Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

11 ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ!



11 σειρές που αξίζει να δεις εσύ και οι φίλες σου!

Δεν έχεις τι να δεις στην Ελληνική τηλεόραση; Βλέπεις μόνο επαναλήψεις και show που τα βαριέσαι;
Σου έχω καλά νέα υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές
CBS, FOX, ABC, NBC, CW)και όλων των καναλιών, οι οποίες απευθύνονται σε γυναικείο και μη κοινό που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις υπέροχα μόνη ή και με την γυναικοπαρέα σου. Θα γελάσετε, θα μάθετε πολλά για τις σχέσεις, θα προβληματιστείς, θα τρομάξεις, θα βιώσεις την αδικία και θα αναζητήσεις λύσεις. Σου τάζω ρομάντζο και χωρισμούς, συγκίνηση και δράμα τι άλλο θέλεις; Ποπ Κορν σπιτικό και παρέα!Σου έχω πληροφορίες και τρέιλερ για όλες τις σειρές που έχω αγαπήσει και σου υπόσχομαι θα τις αγαπήσεις και εσύ!
Φύγαμε για δράση και δράμα;

"Νew Girl "...


Η Jess μία πολύ γλυκιά αλλά περίεργη καθηγήτρια δημοτικού πιάνει τον σύντροφο της με άλλη γυναίκα, και έτσι χρειάζεται ένα νέο μέρος για να μείνει. Μετακομίζει γι'αυτό το λόγο σε ένα διαμέρισμα με τρεις ελεύθερους άντρες. Τον Nick, έναν μπάρμαν, ο οποίος παράτησε την νομική, και έχει προβλήματα με την ψυχραιμία του. Τον Schmidt, έναν αστραφτερό νάρκισσο επιχειρηματία ο οποίος πιστεύει ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες. Και τέλος τον Winston έναν πρώην αθλητή ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει με την ζωή του.  Όταν λοιπόν δημιουργείται αυτή η εκρηκτική και αταίριαστη φαινομενικά τετράδα, δεν μπορεί παρά να δημιουργούνται συνεχώς ευτράπελες καταστάσεις. Μεγάλο μπόνους της σειράς είναι η πολύ γλυκιά και ταλαντούχα Zooey Deschanel.


"Girls"




Δεν ξέρω τι είναι αυτό που καθιστά το Girls τόσο υπερβολικά “πιασάρικοκαι διαφορετικό. Ουσιαστικά η σειρά βασίζεται στις ζωές τεσσάρων εικοσάρηδων νεοϋορκέζων κοριτσιών, της Hannah Horvath, που είναι η πρωταγωνίστρια (και η συγγραφέας της σειράς να προσθέσω, οπότε σιγά μην άφηνε τον ρόλο για καμία άλλη), της Marnie, η οποία είναι η θεά αλλά κατά τα άλλα ξινή της υπόθεσης, της Jessa (η οποία είναι η αγαπημένη μου και αυτό φτάνει για την περιγραφή, δες τη σειρά!) και της Soshanna που είναι η γλυκούλα, περίεργη κατεμέ και άβγαλτη της παρέας.

Βασικά αναθεωρώ: ξέρω τι είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά. Δεν είναι S A T C, δεν είναι Gossip Girl, είναι το Girls. Απλά κορίτσια που κάνουν σεξ, δοκιμάζουν καμιά φορά ναρκωτικά, δεν είναι πάντα τέλειες φίλες, βγάζουν με δυσκολία το νοίκι, πάνε σε πάρτι, χωρίζουν, γελάνε, βαριούνται να βρουν δουλειά, δεν πετυχαίνουν  πάντα τους στόχους τους.




The Vampire Diaries



Ελληνιστί: Τα ημερολόγια ενός βρυκόλακα. Οι δύο πρώτες σειρές έχουν παιχτεί στο  Star . Τώρα είμαστε σετην πέμτη σεζόν και γίνεται χαμός! Το στόρυ; Ρομαντικό, με αγωνιά δολοφωνίες και ανατρώπες. Μαγεία , βρικόλακες λυκιοπαίδα που ενηλικιόνωνται πριν την ώρα τους και κακοί που κάνουν την ζωή των πρωταγωνιστών κόλαση. Σε αυτή την σειρά οι χαρακτήρες δεν είναι πότε άσπροι , οι μαύροι και ποτέ μονό επίπεδοι και οι σεναριγράφοι ξέρουν να κάνουν την ανατροπή.

