που φέτος  σας προτείνω να παίξετε με τους τόνους του κόκκινου σκούρου έως και χαλκίνου.

Γιατί να  παίξετε τα κόκκινα;  Μα γιατί είναι η τελευταία τάση της μόδας. Τι είναι το red ombre ή red blonde; Πρόκειται για κορυφαία trends της εποχής που  κάνει στην άκρη το κλασσικό παιχνίδισμα καστανού ξανθού ombre με τις ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιών από τη μέση και κάτω. Η νέα τάση φέρνει στο προσκήνιο τα καστανά  έως και μαύρα μαλλιά με κόκκινο τελείωμα red ombre ή το καστανό - ξανθό με το κόκκινο red blonde.

Ακολουθήστε λοιπόν αυτή την τάση πηγαίνοντας στο κομμωτήριο σας ή δοκιμάζοντας το μόνη σας στο σπίτι.Αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν προχωρήσετε σε αυτή την αλλαγή, είναι πως δυστυχώς το κόκκινο χρώμα χάνει την λάμψη και τη ζωηράδα του πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα και επομένως θα χρειάζεται να βάφετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα περίπου. 

Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν και ένα μαλακτικό για βαμμένα μαλλιά, η διάρκεια του χρώματος θα είναι μεγαλύτερη.Κάνοντας αυτή την αλλαγή θα πρέπει να προσαρμόσετε και το μακιγιάζ σας. Αποφύγετε λοιπόν τις ροζ αποχρώσεις σε σκιές, ρουζ κλπ και προτιμήστε ροδακινί και καφέ τόνους. Πάμε να δούμε τις προτάσεις και τα στυλ που μπορείτε να κάνετε;


Δείτε μια σειρά από παραδείγματα red ombre μαλλιών .












Δείτε μια σειρά από παραδείγματα Red Blonde μαλλιών.








Δείτε επίσης: Κάνε τέλειο καραμελένιο σχέδια στα νύχια σου μέσα σε ένα λεπτό!
8 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας σε χρόνο ρεκόρ!
5 SOS Κόλπα στην κουζίνα σου που θα σε κάνουν να χάσεις κιλά!
Βήμα -βήμα πώς θα κάνεις πεντικιούρ σαν MANICURIST EXPERT!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...