Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Fashion trends 2012-2013 ΜΕΡΟΣ 2



Γάντια.

Θυμάστε τις femme fatal των φιλμ νουάρ ; Αυτές τις καλοντυμένες μυστηριακές γυναίκες που δημιουργούσαν φρενίτιδα στους άνδρες που έπεφταν στα δίχτυα τους; Φέτος  το νούμερο ένα tred των αξεσουάρ θα σας μεταμορφώσει εύκολα και οικονομικά και εσένα σε μια απ’ αυτές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση για λίγη νουάρ λάμψη και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια ως τον αγκώνα ή πολύ χαμηλά μέχρι καρπό. Σατέν ή δερμάτινα.Ορκίζομαι τα στούντιο θα σπάσουν τα τηλέφωνα !!  
Emilia Wickstead,Clements Ribeiro, House of Holland, Aquascutum, Alberta Ferretti, Givenchy, Lanvin, Fendi το πρτεινουν για φέτος 
το χειμώνα.

Φουσκωτά τελειώματα.

Ιδανικό για....
 επίσημες εκδηλώσεις. Μπλούζες  που ξεκινάνε στενές και ανοίγουν στο τελείωμά τους είναι ένα ακόμα tred που αξίζει να σημειώσουμε!!Σε λεπτά και πρόχειρα υφάσματα δυστυχώς το συγκεκριμένο tred χάνει στην απόδοση της γραμμής του πολύ. Οπότε προσπαθήστε να το αποφύγετε και κυνήγησε πιο χοντρά υφάσματα. Το είδαμε στους εξής οίκους: Nicole Farhi, Burberry Prorsum, Marni, Stella McCartney, Diesel Black Gold, Mary Katrantzou, David Koma,Lanvin, Roland Mouret, Bottega Veneta, Alexander McQueen.
 Οι φούστες και τα φορέματα σε Α-γραμμή

Πρόκειται για φορέματα και φούστες που ξεκινάνε πιο στενά και καταλήγουν πιο φαρδιά. Ιδανικά για μεσογειακούς σωματότυπους. Εμένα, εσένα και όλες της Ελληνίδες  δηλαδή . Το βασικότερο δε, έχουμε σίγουρα είδη κάτι σε Α – γραμμή από πάντα. 


 Στρώσεις ρούχων .


Το συγκεκριμένο είναι εισαγμένο από τη πάνλεπτη η Victoria Beckham, ωστόσο φέτος το είδαμε και σε πολλά ντεφιλέ. Κολάν κάτω από φούστες, παλτό πάνω από πουκάμισα και φορέματα και γενικά πολλά ρούχα φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο με απαραίτητο κανόνα... να φαίνονται όλα. Λίγο κρεμμύδι μου κάνει αλλά καλά μου αρέσει αλλά δε θα τρελαθώ κιόλας.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...