Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

17 ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΤΑΤΤΟΟ !ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ;


17 Χαριτωμένα Tattoo! Τι λες θα το τολμήσεις!

Πριν είκοσι χρόνια μας έλεγαν οι γονείς μας: "Θες να κάνεις τατουάζ; Ποτέ! Αυτά τα κάνουν οι αλήτες"... Τα χρόνια πέρασαν και τα tattoοs έγιναν μόδα...Σήμερα αν περάσεις μια βόλτα από clubs που συχνάζουν οι νέοι, η ακόμα πιο εύκολο αν παρατηρήσεις τα κορμιά σε μια παραλία, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι έχουν κοσμήσει κάποιο σημείο του σώματός τους με κάποιο τατουάζ! 

Άλλες φορές πετυχημένο κι άλλες όχι. Άλλες όμορφο και άλλες όχι. Άλλες φορές  να στέλνει κάποιο μήνυμα και άλλες όχι.Μεγάλο ρόλο στην αύξηση των tattoo fans στην Ελλάδα έπαιξαν όπως είναι λογικό και οι celebrities Έλληνες και ξένοι που αγαπούν τα τατουάζ και έχουν κάνει ένα ή και παραπάνω.

Και στην τελική  και το τατουάζ είναι τέχνη. Αν το σκεφτείς καλά και το θες πραγματικά γιατί όχι…Απλά να θυμάσαι ότι είναι για πάντα. Πριν το αποφασίσεις πρέπει να το σκεφτείς καλά και να το αγαπήσεις γιατί αν το έχεις στο μπροστινό μέρος του κορμιού σου θα το βλέπεις κάθε μέρα...Στην αντίθετη περίπτωση θα το βλέπουν συχνά οι δικοί σου άνθρωποι!

H Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις το tattoo σου πάμε να δούμε μερικά χαριτωμένα σχέδια πριν πάρεις την μεγάλη απόφαση... 


























Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...