Ποιοι θα τη λατρέψουν; Αυτοί που λάτρευαν το Smallville, τη Buffy και γενικά αυτοί που γουστάρου τα ρωμαντικά τρίγωνα. Ακόμα και οι φαν των Charmed θα μαγευτούν.
Ποιοι θα τη μισήσουν; Όσοι μισούν τη βαμπιρομανία, και μόνο αυτοί. Γενικά, η σειρά βλέπεται πολύ εύκολα, και μόνο αυτοί

Όσο για τους ηθοποιούς δεν θα πω τίποτα τους ξέρετε όλες οι άντρες ήδη είναι Stars και κουκλιά οπότε τα λόγια είναι περιττά!



"Once upon a time"



Αγαπάτε τα παραμύθια και θέλετε να ταξιδέψετε στην  χώρα τους; Πίστευέται στα happy end ;  Σε αυτή την σειρά το ευτυχισμένο τέλος θέλει πολύ δουλέια! Ο Edward Kitsis και ο Adam Horowitz έγραφαν για το Lost για έξι χρόνια, και τώρα εφαρμόζουν όσα έμαθαν σε μία νέα σειρά. 

Το Once Upon a Time έχει φαντασία και κινείται σε δύο κόσμους στον παραμυθένιο και στην Αμερική του σήμερα. Στην ιστορία έχουμε ένα αγοράκι που διαβάζει ένα βιβλίο με παραμύθια  ξέρεις πως όλα τα παραμύθια είναι αλήθηνα και πωψς όλοι οι ήρωες ζούν μαζί του στην πόλη του μόνο που δεν το θυμούνται. Μια γυναίκα η βιολογική του μητέρα μπορεί να ανατρέψει την κατάρα. Η αφήγηση κινείται ανάμεσα στους δύο κόσμους. 

Η βασική δράση λαμβάνει χώρα στο σήμερα, ενώ από μια σειρά flashback βλέπουμε πώς φτάσαμε ως εδώ. Η Χιονάτη, οι εφτά νάνοι, ο πρίγκηπας του παραμυθιού, η κακιά μάγισσα, ο Πινόκιο και πολλοί άλλοι εμφανίζονται στο πρώτο επεισόδιο, και σίγουρα θα τους ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι γνωστοί χαρακτήρες.Οι δυνατότητες που ανοίγονται είναι άπειρες, και το μοναδικό που μπορεί να χαλινεύσει τη φαντασία των σεναριογράφων είναι το μπάτζετ. Σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν υπέροχα πράγματα με περισσότερα λεφτά. Δυστυχώς τα πράγματα φαίνονται κάπως περιορισμένα. Αυτό απλά θέτει μεγαλύτερη βαρύτητα στην ιστορία και τους χαρακτήρες. Ήδη στο πρώτο επεισόδιο παίρνουμε μια καλή ιδέα για το ποιος είναι ποιος. Το αγοράκι είναι φοβερή φάτσα, και οι πρωταγωνίστριες Τζένιφερ Μόρισον και Τζίνιφερ Γκούντγουιν δείχνουν ταιριαστές με τους ρόλους τους. Από όσο είδα δε διαπίστωσα εμφανή προβλήματα με το Once Upon a Time. Επιπλέον διανύουμε μια τόσο φτωχή σαιζόν από καλά καινούρια πράγματα, που υπάρχει πραγματική δίψα. Οπότε θα συνεχίζω να το παρακολουθώ με την ελπίδα να με ταξιδεύει σε κόσμους φανταστικούς, έστω μια ώρα την εβδομάδα.


"Reign"



Από την εποχή που τα Rome και Tudorsξαναέφεραν στη μόδα της αμερικανικής τηλεόρασης τα δράματα, εποχής, κάθε χρόνο, όλο και μια νέα ιστορία κάποιου διάσημου βασιλιά σκάει μύτη, με μικρότερη ή μεγαλύτερη επιτυχία. Το μειονέκτημα όμως του είδους είναι ότι έχει ελάχιστη πέραση στο γυναικείο κοινό και ειδικά στη γενιά των Gossip Girl καιTwilight, έτσι το κανάλι CW αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να παρουσιάσει το «Reign».

