Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ!! STAR ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ!


Και όμως ήταν κάποτε ζευγάρι!! Star και οι σχέσεις που όλοι θέλουν να ξεχνάνε!!

Οι star του Hollywood συγκεντρώνουν τα φώτα και όλα γύρω από το όνομά σου είναι ενδιαφέροντα. Από τις ταινίες, τις επίσημες εμφανίσεις και τις μη επίσημες σχεδόν μυστικές στους εμφανίσεις όλα αλλά κυρίως οι έρωτες τους και οι χωρισμοί τους κάνουν τους fans να τρελαίνονται και τα μέσα να πλουτίζουν.
Η καθημερινότητα ενός διάσημου ηθοποιού δεν είναι ούτε απλή ούτε και ήρεμη, τα ερωτικά τους μπερδέματα είναι τόσο εντυπωσιακά και ποικιλόμορφα που μερικές φορές τα επαγγελματικά τους κατορθώματα απλά υποσκιάζονται!
Το παράδοξο δε της υπόθεσης, είναι ότι υπάρχουν αμέτρητα ζευγάρια του παρελθόντος, τα οποία όχι μόνο ξεχνάμε εμείς ότι υπήρξαν, αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι celebrities μερικοί δε πληρώνουν αδρά για να ξεχάσουν και οι υπόλλοιποι ανά την γη πως αυτοί υπήρξαν ζευγάρι!
Ποιος άραγε θυμάται ότι ο Tom Cruise είχε μία περιπέτεια με την... Cher;  Ναι με την Cher!! Σταυροκοπιέσαι; Καλά κάνεις…που να δεις και οι άλλοι…Τελικά στο  Hollywood είναι όλοι σχεδόν συγγενείς….

Βrad Pitt-Christina Applegate: Το 1988 εκείνος ήταν άγνωστος και εκείνη από τις πιο σέξι γυναίκες της τηλεόρασης. Τελικά τον παράτησε ένα χρόνο μετά και μάλιστα τη βραδιά των MTV music awards, για κάποιον άλλο
Ο Brad απλά Θέος και η άλλη απλά Χαζή!!


Britney Spears-Colin Farrell: Γύρω στο 2003 οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι χωρίς να το θυμούνται και πολλοί! Σίγουρα ο Colin θέλει να το ξεχάσει πάντως!


Νatalie Portman-Moby: Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι ενώ πολλά χρόνια μετά ο μουσικό δήλωσε ότι δεν μπόρεσε απλά να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του να έχεις σχέση με μία γυναίκα σαν την Natalie!



Sharon Stone - Christian Slater οι φήμες επιβεβαιώθηκαν ότι ήταν ζευγάρι, όταν εμφανίστηκαν μαζί στα 2006 American Music Awards. Ωστόσο, ο χωριμός τους δεν άργησε να έρθει!


Helen Mirren και ο Liam Neeson  κορυφαίοι ηθοποιοί και οι δύο! Ήταν μαζί 1981 μετά από τη συνεδρίαση για το σύνολο του Excalibur, και η σχέση τους ήταν πολύ περισσότερο από μια περιπέτειά - οι δύο είχαν δεσμευτεί ο ένας στον άλλο για τέσσερα χρόνια. 



Sandra Bullock-Ryan Gosling: Κι όμως, παρά το γεγονός ότι έχουν 16 χρόνια διαφορά, γύρω στο 2002 είχαν ένα μικρό ρομάντζο το οποίο ως γνωστόν έληξε άδοξα!


Μatt Dillon-Cameron Diaz: Oι δυο τους έβγαιναν για περίπου τρία χρόνια ενώ χώρισαν λίγο μετά την ταινία που έκανε διάσημη την Diaz, Something About Mary'...




Johnny Depp -Ellen Barkin,μελαχρηνή τότε και εννέα χρόνια μεγαλύτερή του, και όμως η σχέση αυτή το 1994 έκανε χαμό! Depp τότε '90 ήταν χαμηλών τόνων μπροστά στα φώτα.



Ashley Greene - Ian Somerhalder





Αυτός ο άνθρωπος Αυτός  ... Το τραγούδι το ξέρουμε φυσικά!
Κάνει σχέσεις μόνε με  Vampire  ναι και μάλιστα πετυχημένες! Άρχισε με την λατρεμένη χαριτωμένη Βαμπιρίστα του Twilight Ashley Greene και πέρασε στην συμπρωταγωνίστριά του  The Vampire Diaries τη Nina Dobrev. Αν φίλη μου για πρωινό δεν πίνεις αίμα απλά δεν έχεις ελπίδες!


Τom Cruise-Cher: Δεν κάνω πλάκα ορκίζομαι!! Γελάς δεν μπορείς καν να το φανταστείς και όμως η ζωή μας ξεπερνά... οι διαφορές μαζεμένες ...διαφορά ύψους αλλά και ηλικίας αλλά η Cher Θεά δεν μασάει πουθενά! Η σχέση  σύντομη εκεί  κάπου στα '80s έμεινε κρυφή για πάρα πολλά χρόνια αλλά τελικά έγραψε ιστορία




Selena Gomez-Taylor Lautner: Λίγο πριν η Selena μπλέξει με τον Justin Bieber, είχε σχέση με τον σέξι λυκάνθρωπο. Αναρωτιόμαστε αν βγήκε νικητής ο Bieber από τη σύγκριση!



 Και φυσικά οι σχέσεις που όλοι οι  Star θέλουν να ξεχάσουν δεν έχουν τελειωμό αλλά η Staxtopouta θα ξαναχτυπήσει και θα τα βγάλει όλα στην φόρα!!



Staxtopouta







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...