Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΜΥΣΤΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ



Μυστικά Τips  για να απαλλαγείτε μια για πάντα από την ψαλίδα.

Ζηλεύεις τα μακριά μαλλιά των Stars που λάμπουν από ζωντάνια και υγεία; Νομίζει πως έχουν εφτασφράγκιστα μυστικά και έτσι πετυχαίνουν να κρατούν τα μαλλιά τους υπέροχα, περιποιημένα, υγιή και στιλπνά; Πως θα σας φαινόταν αν αυτά τα μυστικά η  Staxtopouta τα αποσπούσε δόλια μόνο για εσάς; Χαμογελάτε φίλες μου ; Και καλά κάντε! Με τα tips που σας έχουμε το θέμα ψαλίδα,αδύναμα, άτονα μαλλιά θα γίνει για εσάς παρελθόν…

1. Κόψε τις άκρες μια φορά το μήνα

Το στάιλινγκ, το απότομο και «άγριο» βούρτσισμα των μαλλιών, ο αέρας, οι βαφές ταλαιπωρούν τα μαλλιά και συχνά δημιουργούν ψαλίδα. Αν επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου μία φορά κάθε 1-1 ½ μήνα για να «πάρει» τις άκρες και οι άκρες θα είναι πιο υγιείς και τα μαλλιά θα μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

2. Μην ξεχνάς τη μάσκα μαλλιών.

Σε συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα η ειδική μάσκα μαλλιών (επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών μας ώστε να μην τα βαραίνει) χαρίζει στα μαλλιά ενυδάτωση και θρέψη και βοηθά να αντέχουν τις κακουχίες.

3. Με μέτρο το πιστολάκι

Πολλές φορές κάνουμε brushing στα μαλλιά μας και κολλάμε το πιστολάκι πάνω στη βούρτσα, με αποτέλεσμα ο καυτός αέρας να τα ταλαιπωρεί και να τα καίει. Αφενός το κυματισμός που θέλουμε να αποκτήσουν δεν γίνεται καλύτερος έτσι, αφετέρου καταστρέφεται η τρίχα. Με μέτρο πρέπει να γίνεται και η χρήση του ειδικού ψαλιδιού για τα μαλλιά, γιατί η καθημερινή

4. Το μετάξι κάνει καλό ή σιλικόνη;

Άλλοι κομμωτές συστήνουν μετάξι και άλλοι σιλικόνη. Και τα δύο είναι αποτελεσματικά. Προσωπικά προτιμώ το μετάξι. Λίγες σταγόνες υγρής σιλικόνης ή μεταξιού για τα μαλλιά, την οποία θα απλώσεις με έμφαση στις άκρες, βοηθά να αποκατασταθεί η ζημιά στις άκρες των μαλλιών, ενώ η χρήση της βοηθά και προληπτικά.

5. Η δύναμη της φύσης στην υπηρέσια της υγείας των μαλλιών.

Μπορούμε να πάρουμε από το φαρμακείο ένα δαφνέλαιο ή αμυγδαλέλαιο και πριν κοιμηθούμε και αφού λουστούμε, καθώς είναι νωπά τα μαλλιά μας σκουπίζουμε τα πολλά νερά με μια πετσέτα και βάζουμε δαφνέλαιο κατά μήκος των μαλλιών. Τα τυλίγουμε με μια μεμβράνη και στην συνέχεια βάζουμε μια πετσέτα πάνω από το μαξιλάρι μας για να μην λερωθεί κοιμόμαστε. Το πρωί θα ξεβγάλουμε με χλιαρό νερό. Το δαφνέλαιο  kai to αμυγδαλέλαιο προσφέρει θρέψη στα μαλλιά και τα αφήνει λεία και υγιή. 

Extra info: αν έχεις λιπαρά μαλλιά ακολούθησε το παραπάνω tip κάθε 15 ημέρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, επανάλαβε ανά εβδομάδα.

6. Δοκιμάστε τα mythic oil  που έχουν βγει από διάφορες εταιρίες που κάνουν θαύματα στα μαλλιά αφού τα ενυδατώνουν με λίγες μόνο σταγόνες και τα προστατεύουν από χτένισμα και  πιστολάκι.  

7. Το καλοκαίρι βάλτε αντηλιακό για τα μαλλιά σας ακόμα και αν δε πάτε στην θάλασσα. Ψεκάστε τα πριν βγείτε στον ήλιο ακόμα και μέσα στην πόλη.

8. Κάντε τα μαλλιά σας μια πλεξούδα  πριν μπείτε στην θάλασσα ή στην πισίνα δεν μπλέκονται έτσι και δεν φθείρονται μετά με το ξεμπέρδεμα.





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...