Δημιουργός της σειράς είναι η Laurie McCarthy (Ghost Whisperer, Windfall) και μας πηγαίνει στη Γαλλία στα μέσα του 16ου αιώνα. Ως κεντρικό χαρακτήρας έχει επιλεχτεί η Μαρία Α΄ της Σκωτίας, διάδοχος του θρόνου, η οποία μόλις στα 15 της χρόνια εστάλη στην αυλή του γαλλικού παλατιού για να αρραβωνιαστεί τον πρίγκιπα Φραγκίσκο προς σύσφιξη σχέσεων των δύο χωρών. Αν και η πριγκίπισσα είναι εξ’ αρχής αντίθετη με αυτό το γάμο, ο έρωτας χτυπάει τη πόρτα όταν γνωρίζει τον γοητευτικό πρίγκιπα, όμως γρήγορα ανακαλύπτει ότι υπάρχουν πολλοί που θα κάνουν τα πάντα για να μη πραγματοποιηθεί αυτός με πρώτη τη μητέρα του Φραγκίσκου, Αικατερίνης των Μεδίκων.

Αν ψάχνετε ιστορικές αλήθειες, χάσατε, μιας και από εκ της γενέσεώς της, η σειρά πετάει στο κάλαθο τον αχρήστων το ρεαλισμό μεταμορφώνοντας τον 14χρονο τραυλό, κοντοστούπη Φραγκίσκο σε 18χρονο γοητευτικό νέο. Από τα κοστούμια μέχρι και τη μουσική επένδυση, είναι ξεκάθαρο ότι οι δημιουργοί έχουν σκοπό να διηγηθούν ένα παραμύθι αγάπης, προδοσίας και ραδιουργιών για μία νεαρή κοπέλα, παρά ένα ιστορικό πολιτικό δράμα. Τουλάχιστον ξεκαθαρίζουν τη θέση τους εξ αρχής, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις..

Το ρόλο της πριγκίπισσας Μαρίας έχει η νεαρή Αυστραλή Adelaide Kane (Teen Wolf) και του πρίγκιπα Φραγκίσκου, ο Toby Regbo (One Day). Συμμετέχουν οι Torrance Coombs, Megan Follows, Alan Van Sprang, Celina Sinden, Caitlin Stasey, Jenessa Grant και η Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia). Το Reign έκανε 17 Οκτώβρη και τώρα τελείωνει η  πρώτη του σεζόν.




"Orange is the new black"



Η Πάιπερ Τσάπμαν, μια τυπική νεαρή Αμερικανίδα από το Κονέκτικατ, θα μπορούσε να ζει την ιδανική ζωή στο πλευρό του στοργικού αρραβωνιαστικού της αν δεν την κατεδίωκε το παρελθόν της. Ενα ένταλμα σύλληψής της που εκκρεμούσε για μια αμαρτία των νιάτων της τη στέλνει όμως στη φυλακή. Στο «Orange is the new black», τη νέα σειρά του διαδικτυακού Netflix που έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου, η ηρωίδα μας αναγκάζεται να μείνει πίσω από τα κάγκελα για 15 μήνες, χρονική περίοδο αρκετή ώστε να ανατραπούν τα πάντα στη ζωή της, αλλά και ώστε η ίδια να αναθεωρήσει τις αντιλήψεις της περί οικογένειας, φιλίας, έρωτα. Η σειρά είχε μεγάλη επιτυχία και το κανάλι αποφάσισε ήδη ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Οπότε η αποφυλάκιση της Πάιπερ, την οποία ερμηνεύει η Τέιλορ Σίλινγκ(πρωταγωνίστρια του «Mercy» που είχε προβληθεί στην Ελλάδα από το Star), θα αργήσει πολύ...

