Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΩΡΑ!! (ΜΕΡΟΣ 2)




Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα τώρα!!   (Μέρος 2)


Κάνε Μασάζ με Αιθέρια Έλαια

Το ήπιο μασάζ συχνά με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων, όταν γίνεται συστηματικά, δηλαδή δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, συμβάλλει τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και στην πρόληψή της. Ιδιαίτερα το λεμφικό μασάζ που γίνεται με τα χέρια ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, χάρη στην οποία διασπάται ο λιπωδης ιστός – και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σημεία του σώματος στα οποία η κλασική ιατρική δεν προσφέρει σημαντικά οφέλη όπως στο πίσω μέρος των γονάτων και το εσωτερικό των μηρών.

Shape Τip 

Θα μεγιστοποιήσεις τα οφέλη του μασάζ, αν κατά τη διάρκεια του ύπνου έχεις τα πόδια ελαφρώς ανασηκωμένα σε  μαξιλάρι.

Βάλε... Παγάκια

Το κρύο μασάζ μάς έρχεται από τη Λαπωνία και είναι χρήσιμο για την τόνωση του δέρματος και των μυών της κοιλιάς. Γίνεται με τη χρήση κύβων πάγων ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία: σφίξε και χαλάρωσε τους κοιλιακούς εισπνέοντας για 5 λεπτά. Στη συνέχεια τρίψε με πάγο τους κοιλιακούς εισπνέοντας και εκπνέοντας για 5 λεπτά. Ακολουθεί ένα ζεστό ντους στη ζώνη αυτή. Αφού σκουπίσεις απαλά με πετσέτα, άπλωσε πάνω στους κοιλιακούς αιθέρια έλαια ή μια κρέμα που χαρίζει ελαστικότητα και τονώνει.

Shape Τip 

Δοκίμασέ το μόνο αν αντέχεις το κρύο.


Αναζητώντας την καλύτερη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας...

Αναζήτησε το TOP 5 των δραστικών συστατικών

Αυτά τα συστατικά στις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας μπορούν να σου εγγυηθούν ότι θα έχεις αποτέλεσμα.

1. Ginger (πιπερόριζα) Συχνά θα βρεις το ginger σε αντικυτταριτιδικά σαπούνια ή σε peeling με αδυνατιστική δράση. Παρόλο που έχει αντισηπτικές ιδιότητες, η συνεισφορά του κατά της κυτταρίτιδας έγκειται στην αντιφλεγμονώδη δράση του.

2. Κόκκινο πιπέρι Χάρη στη θερμαντική του δράση, ενεργοποιεί την καύση του συσσωρευμένου λίπους και έχει άμεση λιποδιαλυτική δράση στην επιδερμίδα.. Συγχρόνως τονώνει τη μικροκυκλοφορία κι έχει ισχυρές αποσυμφορητικές ιδιότητες.

3. Φύκια Αποτελούν μία από τις πιο πλούσιες πηγές τροφής του κυττάρου, ενώ το οργανικό ιώδιο που περιέχουν βοηθά στο αδυνάτισμα. Υπάρχουν 25.000 διαφορετικά είδη φυκιών, το πιο αποτελεσματικό για το αδυνάτισμα είναι τα φαιοφύκη.

4. Συνένζυμο Q10 Έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες με κύρια δράση στην καρδιά και στα αιμοφόρα αγγεία. Επιπλέον, αυξάνει την αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών C και E.

5. Εκχύλισμα κισσού Θα το βρεις σε προϊόντα σώματος για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.


Ποιο Προϊόν Κάνει για Σένα

Τα αδυνατιστικά προϊόντα ενισχύουν τον αγώνα σου ενάντια στην κυτταρίτιδα, όταν εφαρμόζονται σωστά. Με καθημερινή χρήση θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα σε 2 εβδομάδες και η διάθεσή σου θα ανέβει κατακόρυφα.

Αν το πρόβλημά σου είναι η έντονη κυτταρίτιδα στους μηρούς Αναζήτησε προϊόντα με καφεΐνη, που είναι γνωστή για τις διουρητικές της ιδιότητες και τη συμβολή της στην αποβολή των περιττών κιλών.

Αν έχεις χαλάρωση και τοπικό πάχος Ιδανικά για σένα είναι τα προϊόντα σε μορφή gel που χρησιμοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες των θαλάσσιων φυκιών για να συσφίξουν προσωρινά το δέρμα και να απαλύνουν το πρόβλημα.

Αν έχεις ψωμάκια και θέλεις να αδυνατίσεις Φόρεσε τον κορσέ αδυνατίσματος. Με αδυνατιστική σύνθεση και μικροκάψουλες, η βερμούδα αδυνατίσματος είναι ιδανική για να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου και να μειώσεις την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» χωρίς προσπάθεια.

Αν η κοιλιά σου έχει αποκτήσει ενοχλητικά παχάκια
Επίλεξε εξειδικευμένες κρέμες, εμπλουτισμένες με φυτικά συστατικά, που υπόσχονται μείωση πόντων στη μέση και την κοιλιά. Στόχος τους είναι η ενεργοποίηση των αδρανών λιποκυττάρων που συσσωρεύονται τοπικά στα επίμαχα σημεία και η αποκατάσταση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. 

Το ACAI BERRY μπορεί να γίνει ο πιο δυνατός σου σύμμαχος σου κάτα του τοπικού πάχους και όχι μόνο ενημερώσου εδώ


Πηγή:Shape.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...