Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ;



Τι δείχνει για την προσωπικότητα σου το χρώμα των μαλλιών σου;

Μπορεί η βαφή σου να…προδίδει στοιχεία του χαρακτήρα σου; Μια αλλαγή στο χρώμα τον μαλλιών σου μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω που ζητάς στο στυλ σου και να αναδείξει τη προσωπικότητα σου; Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους και επιλέγουν να αλλάξουν το φυσικό τους χρώμα, θέλουν με αυτό τον τρόπο να αναδείξουν έμμεσα κάποια στοιχεία και ανάγκες του εαυτού τους. Φυσικά η αλλαγή αυτή δίνει και τα ανάλογα μύνημματα στους  γύρω μας. Αλλά καλύτερα να δούμε αναλύτικά τι δείχνει για την προσωπικότητα και τα θέλω μας το χρώμα των μαλλιών μας. Μάθε λοιπόν τι λέει για εσένα το χρώμα των μαλλιών σου...

Πλατινέ ξανθό:

Ήξερες ότι μόνο το 10% των γυναικών είναι φυσικές ξανθιές; Οι υπόλοιπες που επιλέγουν για τα μαλλιά τους μια τόσο ανοιχτή απόχρωση, είναι δυναμικές γυναίκες που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα και την προσοχή με την εξωτερική τους εμφάνιση.Kαι φυσικά το πετυχαίνουν. Το κακό με το πλατινέ είναι πως πάντα πρέπει να είσαι με  μακιγιάζ γιατί αλλιώς  μοιάζει άτονη και άχρωμη...




Golden ξανθό:

Μια πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού, που πολλές Ελληνίδες επιλέγουν! Το ανοιχτό ή το πιο σκούρο  ξανθό κατάφερε να έγινε διάσημο από τις  Stars  του αμερικανικού κινηματογράφου και  από το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» της γλυκιάς μας Ελένης Μενεγάκης. Το κακό του  ξανθού χρώματος   μόνο ένα: Για να σε κολακεύει πρέπει να το διατηρείς πάντα περιποιημένο και λαμπερό. Οι γυναίκες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη απόχρωση θέλουν να δείχνουν καυτές λαμπερές και ελκυστικές χωρίς όμως να χάνουν πόντους από τη γλυκιά και χαριτωμένη πλευρά του χαρακτήρα τους.




Ombre ή Sombre:

Οι ρίζες παραμένουν σε σκούρες αποχρώσεις, ενώ οι άκρες όλο και ανοίγουν περισσότερο. Σίγουρα το ombre look δείχνει ότι είσαι μια γυναίκα που δεν συμβιβάζεται, τολμάει τις αλλαγές και δεν είναι καθόλου συντηρητική. Ένα νεανικό και hot look που επιλέγουν όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Ombre


Sombre




Καστανό:

Ο κόσμος βλέπει σε μια καστανή γυναίκα, το έξυπνο θηλυκό που συνήθως είναι και λίγο συντηρητικό.  Στην πραγματικότητα όμως, οι καστανές, φυσικές αποχρώσεις υποδηλώνουν μια σιγουριά και έναν δυναμισμό! Είσαι οκ με τον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση και σου αρέσεις έτσι όπως είσαι!



Σκούρο καστανό- Μαύρο:

Μυστηριώδεις και ρομαντικές γυναίκες, επιλέγουν τα σκούρα μαλλιά για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Θέλεις να δείχνεις αισθησιακή και ποθητή αλλά ταυτόχρονα ο συντηρητικός σου χαρακτήρας κρατάει μια ισορροπία!




Έντονο χρώμα

Φλασάκια  ή διαφάνειες με έντονα χρώματα. Μπλε, πράσινο, μοβ ροζ. Γυναίκες με πιο ροκ χαρακτήρα που δεν φοβούνται να κάνουν την διαφορά . Το  έντονο χρώμα  και η αντίθεση είναι για αυτές κάτι το αναγκαίο για να εκφράσουν τον δυναμισμό τους. Μπορούν να στηρίξουν την άποψή τους πάντα με δυνατά επιχειρήματα. Έχουν μάθει να θέλουν και να τολμούν να επιλέγουν και να μην τις επιλέγουν και αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο της γοητείας τους.





Κόκκινο:

Θέλεις να ξεχωρίσεις και να δείχνεις πάντα περιποιημένη και αισθησιακή! Βαρέθηκες πλέον τις ξανθές αποχρώσεις και επιλέγεις το βαθύ κόκκινο για να μαγνητίσεις τα βλέμματα με ένα φωτεινό και… καυτό χρώμα!









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...