Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΒΡΕΣ ΠΟΙΟ ΜΑΓΙΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΟΥ



Βρες ποιο μαγιό σου ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπό σου


Το καλοκαίρι αργεί; Καθόλου…!! Είμαστε στην Ελλάδα και όπως λέει και αγαπημένο τραγούδι:" δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε πότε" και για αυτό Statehouse's μου ετοιμαστείτε για να κατακτήσετε τις παραλίες ! 
Το πρώτο που έχετε να επιλύσετε είναι το τί μαγιό να αγοράσω; Και κυρίως,  ποιο  μαγιό θα  κολακεύει περισσότερο την σιλουέτα σας. Προβληματίζεστε; Φυσικά και όχι έχετε το Staxtopouta.gr που θα σας μάθει όλα τα μυστικά για να ανακαλύψετε το ιδανικό μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό σας είστε έτοιμες;

Μεγάλοι γοφοί και ή κοιλίτσα: Καμπύλες ζουμερές! Ανήκεις στις κλασικές μεσογειακές γυναίκες  και  μαγκιά σου!  Μην προσπαθείς να τις καλύψεις είναι λάθος. Με φαρδιά μαγιό και ολόσωμα με περιττό ύφασμα απλά τονίζεις τα σημεία και δηλώνεις την ανασφάλειά σου για το σώμα σου! 

Τόλμησε το ανέδειξε κι άλλο τις πλούσιες καμπύλες σου, φόρα μαγιό με πολλά χρώματα ώστε να τραβά αυτό την προσοχή. Εναλλακτικά, προτίμησε τα σέξι
ολόσωμα που ενώνεται το πάνω με το κάτω με μία γραμμή. Φρόντισε το κάτω
μέρος να είναι σκούρο, ενώ το πάνω, για ισορροπία, να είναι ανοιχτό.









Μεγάλη περιφέρεια: Σούπερ κλασική Ελληνίδα. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, απόφυγε τα μπικίνι που δένουν στο πλάι με κορδόνι, διότι προσδίδουν έξτρα όγκο σε αυτήν την περιοχή. Προτίμησε αυτά που είναι σαν σλιπάκια (είτε λεπτό κόψιμο είτε φαρδύ).











Μικρό στήθος: Σε περίπτωση που δεν σε προίκισε η φύση με πλούσιο μπούστο, μην ανησυχείς καθόλου! Υπάρχουν τόσο μπικίνι με μπανέλα και ενίσχυση που θυμίζουν σουτιέν χωρίς να χάνουν από τη θηλυκότητά τους, όσο και απλά τετραγωνάκια με μικρή ενίσχυση. Επίσης, μπορείς να προμηθευτείς μαγιό με σχέδια και ρίγες, που δίνουν την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου στήθους ή ακόμα και μπικίνι με έξτρα ύφασμα, τύπου φραμπαλά για έξτρα όγκο.






Μεγάλο στήθος: Κι όμως, υπάρχουν και γυναίκες που δεν θέλουν να επιδεικνύουν το μεγάλο στήθος τους στην παραλία με μικρά τριγωνικά μπικίνι! Και θέλουν να το τονίζουν χωρίς να τραβάνε όλα τα βλέμματα στο επίμαχο σημείο. Αυτό επιτυγχάνεται με μονόχρωμο μαγιό όπου η λαιμόκοψη είναι τετράγωνη.Το πάνω μέρος του μαγιου πρέπει να προσφέρει σωστή στήριξη και να κρατάει αγκαλιάζοντας το στήθος χωρίς να δημιουργεί μεγάλο κενό στο στήθος. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι το μπικίνι σου συγκρατεί το πλούσιο στήθος, εκτός αν είναι στητό από μόνο του. 



Αρκετά μικρόσωμη: Αν είσαι μικροκαμωμένη, γλυκιά  και κομψή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιούργησες την ψευδαίσθηση  μιας πιο ψηλής φιγούρας. Θα το πετύχεις  με ένα ολόσωμο μαγιό  που έχει κάθετες ρίγες. Εναλλακτικά, επίλεξε ένα μπικίνι που να δένει ψηλά στους γοφούς και όχι στην αρχή του μπουτιού.








Αγορίστικο σώμα: Αυτό σημαίνει ότι έχεις μεγάλες πλάτες ή κλειστή περιφέρεια. Επιλέγεις μπικίνι που δένει με κορδόνι για περισσότερο όγκο στην περιοχή ή αυτό που ενώνει το πάνω με το κάτω για να φαίνεται ότι έχεις μέση που κόβει. Χρωματικά, προτίμησε κάτι σε ανοιχτό και μονόχρωμο για το πάνω μέρος, ενώ ένα πολύχρωμο είναι ότι πρέπει για το κάτω μέρος.

Γυμνασμένη: Αφού γυμνάζεσαι και δεν έχεις θέμα χαλάρωσης  βάλε ότι θες…Αν είσαι αρκετά τολμηρή, βάλε μαγιό-στρινγκ ή σλιπάκι τριών τετάρτων γιατί όχι δεν κατάλαβα λιώνεις που λιώνεις στο γυμναστήριο γιατί να μην φανεί! Ναι θέλει να έχεις αυτοπεποίθηση για να μπορείς να το υποστηρίξεις. Μη μασάς μια και για καλού κακού πάρε και μερικά υπογλώσσια στην τσάντα σου γιατί βλέπω εγκεφαλικά να πέφτουν γενικά!!







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...