Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ


Φυσική μάσκα για να περιορίσετε τους ανοικτούς πόρους.


Για την καταπολέμηση των ανοικτών πόρων το πρώτο που πρέπει να κάνετε ,φίλες μου,είναι καθημερινά πρωί και βράδυνα καθαρίζεται το πρόσωπό σας με ειδικά σαπουνάκια ή γαλακτώματα.  Ο βραδυνός καθαρισμός είναι σχεδόν απαραίτητος μια που στον ύπνο μας κυρίως συντελείται η ανάπλαση του δέματος.Όμως, αυτό συνήθως δεν είναι αρκετό.Οι ανοικτοί πόροι παρά τον καθαρισμό συνήθως  συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν πολλές από εμάς.  Υπάρχει, όμως,λύση για το πρόβλημα μας και δεν είναι άλλη από μια απλή φυσικά μάσκα προσώπου με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας. Κάνοντας λοιπόν μια....
 απλή εφαρμογή κάθε εβδομάδα, θα δείτε σύντομα τους ανοιχτούς πόρους να περιορίζονται και το πρόσωπο σας να γίνεται πιο φωτεινό και υγιές.


Θα χρειαστείτε:

- μια κουταλιά λεμονιού
- μια μικρή κουταλιά πορτοκαλιού
- και λίγο μυλόξυδο

Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε όλα τα υλικά. Στη συνέχεια ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα ομογενές μείγμα.

Τρόπος εφαρμογής:
Βουτήξτε στο μείγμα ένα βαμβάκι και εφαρμόστε το ταμποναριστά στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά ή και περισσότερο για να δράσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το με χλιαρό ή κρύο νερό  Στη συνέχεια ξεπλύντε το με χλιαρό ή κρύο νερό και αμέσως μετά τοποθετήστε την ενυδατική κρέμα, μιας και το παραπάνω μείγμα είναι αρκετά όξινο.
 Πήγη:beautetinkyriaki


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...