Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

fashion trends 2012-2013 ΜΕΡΟΣ 1


Fashion trends 2012-2013

Η Staxtopouta.gr φορώντας τα σταράκιά της εισέβαλε στα Ντεφιλέ των πιο μεγάλων οίκων και σας δίνει αποδείξεις και ονόματα!!


Μπλέ.... “Cerulean” 

Η ταινία “Ο Διάβολος φοράει Prada” έκανε γνωστή τη συγκεκριμένη απόχρωση. Σε αυτή που ηρωίδα από μια απλή όμορφη nerd γραμματέας γίνεται fashion icon . Ναι γεια σου. Θυμάσαι που  Meryl Streep έδωσε την εξήγηση για πιο είναι το χρώμα  όρο “Cerulean” ; Είπε λοιπόν η Θεά της μόδας πως είναι το μπλε χρώμα μεταξύ τιρκουάζ και θαλασσί. Φέτος ,λοιπόν, φίλες μου η συγκεκριμένη απόχρωση υπήρχε σχεδόν σε όλες τις επιδείξεις. Άρα ετοιμαστείτε στα καταστήματα θα έχουμε βομβαρδισμό με την απόχρωση “Cerulean’. Μη το φοβηθείτε αντίθετα τολμήστε το. Ταιριάζει και σε....
 μελαχρινές και σε ξανθές. Στην Ελληνική τηλεόραση το φόρεσε σε ολόσωμη φόρμα η Μαρία Μπακοδήμου και ήταν θεά.  Γράφει και στο φακό αλλά στην πραγματικότητα μαγνητίζει!!

Prints Charming.

Το ανδρόγυνο στυλ με είχε κουράσει. Το φόρεσα και το γκρι μου το κουστούμι , και το μαύρο μου, έβαλα και τα αξεσουάρ του τα χρωματιστά του  έδωσα και την τσαχπινιά του και νισάφι πια!
Η Miuccia Prada, φέτος απάντησε στις προσευχές μου.  Έτσι ,τόσο στην ομώνυμη  συλλογή της Prada όσο και στην σειρά της Miu Μiu,
παρουσιάζει κουστούμια  prints εμπνευσμένα από ρετρό υφάσματα επίπλων!. Ναι καλά διάβασες Ρετρό υφάσματα στη μόδα!! Η συμβουλή της Staxtopoutas πριν ξαμοληθείς για ψώνια δες στη ντουλάπα μαμάς , γιαγιάς και γενικά του σογιού!!
Κάτι θα βρεις σε εμπριμέ ρετρό να το φορέσεις για φέτος!!

ΤΖΙΝ και πάλι ΤΖΙΝ 

Το χιλιοφορεμένο πολυαγαπημένο μας Τζιν σε όλες τις μορφές του φέτος  θα κάνει το απόλυτο Come Back. Tο στηρίζω εδώ και χρόνια όπως και εσύ φαντάζομαι τώρα  και   πολλοί διάσημοι . Δεν είναι μόνο τα τζιν παντελόνια που επανέρχονται δυναμικά στο κλασικό τους χρώμα, αλλά είναι επίσης τα τζιν τζάκετ, τα τζιν πουκάμισα, τα τζιν σορτς, ακόμα και οι τζιν τσάντες. Οτιδήποτε έχετε σε τζιν βγάλτε το από τη ντουλάπα σας γιατί φέτος θα κυριαρχήσει παντού!! Στα επίσημα events μη σου πω το dress code θα επιβάλει  Τζιν.

Κάπες

Τη κάπα της φίλης μου της κοκκινοσκουφίτσας που στην ταινία την ομώνυμη έκλεψε τη παράσταση και από το σκηνοθέτη  της ταινίας τι θυμόμαστε  φαντάζομαι όλες μας. Η γραμμή
 ,όμως, της κάπας που θα σας προτείνω βέβαια ακρκετά  πιο σύγχρονη έκανε ανάλογο  παταγκλάν σε πολλές πασαρέλες. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι κάπες των οίκων μόδας Miu Miu, Junya Watanabe, Comme des Garcons, Maison Martin Margiela,Givenchy.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...