Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΣΠΙΤΙΚΟ SCRUB ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Σπιτικό Scrub από καφέ και διαλύστε την κυτταρίτιδα μια για πάντα!

Κυτταρίτιδα. Mιά κατάρα που έπεσε στην γυναίκα από εκείνη την στραβή της Εύας με το μήλο. Μας βασανίζει όλες ακόμα και αυτές που κοπανιούνται στο γυμναστήριο και στην ζουμπά αλλά έστω και λίγη κυτταρίτιδα την έχουν. Και τι μπορούμε να κάνουμε για να απαλλαγούμε  από αυτή την κατάρα; Θα μου πεις αν έχει χρήματα για ξόδεμα όλα γίνονται… αν δεν έχεις όμως τι κάνεις;  Ακολουθείς τα SOS βήματα σωστή διατροφή, άσκηση , scrub,  καλό τρίψιμο και μασάζ στην περιοχή που έχει το πρόβλημα είναι η αρχή  για να πατάξεις την κυτταρίτιδα. Σωστή περιποίηση λοιπόν Staxtopoutes μου κρέμες και απολέπιση κορίτσια.  Πάμε να δούμε ένα θαυματουργό Scrub που κάνει σωστή απολέπιση χωρίς να σπαταλήσει πολλά χρήματα. 

Θα χρειαστείτε:

• ½ φλ. φρεσκοκομμένου καφέ
• ¼ φλ. χοντρό αλάτι
• ¼ φλ. Καστανή ζάχαρη
• ¼ φλ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας


Διαδικασία: Πάρτε τον καφέ, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Έπειτα ρίξτε το λάδι και δημιουργήστε ένα ομοιογενές μείγμα. 

Χρήση: Πριν το μπάνιο. Πάρτε άφθονη ποσότητα και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα προβληματικά σημεία.  Ξεβγάζεται  με άφθονο νερό και μετά εφαρμόστε στα σημεία την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας.Τόσο απλά! Φροντίστε να είσαστε πιστή στο ραντεβού σας  και θα δείτε τα αποτελέσματα στο σώμα σας.

Δείτε επίσης: 5 Καθημερινές συνήθειες που διώχνουν την κυτταρίτιδα!
Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα τώρα!! (Μέρος1)
Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα τώρα!!   (Μέρος 2)
Scrub σώματος κατά της κυτταρίτιδας.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...