Το σίριαλ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Πάιπερ Κέρμαν, το οποίο αφορά την εμπειρία της από τον εγκλεισμό της στη φυλακή. Βεβαίως η σκληρή ιστορία αντιμετωπίζεται με σχετική ελαφρότητα και με χιούμορ, καθώς το ζητούμενο είναι μια εύπεπτη ψυχαγωγική σειρά. Αναρωτιέστε πώς μπορεί να μας ψυχαγωγήσει το ζουμ της κάμερας στα πρόσωπα γυναικών φυλακισμένων για χρέη, πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και για εγκλήματα. Μπορεί, επιμένουν οι κριτικοί, που έσπευσαν να χαιρετίσουν το «Orange is the new black» χαρακτηρίζοντάς το «μεγαλειώδες» («Washington Post») και υποστηρίζοντας ότι «δίνει μια νέα διάσταση στην καλή τηλεόραση» («San Francisco Chronicle»).



"Hart of Dixie"



Πολλές θα την έχετε δεί και αυτή στο Star . Όσες δεν την έχουν δει ακόμη θα σας πούμε τα βασικά.Η Ζόι Χαρτ είναι σίγουρη πως το σύμπαν έχει συνωμοτήσει υπέρ της και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια της.  Όμορφη, προνομιούχα, ταλαντούχα, η Ζόι ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να γίνει μια επιτυχημένη καρδιοχειρουργός.  

Ο κόσμος σωριάζεται γύρω της όταν το μεγάλο της όνειρο γίνεται κομμάτια.   Γνωρίζοντας για πρώτη φορά στη ζωή της την απογοήτευση, η Ζόι αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας από τον μυστηριώδη δρ. Χάρλεϊ Γουίλκς, έναν γιατρό από τον Νότο.  

Φορώντας τις αγαπημένες της γόβες στιλέτο, η Ζόι αποχαιρετά το κοσμοπολίτικο Μανχάταν και κατευθύνεται στη μικρή, γραφική πόλη Μπλούμπελ στην πολιτεία της Αλαμπάμα. Εκεί όπου οι γείτονες έχουν την έννοια σου, ο ταχυδρόμος σε ξέρει με το μικρό σου όνομα αλλά οι κάτοικοι δεν έχουν δει ποτέ ξανά μια κοπέλα σαν τη Ζόι! 

Προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό πολιτισμικό σοκ, η Ζόι ταράζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως ο γιατρός, που την κάλεσε στο Μπλούμπελ, πέθανε και πως κληρονομεί το 50% από το ιατρείο του! 

Παρά τα όσα λέγονται για τη ζεστή φιλοξενία του Νότου, η Ζόι αρχικά συναντά εχθρούς και κλειστές πόρτες.  Ο δρ. Μπρικ Μπρίλαντ δεν ενθουσιάζεται καθόλου στην ιδέα πως θα πρέπει να μοιράζεται το ιατρείο με μια νεαρή εισβολέα. Ακόμα και η κόρη του, Λέμον, μια κλασικά όμορφη κοπέλα του Νότου, μεταμορφώνεται από γλυκιά και ευχάριστη στην κακιά αδελφή της Σταχτοπούτας, όταν γνωρίζει τη Ζόι. 

Παρόλαυτα, η Ζόι βρίσκει συμμάχους στα πρόσωπα του δημάρχου και πρώην αθλητή, Λέιβον Χέις, του άτακτου γείτονα της Γουέιντ Κινσέλα και του γοητευτικού δικηγόρου, Τζορτζ Τάκερ, που για κακή της τύχη είναι και αρραβωνιαστικός της Λέμον.  

Οι εκκεντρικοί χαρακτήρες και οι υπερβολικές αντιδράσεις τους, κάνουν τη Ζόι να σκεφτεί πως δεν ανήκει εκεί και πως ίσως θα πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη. Η επίσκεψη της σνομπ μητέρας της όμως την κάνουν να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραμείνει και να δοκιμάσει την τύχη της στο Μπλούμπελ.  Σύντομα θα ανακαλύψει τη χαρά του να ζεις σε μια μικρή πόλη αλλά και μια πλευρά του εαυτού της, που δεν ήξερε ότι ήταν πάντα εκεί, κοντά στην καρδιά του Νότου…




 "Good Wife"



Το 'Good Wife', μια σειρά που μάλλον ανήκει στο 'δικηγορικό δράμα', διανύει την 5η σεζόν. Και η 5η σεζόν φαίνεται να είναι η καλύτερη απ' όλες ως τώρα.   Η σειρά από το πρώτο επεισόδιο δείχνει ότι δεν είναι απλώς μια σειρά με δικηγόρους. Η υπόθεση ξεκινάει από μια οπτική γωνία που ποτέ δεν παρουσιάζεται στις ειδήσεις, τα συνηθισμένα ρεπορτάζ: έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε για τους άντρες που μπλέκουν στα σκάνδαλα, που εμφανίζονται μετανιωμένοι ή εξοργισμένοι στις κάμερες, ζητώντας συγνώμη ή ζητώντας δικαιοσύνη.

