Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ROCK MAKE UP LOOK ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ VERSAGE STEP BY STEP


Απέκτησε το Rock Make up look του οίκου Versace step by step

Το είδαμε στο fashion  show του οίκου Versace και το λατρέψαμε. Rock διάθεση, αλαβάστρινη επιδερμίδα  nude χείλια μαλλιά επιμελώς ατημέλητα και κυματιστά. Ναι ξέρω το σκέφτεσαι πως θέλεις να το κάνεις! Η Staxtopouta θα σου δείξει πως θα το πετύχεις  step by step.  Θα χρειαστείτε μια καλή βάση  make up , κονσίλερ , μάσκαρα / ψευτίκες βλεφαρίδες μαύρο μολύβι -μαύρο eyeliner και ένα προϊόν για γυαλάδες. Πάμε να δούμε  βήμα βήμα πως μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου ένα από τα πιο ροκ make up looks της σεζόν.

Το διάσημο fashion brand κάνει την διαφορά και για την άνοιξη προτείνει έντονα, ροκ μάτια με μαύρο eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες Βγάλε την rock star της δεκαετίας του 1990 που κρύβεις μέσα σου και φύγαμε...

1.Αφού ενυδατώσεις καλά την επιδερμίδα σου, άπλωσε το foundation σου και φρόντισε να καλύψεις κάθε ατέλεια έτσι ώστε να δείχνει αλαβάστρινη.




2.Άπλωσε με τα δάχτυλά σου το κονσίλερ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και τοποθέτησε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε μια μπατονέτα αν θέλεις να καλύψεις κοκκινίλες και σπυράκια.




 3.HIGHLIGHT :Αυτή η εμφάνιση μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά το μυστικό της είναι η λάμψη. Μπορεί να το πετύχεις με ένα πινέλο και μια πούδρα πούδρα (σε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση από τον τόνο του δέρματός σου) για τα ζυγωματικά σας και στη γέφυρα της μύτης σας. Προσοχή μην το παρακάνετε!




4.Επέλεξε ένα απαλό, ροδακινί ρουζ για να τονίσεις ελαφρά τα μήλα σου. Προσοχή μην υπερβάλεις με το ρούζ αφού όλη η ένταση στο συγκεκριμένο μακιγιάζ βρίσκεται στα μάτια. Βάλε μόνο τα μήλα σου και μάλιστα ελαφρά.


6.Για τα μάτια θα χρειαστείς ένα μαύρο eyeliner και ένα μαύρο μολύβι και ένα μολύβι για τα φρύδια ένα τόνο πιο σκούρο από τον φυσικό σου.Χρησιμοποίησε το μολύβι για να τονίσεις το εσωτερικό των κάτω και επάνω βλεφάρων, ενώ με το eyeliner πρέπει να σχεδιάσεις δυο ευθείες γραμμές σύριζα στη ρίζα των επάνω και κάτω βλεφάρων. Με το χέρι σου, σβήσε το eyeliner στην εξωτερική γωνία των ματιών ακολουθώντας το φυσικό σχήμα τους. Τόνισε τα φρύδια σου με το μολύβι φρυδιών. 



7.Αφού βάλεις 2 στρώσεις μάσκαρα, τοποθέτησε πυκνές  ψεύτικες βλεφαρίδες στα επάνω βλέφαρα. Αν δεν θέλεις να βάλεις ψεύτικες  βλεφαρίδες τότε χρησιμοποίησε μάσκαρα που έχει  Βoοld αποτέλεσμα.





8.Τέλος, χρησιμοποίησε ένα nude lip-gloss ή το ενυδατικό Lip balmσου και είσαι έτοιμη!









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...