Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ EUROVISION !ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; (VIDEO)



Δείτε ποιες χώρες μας ψήφισαν και το Video που τα σπάμε!
Τελικός της Eurovision ήταν και πέρασε, τελικός ήταν και πάει. Με την Αυστρία στην πρώτη θέση, χωρίς δηλαδή καμία έκπληξη, τη Ολλανδία στη δεύτερη και την Σουηδία στην τρίτη, ολοκληρώθηκε ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός.

Η Conchita Wurst κέρδισε τον 59ο διαγωνισμό με συνολικά 290 βαθμούς, ενώ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η drag queen, φανερά ενθουσιασμένη, δήλωσε: «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όσους πιστεύουν στην ελευθερία. Ξέρετε ποιοι είστε. Είμαστε ενωμένοι!». Ευτυχώς το δωεδεκάρι μας δεν πήγε χαμένο!!

Η Ελλάδα, με τους Freaky Fortune, τον RiskyKidd και το «Rise Up» εμφανίστηκε 10η στη σειρά, μετά την Πολωνία και πριν την Αυστρία, δύο χώρες που θεωρούνταν από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Όταν βγήκαμε στο στάδιο γινόταν χαμός!!

Παρ' όλα αυτά πραγματοποίησε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και κατάφερε να κερδίσει την 20η θέση με 35 βαθμούς; Τι έγινε ρε παιδιά; Ναι φταίει η θέση εμφάνισης μας ; Πάντως οι χώρες δεν ψήφισαν όπως συνήθιζαν! Όσο για την Ρώσια τρελή πίκρα πολλά γιούχα κρίμα τα κοριτσάκια. 

Να ρωτήσω κάτι έτσι επειδή είμαι και από χωριό και δεν ξέρω; 

Όλοι αυτοί που γιουχάραν ξέραν πως η κυβέρνηση της Ουκρανίας που υποστηρίζουν είναι φιλό Ναζιστική;Το ξέρουν  φυσικά και το ξέρουν αλλά εξυπηρετεί τα ευρωπαϊκά συμφέροντα οπότε από εχθρός θα γίνει σύμμαχος...

Να μου πεις και η Ρωσία καπιταλιστική υπερδύναμη που πάει για το χρήμα είναι και ο λαός της Ουκρανίας  υποφέρει ενώ η Ευρώπη ψηφίζει τραγουδάκια. Όχι τίποτα αλλά λίγο με την θέση της Ελλάδας και με την τρελή υποκρισία των χωρών που τελικά σε φετσιβάλ τραγουδιού κάνουν εδώ και χρόνια πολιτική προπαγάνδα μου έκατσε η πίστα στο λαιμό!

Άντε Ραντεβού το Μάιο του 2015 στη Βιέννη με μια ευχή και η Κύπρος στο τελικό !!

Να κάνουμε και εμείς βρε αδελφέ τα δικά μας!!

Δείτε ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα και το video από την εμφάνιση μας:


Αζερμπαϊτζάν - 4
Πολωνία – 0
Αλβανία -2
Σαν Μαρίνο – 0
Δανία – 0
Μαυροβούνιο – 0
Ρουμανία – 0
Ρωσία – 4
Ολλανδία – 0
Μάλτα – 1
Γαλλία – 0
Ηνωμένο Βασίλειο – 2
Λετονία –  0
Αρμενία – 7
Ισλανδία – 0
FYROM – 0
Σουηδία – 0
Λευκορωσία – 6
Γερμανία – 0
Ισραήλ – 0
Πορτογαλία – 0
Νορβηγία – 0
Εσθονία – 0
Ουγγαρία – 0
Μολδαβία – 0
Ιρλανδία – 0
Φιλανδία – 0
Λιθουανία – 0
Αυστρία – 0
Ισπανία – 0
Βέλγιο – 0
Ιταλία – 3
Ουκρανία – 0
Ελβετία – 0
Γεωργία – 4
Σλοβενία – 0



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...