Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

6 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΡΟΖ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ!


6 Tips  για να συνδυάσεις ροζ κραγιόν σωστά!

Το ροζ κραγιόν είναι  must! Το αγαπώ γιατί απλά δεν έχει εποχή! Από καλοκαίρι έως και χειμώνα το ροζ κραγιόν μπορεί να κάνει την διαφορά στο look σας! Σε φωτίζει σου δίνει ένα κοριτσίστικο αέρα και κάνει την επιδερμίδα σου να φένεται πιο φρέσκια και πιο δροσερή!  

Το ροζ κραγιόν κυκλοφορεί σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για να έχεις να διαλέγεις αυτή που ταιριάζει στα δικά σου χρώματα. Τα ροζ ματ αλλά και τα lip glos μπορούν να καλύψουν άνετα όλες και τις καθημερινές σας εμφανίσεις! Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις το νέο trend στα χείλη. Η αγαπημένη μας Ζέτα το επέλεξε στο J2US και ήταν Θεά!! Εσύ θα το τολμήσεις;

1. Μόνο του: Αν το ροζ κραγιόν σου είναι πάρα πολύ έντονο δε χρειάζεται να το συνδυάσεις με πολλά πράγματα. Φρόντισε η βάση σου να είναι καλά απλωμένη, να μην υπάρχουν κενά στην επιδερμίδα σου και τα φρύδια σου να είναι όμορφα φτιαγμένα. 



2.Βλεφαρίδες: Ένα πιο απαλό ροζ (απλό ή μεταλλικό) μπορεί να συνδυαστεί πολύ ωραία με έντονα βαμμένες βλεφαρίδες. Αν έχεις σκοπό να βγεις έξω να διασκεδάσεις μπορείς να βάλεις ακόμα και ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ αν απλά έχεις να πας στη δουλειά σου ή να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά άπλωσε μία στρώση μάσκαρα έτσι ώστε να δώσεις έμφαση στα μάτια σου. 


Δοκίμασε ροζ ombre lips και δεν θα χάσεις! Δες πως να το πετύχεις:Βήμα -βήμα πώς θα κάνεις  ombre lips και έτοιμη για φίλημα!


2.Γραμμή eyeliner: Αν σκεφτείς πόσο είναι στη μόδα το χρωματιστό eyeliner δε θα χάσεις καθόλου καιρό και θα τρέξεις να συνδυάσεις το ροζ κραγιόν σου με μία γραμμή από φωτεινό γαλάζιο eyeliner στο  πάνω ή κάτω βλέφαρό σου. 



3.Σμόκι μάτια: Για ένα απογευματινό λουκ ένα ροζ κραγιόν ταιριάζει υπέροχα με το τέλειο smoky eye. Δώσε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου αφήνοντας πιο απαλά βαμμένο το κέντρο.


4.Λευκό: Αν θέλεις να δείχνουν τα μάτια σου φωτεινά και να ταιριάζουν τέλεια με το ροζ κραγιόν σου, κάνε μία γραμμή με ένα λευκό eyeliner στο πάνω βλέφαρό σου. 


5. Ροζ μάγουλα: Ταίριαξε το χρώμα του κραγιόν σου με το ρουζ σου για ένα πιο θηλυκό λουκ. Για πιο ολοκληρωμένο λουκ πέρασε μία στρώση μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου και κάνε μία γραμμή με μαύρο eyeliner. 



Δείτε επίσης: Xρωματιστά eyeliner μάθε τα πάντα και τόλμησε το νέο must!
9 Βήματα για τέλειο Smokey μακιγιάζ.
5 Πανεύκολα χτενίσματα για να είσαι έτοιμη στο λεπτό!
Δείχνεις κουρασμένη sos tips για να γίνεις θεά σε χρόνο ρεκόρ!
Βήμα -βήμα μάθε πως θα δόσεις ματ υφή στα χειλη σου με το αγαπημένο σου κραγιόν!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...