Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΛΕ ΜΠΛΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ!


Βάλε μπλε στα μάτια ! Είναι η νέα τάση που θα λατρέψει


Ο καιρός ανοίγει και τα ανοιχτά χρώματα παίρνουν την θέση των ουδέτερων και των σκούρων αποχρώσεων, ακόμη και στο μακιγιάζ Το μπλε φέτος έχει την τιμητική του. Οι διάσημοι make up artists προτείνουν για φέτος την άνοιξη να προσθέσετε στο μακιγιάζ των ματιών σας μία μικρή μπλε πινελιά. 

Μπλε ή γαλάζιο μολύβι, eyeliner, σκιά είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε. Το αγαπημένο μου είναι το μπλε μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Αλλά και το παίξιμο μεταξί μπλε σκιάς και μαύρο eyeliner.

 Το πιο απλό φυσικά είναι να προσθέσετε μπλε σκιά σε όλο το κινητό σας βλέφαρο έτσι θα αποκτήσετε ένα 70′s make up look με bohemian διάθεση. Αλλά αυτό που σας προτείνω είναι για κάτι πιο ιδιαίτερο είναι να κάνετε συνδυασμό μολυβιών, ένα μαύρο με το μπλε ή το γαλάζιο. Το γαλάζιο αλλά και τoπλέ ταιριάζει και σε ξανθές αλλά και σε καστανές και δίνει φρεσκάδα στο βλέμμα...

Σε κάθε περίπτωση όταν επιλέγετε να προσθέσετε χρώμα στα μάτια σας αποφύγετε τις υπερβολές στα χείλη. Η πιο safe επιλογή είναι να βάλετε ένα φυσικό κραγιόν, φυσικά αν είστε πιο τολμηρές μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κόκκινο χρώμα για να είστε περισσότερο στο mood των 70′s.

Πάμε να δούμε τα look που μπορείτε να κάνετε;


















Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...