Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

All star-mania: Τα αγαπημενα παπουτσια των star και πως τα συνδυαζουν


Είναι τα παπούτσια-κόλλημα. Γιατί οι διάσημες τα λατρεύουν και πώς μαγεύουν το κοινό, φορώντας τα;
Tα All Stars αποτελούν παπούτσια φαινόμενο, αφού έχουν ιστορία πολλών ετών. Το πρώτο παπούτσι δημιουργήθηκε το 1917 για μπασκετικούς λόγους. Ποιός το περίμενε ότι δεκαετίες μετά θα αποτελεί παπούτσι-κόλλημα και θα το φοράνε από μικρά παιδάκια ως μεγάλες κυρίες. Χαρακτηριστικό στοιχείο τους η άνεση αλλά φυσικά και το στυλ.
Ποιές όμως είναι οι stars που κατ'εξοχήν το επιλέγουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους και πώς τα συνδυάζουν;
Οι διάσημες κυρίες λοιπόν τα φοράνε από το πρωί ως το βράδυ. Τι νομίζατε ότι κυκλοφορούν μόνο με ψηλοτάκουνα όλη μέρα; Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από τις στιλιστικές τους επιλογές βήμα βήμα :
-H Νicole Richie, επέλεξε να συνδυάσει τα αγαπημένα της μαύρα Converse με τζιν σορτσάκι και λευκή πουκαμίσα. Πρόσθεσε κόκκινα γυαλιά για αντίθεση και απέδειξε ότι η απλότητα πάντα κερδίζει.
-Η Agynesse Deyn, πάντα εκκεντρική και in fashion, συνδύασε τα rock all star της με floral μακριά φούστα και μαύρο δερμάτινο. Σίγουρα ένα look προς μίμησην.
-Η Natalie Portman,επιλέγει τα μπεζ κλασικά converse και με ένα απλό τζιν υπερασπίζεται το casual look της, το ίδιο κάνει και η Jennifer Aniston με τα γκρι της παπούτσια.
-Η Drew Barrymore, επιλέγει έντονο ψηλό μωβ μποτάκι και «παίζει» με το συνδυασμό μαύρου-λευκού και γκρι. Ντύσιμο που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.
-Η Mischa Barton με λεοπάρ παντελόνι, μαύρο παλτό και μαύρα κοντά all stars, είναι κομψή σε νυχτερινή της έξοδο.
-Η Jessica Alba, επιλέγει χαμηλό μωβ και μας δείχνει πως μπορείς να είσαι sport και in fashion παράλληλα, με λευκή φαρδιά φόρμα και μαύρο t-shirt.
-H Κristen Stewart, κάνει την ανατροπή και φοράει τα αγαπημένα μας παπούτσια στο κόκκινο χαλί συνδυάζοντάς τα με ένα κόκκινο με μαύρες λεπτομέρειες φόρεμα. Σίγουρα alternative η επιλογή της..
-Η Mary-Kate Olsen, εμφανίζεται ως cool teenager να περπατάει αμέριμνη με μπλε all stars και casual ρούχα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη της προς αυτά.
-Η Rihanna, hot μέσα στο κατάλευκο φόρεμά της, φοράει μαύρο μποτάκι  και κάνει τη διαφορά. Μust το κόκκινο κραγιόν.
Από το πρωί ως το βράδυ, ο συνδυασμός είναι στο χέρι σας. Οι διάσημες κυρίες δε διστάζουν να τα συνδυάσουν με τα πάντα, από φόρεμα βραδινό, μέχρι με ένα απλό τζιν ή φόρμα, τα Converse σίγουρα θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες».

Πηγή: Queen.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...