Τι αισθάνονται οι γυναίκες τους, που βρίσκονται στο φόντο, που συχνά τους κρατάνε το χέρι, δηλώνοντας 'συμπαράσταση;'   Αυτή την ιστορία λέει η σειρά 'Good Wife', τη ζωή μιας γυναίκας που δήλωσε 'συμπαράσταση' αλλά μέσα της βράζει από θυμό και απογοήτευση. Η σειρά δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την πρωταγωνίστρια, τη Julianna Margulies, η οποία πολύ συχνά παίρνει πάνω της όλο το βάρος της υπόθεσης, δίνοντας σε δύσκολες σκηνές ένταση χωρίς να μιλάει, μόνο με τα μάτια. Το βασικό της ατού, είναι αυτό που ζητάει ο ρόλος: την βουβή οργή και την αυτοσυγκράτηση που απαιτείται από γυναίκες σαν κι αυτή.   

Η σειρά θα σας αφήσει ένα συναίσθημα: ανατροπή, ανατροπή, ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Μέσα σε 3 κύκλους (και συνεχίζει) έχει γίνει ο χαμός. Εννοείται πως κάποιοι μπορεί να καταλαβαίνετε τη συνέχεια του σήριαλ, αν αποκλείετε σε κάθε επεισόδιο τις πιθανές εκβάσεις.Και ναι, τελειώνοντας, ας προσθέσω ότι αν νιώθετε «απόβλητοι», αν θεωρείται ότι τα προβλήματά σας είναι μεγάλα, αν πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι κακός ή αν θέλετε να ανήκετε σε ένα κοινωνικό σύνολο, τότε δείτε το, και ίσως αλλάξετε γνώμη για τον εαυτό σας.








"Beauty & The Beast"



Το CW αποφάσισε να επαναφέρει στη ζωή την τηλεοπτική σειρά του CBS «Beauty & The Beast«, αρκετοί θα τη θυμούνται από την δεκαετία του ’80 με πρωταγωνιστές τον Ron Perlman και την Linda Hamilton. Αυτή τη φορά, το »τέρας» δεν θα είναι κάποιο λιοντάρι που θα ζει υπογείως αλλά ένας πρώην στρατιώτης που έχει υποβληθεί σε πειράματα ενώ υπηρετούσε την θητεία του στο στρατό.
Οι Jennifer Levin και Sherri Cooper είναι οι δημιουργοί του Beauty & The Beast με παραγωγούς τους Bill Haber, C. Anthony Thomas, Paul Junger Witt, Ron Koslow από τα CBS Television Studios, Ostar Productions και Witt-Thomas Productions.

Η πλοκή της ιστορίας έχει να κάνει με την Catherine Chandler, μια έξυπνη ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών η οποία μέσα από τη δουλειά της ανακαλύπτει ένα στοιχείο που την οδηγεί στον Dr. Vincent Keller, που φέρεται να σκοτώθηκε από εχθρικά πυρά στο Αφγανιστάν το 2002. Παραδόξως όμως είναι ακόμα ζωντανός και για μυστήριους λόγους έχει αναγκαστεί να ζει έξω από την συμβατική κοινωνία. Ο Vincent κρύβει ένα μυστικό… όταν εξοργίζεται μετατρέπεται σε ένα τρομακτικό θηρίο που δεν μπορεί να ελέγξει την υπεράνθρωπη δύναμη του. Η Catherine συμφωνεί να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή και οι δύο τους ξεκινούν μια περίπλοκη σχέση μεταξύ τους.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους Austin Basis ως J.T. Forbes, Brian White ως Joe Profeta, Jay Ryan ως Vincent Koslow, Kristin Kreuk (γνωστή από το Smallville) ως Catherine Chandler, Max Brown ως Evan Mills, Nicole Gale Anderson ως Heather Chandler και Nina Lisandrello ως Tess O’Malley.
Αν και το κανάλι CBS έδωσε τα δικαιώματα της σειράς του ’80 και αποκαλώντας την οι νέοι παραγωγοί ως επαναφορά, υπόσχονται το νέο »Beauty & The Beast» να κρατήσει το καλύτερο από την παλαιότερη εκδοχή χωρίς ουσιαστικά να την αντιγράφουν, δίνοντάς της όμως μια σύγχρονη, πρωτότυπη μορφή. Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί στις 11 Οκτωβρίου 2012, στο κανάλι CW.
Η σειρά έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά θα  πάει για αρκετές σεζόν.




