Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ





Χτενίσματα και μυστικά για υπέροχα σγουρά μαλλιά!

Αγαπάμε τα σγουρά μαλλιά , είναι εντυπωσιακά έχουν όγκο και ζωντάνια αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε είναι δύσκολα μαλλιά. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους το φριζάρισμα. Αν όμως βάλουμε στην ζωή μας μερικά μυστικά περιποιήσεις τότε τα σγουρά λαμπερά μαλλιά μας θα γίνουν το μεγαλύτερο ατού μας. Μην φοβηθείτε να κάνετε ένα έντονο χρώμα στα σγουρά μαλλιά σας ένα έντονο κόκκινο, ένα ξανθό κίτρινο, ένα μαύρο ακόμα και έντονα φλασάκια ροζ, κόκκινο, μοβ, ομπρέ τεχνική μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας και να σας αλλάξουν το στιλ...

Μην μοιράζεις τη διαφορά: Τα σγουρά μαλλιά δείχνουν εντυπωσιακά όταν είναι κομμένα στο ύψος των ώμων ή ακόμη πιο μακριά. Στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεται να έχουν κοπεί διαφορετικά επίπεδα κατά μήκος στις άκρες ώστε να μην βαραίνουν ή όταν είναι πραγματικά κοντά 6-9 εκατοστά περίπου σε ένα κόψιμο το οποίο ακολουθεί τη φόρμα του κεφαλιού σου.

Διπλάσια ποσότητα: Να πλένεις όσο πιο αραιά γίνεται τα μαλλιά σου και να χρησιμοποιείς κανονικό κοντίσιονερ αλλά και ένα που δεν ξεβγάζεται για να εξασφαλίσεις διαρκή προστασία. Μία φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητο να κάνεις μάσκα η οποία περιέχει κερατίνη.

Δοκίμασε: Dove, Intense Repair, κοντίσιονερ που αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, Hair Repair Mask, Dry Hair της Frezyderm μάσκα για εντατική ενυδάτωση και ενδυνάμωση των μαλλιών, Εnriching Mask, System Nature μάσκα με φυσικό εκχύλισμα ελιάς και βιταμίνη C, Intense Hydrating Mask, Moroccanoil θεραπεία περιποίησης και ενυδάτωσης με έλαιο argan.

Κάνε μία στροφή: Όταν μπορείς να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά επειδή το συχνό σεσουάρ είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει φριζάρισμα. Να χρησιμοποιείς μία απαλυντική κρέμα από τις ρίζες έως τις άκρες των μαλλιών σου και να τα χωρίζεις σε πολλές μικρές τούφες τις οποίες θα τυλίγεις γύρω από το δείκτη του χεριού σου όση ώρα τα στεγνώνεις.


Απαλή κίνηση: Για να δώσεις νεύρο στις αδύναμες τούφες χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες και πέρασε τες μία μία με ένα ειδικό ηλεκτρικό σίδερο. Μπορείς όμως να δημιουργήσεις και διαφορετικές μπούκλες: Να θυμάσαι ότι όσο πιο λίγα είναι τα μαλλιά στις τούφες τόσο πιο σφιχτές μπούκλες μπορείς να δημιουργήσεις. Τα περισσότερα μαλλιά θα σου δώσουν τη δυνατότητα για μεγάλες μπούκλες ή όμορφους κυματισμούς στα μαλλιά. Στη δεύτερη περίπτωση μπορείς να τους δώσεις κίνηση περνώντας τα δάχτυλα ανοιχτά μέσα από τα μαλλιά σου.



Δείτε μερικά υπέροχα χτενίσματα και στιλ για σγουρά μαλλιά:
















Δείτε επίσης: 10 βασικοί κανόνες για σγουρά μαλλιά!
Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες σαν την Φορέιρα!!
5 Tips για να βάλεις τέλος στο φριζάρισμα!
Βήμα -βήμα Omre μαλλιά!  Η νέα πιο hot τάση της σεζόν είναι εδώ!
Οι Top τάσεις σε κουρέματα  και στιλ μαλλιών για Άνοιξη - Καλοκαίρι  2013


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...