Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΩΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΙΣ ΒΑΚΧΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!



Ο Σάκης Ρουβάς ως  Διόνυσος επίσημη πρεμιέρα για τις “Βάκχες” και η ανυπομονησία του Σ. Ρουβά!

H αγάπη μου για τον θέατρο γνώστη σε όλους. Η περιέργεια μου όμως για να δω μια παράσταση αρχαίου δράματος με πρωταγωνιστή σούπερ Star με έκανε να τρέξω για να δω και να κρίνω. Ο Σάκης Σουβάς  δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου όπως είναι ο σκηνοθέτης του έργου Δημήτρης Λιγνάδης, η σπουδαία Ρούλα Πατεράκη στον ρόλο του Τειρεσία, ο Γιάννης Καρατζογιάννης ως Κάδμος και ο Δημήτρης Πασσάς που υποδύεται τον Πενθέα και ένας  εκπλικτικός πρωτοποριακός χορός γέμισε την καρδιά μου με χαρά. 

Αισθητική απόλαυση, δραματουργία, ομορφιά και ηθοποιία  άρτια συνδιασμένα σε δόσεις που ικανοποιούν ακόμα και έναν στριμμένο θεατή όπως είμαι εγώ.  Το ερώτηματα που είχα για το αν θα με έπειθε ο Διόνυσος σούπερ Star απαντήθηκε όχι από τα πρώτα λεπτά, όπως συνήθως γίνεται σε πολλούς θεατές, ούτε μέτα στη  αποθέωση του από το κοινό,  αλλά έπειτα όταν καθισμένη στο μπαλκόνι μου η εικόνα του Διονύσου,  πρόβαλε από το αρχαίο κείμενο "Βάκχες" με την μορφή του Σάκη. Και αυτό ναι, είναι επιτυχία.





 Μετά την αποθέωση που έζησε στην πρώτη work in progress παράσταση, ο Σάκης Ρουβάς ταξιδεύει με τις “Βάκχες” για την επίσημη πρεμιέρα στην όμορφη Καβάλα. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βρίσκεται ήδη στην πόλη και μάλιστα διαμένει στο ξενοδοχείο Imaret.

Η πρώτη επαφή με το κοινό της Σαλαμίνας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις για τον Σάκη που θεωρεί αυτό το έργο ως προσωπικό στοίχημα. Το οποίο φυσικά το κέρδισε! Και η καλοκαιρινή περιοδεία συνεχίζεται με σταθμούς σε πολλά αρχαία θέατρα σε όλη την Ελλάδα...





Την μεγάλη ανυπομονησία του για την πρεμιέρα στο Θέατρο Φιλίππων, εισιτήρια για την οποία μπορείς να προμηθευτείς από το Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο, ο Σάκης την εξέφρασε μέσα από τις σελίδες του στα social media:






Δείτε επίσης: Diva γένους αρσενικού ! Διάσημοι άντρες πάνω στο καλάμι τους!


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...