"Drop Dead Diva" 


Η σειρά που ανέτρεψε το κατεστημένο της ομορφιάς

Η σειρά «Drop Dead Diva» είναι από τις ελάχιστες αμερικανικές σειρές που κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην ελληνική τηλεόραση. Το έπαιξε ο ΑΝΤ1. Όποτε δεν χριάζεται να σας πω και πολλά για αυτή αλλά τα βασικά. Το σενάριο, η σκηνοθεσία αλλά και οι ηθοποιοί είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν τη σειρά πετυχημένη. Το μεγαλύτερο μερίδιο όμως της επιτυχίας κατέχει η Μπρουκ Ελιοτ, η οποία ως δικηγόρος Τζέιν και με την εμφάνισή της κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο της στερεότυπης ανορεξικής ομορφιάς.
Η σειρά ολοκληρώνεται στον 6 κύκλο!




"Glee"



Ο Murphy ήθελε να δημιουργήσει μία μουσική σειρά που δεν θα έμοιαζε, όμως, με κλασσικό musical, όπου οι χαρακτήρες θα άρχιζαν ξαφνικά να τραγουδούν. Αντίθετα δημιούργησε ένα μετα-μοντέρνο musical, το οποίο κινείται περισσότερο στα πλαίσια του Chicago. Η ιδέα ενθουσίασε τους υπεύθυνους του Fox, που είπαν το “ναι” μόλις 15 ώρες αφού παρέλαβαν στα χέρια τους το σενάριο του πρώτου επεισοδίου! Ήθελαν να προσθέσουν στο πρόγραμμά τους μία σειρά που θα συνόδευε την μεγαλύτερη επιτυχία του καναλιού, American Idol, και θα γνώριζε μεγάλη επιτυχία με κοινό κάθε ηλικίας.

Το Glee ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν. Συνδυάζοντας μουσική από όλα τα είδη, παλαιότερη και νέα, μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και μουσική από θεατρικά musicals, εξετάζει τις ζωές των μαθητών ενός λυκείου που συμμετέχουν στην σχολική χορωδία, των καθηγητών τους και των συγγενικών προσώπων τους.
Η θεματολογία του Glee καλύπτει πολύ περισσότερα από τα κλασσικά εφηβικά δράματα, που έχουν συνήθως να κάνουν με έρωτες, καρδιοχτύπια και βαθμούς. Το Glee έκανε μεγάλες προσπάθειες να καλλιεργήσει το αίσθημα της. 

ανεκτικότητας, προσθέτωντας ομοφυλόφιλους χαρακτήρες και χαρακτήρες με ειδικές ανάγκες, που αντιμετωπίζουν τον χλευασμό και την κακοποίηση από τους συμμαθητές τους και σε μία συγκεκριμένη περίπτωση οδηγούνται σε απόπειρα αυτοκτονίας. Η σειρά έχει αναφερθεί επίσης στις σχέσεις των μαθητών με τους γονείς τους, την ανασφάλεια των εφήβων σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση, την εγκληματικότητα των ανηλίκων, την πτώχευση οικογενειών λόγω οικονομικής κρίσης, την οικογενειακή βία και την εφηβική εγκυμοσύνη.

Αν δεβ έχετε δει ήδη την σειρα στον ΑNT1 τότε σας έχω δουλεία η σειρά  τα σπάει!







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...