Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤOP ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013



Όλες οι Top τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2013

Ενόψει του καλοκαιριού κάναμε τις δίαιτες μας, την γυμναστική μας, βάλαμε τις κρέμες μας για την κυτταρίτιδα και τώρα ήρθε η ώρα να βγούμε στις παραλίες. Τι μαγιό όμως είναι φέτος στην μόδα; Πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση του τέλειου μαγιό η  Staxtopouta σου έχει όλες τις τάσεις και τα νέα Trend στα μαγιό πάμε να τα δούμε;

Pin-up

Vintage μαγιό εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1950 κάνουν φέτος δυναμικό comeback και υπόσχονται να σου χαρίσουν απαράμιλλο στυλ ακόμη και στην παραλία!Μεταμορφώσου σε μια μεταγενέστερη Γκρέις Κέλλυ και επένδυσε σε elegant μαγιό με girly πινελιές....

Η συγκεκριμένη τάση προτείνει μπικίνι με έντονα φλοράλ prints και ψηλόμεσα σλιπ που αγκαλιάζουν την μέση.





Αρχαιοελληνικό στυλ

Η ελληνική ομορφιά παραμένει σταθερή πηγή έμπνευσης στο χώρο της μόδας! Οι διασημότεροι οίκοι μόδας ποντάρουν στις θηλυκές ελληνικές  καμπύλες και προτείνουν sexy μπικίνι με πλούσιο ντραπέ στο πάνω μέρος τους, που κάνει το στήθος να φαίνεται πιο πλούσιο.

Έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το μπορντό είναι ιδανικά για τη φετινή σεζόν, χωρίς όμως να αποκλείονται και τα ολόλευκα μαγιό που αναδεικνύουν το ηλιοκαμένο δέρμα.

Οι χρυσές λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ θα αποθεώσουν την καλοκαιρινή σου εμφάνιση, και θα σε κάνουν να μοιάζεις πραγματική ελληνίδα Θεά. 


 
Mix & Match

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το mix & match στα μαγιό παραμένει super trend. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις και το πάνω και το κάτω μέρος του μπικίνι που σε ξετρέλανε! Φόρεσε το πάνω μέρος του παλιού σου μαγιό και επένδυσε σε δύο διαφορετικά σλιπ για να το ταιριάξεις. 

Μην φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά prints, ή έντονα χρώματα!





Prints

Η πιο hot τάση της σεζόν μεταφέρεται και στην παραλία! Ολόσωμο ή μπικίνι, όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου στυλ φρόντισε να έχει έντονα prints. Είτε αυτά θα είναι ρομαντικά φλοράλ σχέδια, είτε animal prints, ή ακόμη γεωμετρικά patterns σε φλούο αποχρώσεις. 

Δεν υπάρχουν κανόνες! Επέλεξε όποιο print ταιριάζει στο σώμα και το στυλ σου και μαγνήτισε τα βλέμματα με το funky μαγιό σου.










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...