Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΒΗΜΑ -ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ!(VIDEO)


Βήμα -Βήμα πως θα κάνεις πανεύκολα καρπούζι σχέδιο στα νύχια σου! (Video)

Το καρπουζάκι είναι αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο! Το καλοκαίρι μας δροσίζει, μας χορταίνει και δεν μας παχαίνει.. Έτσι, μιας και το έχουμε σε εκτίμηση, δεν είναι καλή ιδέα να εμπνευστούμε από αυτό και να κάνουμεμανικιούρ καρπούζι; Υπάρχει πιο ιδανικό μανικιούρ για τις μέρες των διακοπών σας που όλο και κάπου θα είστε, από ένα χαρούμενο και πολύχρωμο καρπούζι στα νύχια σας;Ε δεν νομίζω!
Δείτε πως γίνεται πως γίνεται βήμα βήμα και πάρτε ιδέες και μην φοβάστε το Video θα σας βοηθήσει να το κάνετε πανεύκολα!

1. Χρειάζεστε τέσσερα βερνίκια:  ένα ροζ ή φούξια ή ακόμα και κόκκινο, ένα λευκό για βάση  και ένα που να παραπέμπει σε πράσινο  καρπουζιού για τη φλούδα και ένα μαύρο για τα κουκούτσια. 

2.Ξεκινάτε με το άσπρο όπου το βάζετε σαν βάση. Περάστε μια καλή στρώση. Περιμένετε να στεγνώσει καλά.

3.Σε ένα σφουγγαράκι βάλτε ροζ,άσπρο και πράσινο μανό το ένα κάτω από το άλλο όπως ακριβώς στο video...

4.Ταμπονάρετε με το σφουγγαράκι σας καλά το κάθε νύχι που θέλετε να κάνετε το σχέδιο σας ή σε όλα τα νύχια σας. Αφήστε να στεγνώσουν πολύ καλά.

5. Με ένα πινελάκι ή με την μύτη της οδοντογλυφίδας (να λιμάρετε την μύτη) και κάνετε τελίτσες με το μαύρο μανό όπως σας αρέσουν στην ροζ επιφάνεια. Έτοιμα και τα κουκούτσια.

6. Αφήστε να στεγνώσει και περάστε top coat

 Έτοιμο το νύχι καρπούζι!!!

Δείτε το Video






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...