Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΕΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ BIO-OIL!


Πες αντίο στις ραγάδες και τις ουλές με το  Bio-Oil  !

Το Bio-Oil είναι ο σύμμαχος των διασημότερων σταρ του Χόλυγουντ για τέλειο σώμα, χωρίς ραγάδες και λαμπερή επιδερμίδα ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! 

Σίγουρα αναρωτιέσαι πως η Κιμ Καρντάσιαν, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Mel B και άλλες πολλές celebrities κατάφεραν μετά από τις εγκυμοσύνες τους να έχουν τόσο τέλεια επιδερμίδα που τους επέτρεψε να φορέσουν μπικίνι λίγες ημέρες μετά τη γέννα.

Το μυστικό τους δεν κρύβεται πίσω από κάποιον πλαστικό χειρούργο που κάνει θαύματα, αλλά πίσω από 1 μόνο προϊόν που χρησιμοποίησαν μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! 

Το Bio-Oil είναι το ειδικό λάδι περιποίησης που βοήθησε ακόμα και τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλυγουντ να διατηρήσουν όμορφη και ενυδατωμένη την επιδερμίδα τους χωρίς ραγάδες και ουλές μετά τη γέννα.


Και η τραγουδίστρια Mel B όπως και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις τους ότι το Bio-Oil ήταν ο σύμμαχος τους στην εγκυμοσύνη, αφού χάρη σε αυτό το ειδικό λάδι περιποίησης μείωσαν αισθητά τις ραγάδες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν κάποιο πλαστικό χειρουργό! 

Η σύνθεση του Bio-Oil- Γιατί είναι ασφαλές και για τις εγκύους:...








-Το επαναστατικό συστατικό:

Το συστατικό PurCellin Oil ΤΜ που περιέχει το Bio-Oil καθιστά πιο ελαφριά την υφή της σύνθεσης του προϊόντος και βοηθά στην απορρόφηση όλων των συστατικών του, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε επιδερμίδα, δίχως να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα!





-Φυσικά έλαια:


Ο συνδυασμός από εκχυλίσματα βοτάνων όπως λεβάντα, καλέντουλα, δενδρολίβανο και χαμομήλι  συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς επιδερμίδας, μιας και τα συγκεκριμένα έλαια είναι γνωστά για τις θεραπευτικές, καταπραϋντικές και αναπλαστικές τους ιδιότητες.



-Βιταμίνες:


 Οι Βιταμίνες Α και Ε συμβάλλουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, αυξάνοντας την περιεκτικότητα υγρασίας στο δέρμα και βοηθώντας την επιδερμίδα να γίνει πιο ελαστική και να μην «σπάει», με τις αυξομειώσεις βάρους κατά τη διάρκεια της κύησης.



-Ασφαλές προϊόν με… εγγύηση: 

Το Bio-Oil έχει περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους ασφαλείας και με βάση τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου των Καλλυντικών Προϊόντων έχει αξιολογηθεί ως ασφαλές για χρήση προς όλους ακόμα και για τις εγκύους.



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...