Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΤΑ 5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ "ΓΥΝΑΙΚΑΣ"...ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ




Τα πέντε σημάδια, πως απλά είναι ένας ακόμα "γυναικάς"...Μάθε για να μην γίνεις θύμα του.

Μόλις γνώρισες κάποιον, ο οποίος με την πρώτη ματιά σου φάνηκε για τον άντρα των ονείρων σου. Είναι ελκυστικός, με χιούμορ, γοητευτικός, πετυχημένος και το χαμόγελό του σε κάνει να λιώνεις δίπλα του σαν το κερί. Βγαίνετε μερικά ραντεβού και είναι ο τέλειος συνοδός. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις και σου φέρεται σα βασίλισσα.

Πόσο εύκολο είναι να ξεχωρίσεις, ότι αυτός ο τύπος είναι ο δικός σου πρίγκιπας και όχι ένας μεταμφιεσμένος Casanova; Ο χρόνος θα αποκαλύψει σύντομα την αλήθεια. Καλό θα ήταν όμως, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, για να μην εκπλαγείς αν περάσει καλά κι έπειτα εξαφανιστεί. Διάβασε μερικές πληροφορίες για το προφίλ του καρδιοκατακτητή, που χτυπούν το καμπανάκι στα αυτιά σου:

5.Η φήμη είναι ένα από τα καλύτερα εφόδια για να πετύχεις. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε ένας επιχειρηματίας σε μια ταινία που παρακολούθησα πρόσφατα. Εδώ βέβαια μιλάμε για την κακή φήμη. Αν οι φίλες σου τον γνωρίζουν και σε έχουν προειδοποιήσει για τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες και το πόσο πολύ τις εκμεταλλεύεται, τότε καλύτερα να τις εμπιστευτείς. Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να είσαι η μοναδική που θα καταφέρει να τον αλλάξει, ωστόσο γιατί να αναλώνεσαι σε μια σχέση με το φόβο, μήπως γυρίσει στα παλιά;

4.Κινείται αστραπιαία. Δε σε έχει συστήσει καν στους γονείς ή τους φίλους του και παρόλα αυτά, σε παρουσιάζει ως τη γυναίκα των ονείρων του που χρόνια περίμενε να βρει.  Είναι φανερό. Προσπαθεί να σε πείσει, να σε ρίξει και να πετύχει άμεσα το στόχο του. Γνωρίζεις ποιος είναι αυτός.

3.Είναι πιο ρομαντικός και από τον «Ρωμαίο, Ρωμαίο». Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με τις ρομαντικές εκπλήξεις. Ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα ποίημα αφιερωμένο σε σένα. Η υπερβολή όμως στα δώρα και τις αφιερώσεις από τον πρώτο κιόλας καιρό, να ξέρεις πώς έχει αντίτιμο. Κάτι περιμένει να πάρει και μάλλον βιάζεται.

2.Έχει μάτια μόνο για σένα ή καλύτερα για οτιδήποτε κρύβεται κάτω από τα ρούχα σου. Τον παρατηρείς να μιλάει γλυκά ή να φλερτάρει παράλληλα με άλλες γυναίκες, όπως μια σερβιτόρα; Τότε όσο σου αναφέρει το πόσο όμορφη είσαι, το μυαλό του τριγυρνάει από κανάρα σε κανάρα. Επομένως είσαι και εσύ μια από το πλήθος.

1.Η τελευταία ένδειξη έχει κάτι από το γνωστό « you are just too good to be true». Βρίσκεσαι κοντά του, αλλά μέσα σου αισθάνεσαι πως ο κύριος μάλλον τα έχει κάνει ξανά όλα αυτά. Να θυμάσαι, ότι το ένστικτό σου αντιλαμβάνεται την κατάσταση και παλεύει να σε προστατέψει.


Πηγή:Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...