Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

OI 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΟ!



Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι και το τρέιλερ που έχει κάνει χαμό!!


Λίγες ώρες πριν η Universal Studios έδωσε στη δημοσιότητα το trailer από την κινηματογραφική μεταφορά της ερωτικής νουβέλας της E.L. James.   Το διάρκειας 2,5 λεπτών βίντεο δίνει μαι πρώτη γεύση από τη σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson, τους πρωταγωνιστές και περιέχει μικρά αποσπάσματα από τις bdsm ερωτικές σκηνές που αναμένεται να συζητηθούν.

 Αυτό που με ενδιαφέρον αναμένεται έως την πρεμιέρα του φιλμ το Χειμώνα είναι αν το φιλμ θα έχει την ίδια επιτυχία με το βιβλίο.  Το 50 Shades of Grey έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 100.000.000 αντίτυπα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. 

Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών δείχνει πως έχει χημεία όμως πόσο μπορούν να φτάσουν τις προσδοκίες των τόσων αναγνωστών. Η παραγωγή πάντως προσπάθησε υπερβολικά να βρει δυο καλούς ηθοποιούς που να μπορούν να ενσαρκώσουν τους ήρωες αλλά και να πάρουν μαζί τους το κοινό. Αλήθεια θα τα καταφέρουν; 

Το τρέιλερ θα μας δίνει κάποια πρώτα δείγματα και σίγουρα κινεί το ενδιαφέρον για να αναμένεις την πρεμιέρα. Μπορεί η ταινία να έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου του 2015, ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά η εταιρεία παραγωγής φρόντισε να μας δώσει από νωρίς μια γεύση.

Εξάλλου, το 50 Shades of Grey δεν είναι μια οποιασδήποτεταινία, αλλά ίσως η πλέον αναμενόμενη της επόμενης σεζόν- καθώς βασίζεται στοπαγκόσμιο best seller της E.L. James.



To διάρκειας περίπου 2.30 λεπτών video μας δίνει μια ιδέα για τα όσα να συμβούνανάμεσα στους δυο κεντρικούς ήρωες Grey (Jamie Dornan) και Steel (Dakota Johnson). Το  Τρειλερ που παίχτηκε είναι λογοκριμένο... τι να πεις... Αμερική!!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...