Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ


4 Βήματα για λαμπερό πόσωπο αυτή την Άνοιξη!!

Νέα σεζόν, νέες ανάγκες. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις την ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σου…Θέλεις να έχεις ένα καθαρό πρόσωπο, καθαρό και ενυδατωμένο ώστε να λάμπει τώρα που η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα; 4 βηματάκια και θα δεις το πρόσωπό σου να ανθίζει. Πώς;  Με τα 4 βηματάκια της Staxtopoutas που αν τα ακολουθήσεις τότε   το λαμπερό πρόσωπο που τόσο ποθείς θα είναι το όπλο ομορφιάς σου που θα αφήνει τους πάντες άφωνους!

Βήμα 1ο: Μην ξεχνάς το αντηλιακό!

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα πρέπει να μην ξεχνάμε την αντηλιακή κρέμα προσώπου. Πόσο μάλλον την Άνοιξη! Μην φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς να βάλεις την αντηλιακή σου κρέμα, ακόμα και αν ο καιρός είναι βροχερός…

Βήμα 2ο: Καθαρή επιδερμίδα.
Δώσε βάση στην καθαριότητα του προσώπου σου! Πρωί- βράδυ επικεντρώσου λίγο περισσότερο στην διαδικασία του πλυσίματος. Αφιέρωσε 1-2 λεπτά παραπάνω και αφού εφαρμόσεις το σαπούνι του προσώπου στο δέρμα σου κάνε κυκλικές κινήσεις εστιάζοντας στο Τ. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις και μια λοσιόν για βαθύ καθαρισμό μετά το σαπούνι για να καταπολεμήσεις την λιπαρότητα και να αποκτήσεις υγιές, λαμπερό δέρμα.  Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου!

Βήμα 3ο: Η απολέπιση.
Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να εστιάσεις στην απολέπιση του δέρματος, αρκεί να είσαι προσεκτική με το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις, για να μην καταστρέψεις το δέρμα σου.  Διώξε τα νεκρά κύτταρα χρησιμοποιώντας 1 με 2 φορές την εβδομάδα μια μάσκα ήπιας απολέπισης. 

Βήμα 4ο: Μην ξεχνάς το ντεκολτέ!
Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο περισσότερο αρχίζουν να μας απασχολούν και τα υπόλοιπα μέρη του σώματός μας. Φρόντισε λοιπόν λίγο παραπάνω το λαιμό και το ντεκολτέ σου, χρησιμοποιώντας κρέμες ενυδάτωσης και σύσφιξης, γιατί ως γνωστόν η ηλικία φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια.



Πηγή:Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...