Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!



Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου για τα ζώδια.


Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.


Καλό μήνα σε όλους σας!

Αισιοδοξία, γενναιοδωρία, δημιουργικότητα και έρωτες! Ο αστρολογικός ουρανός του καλοκαιριού λάμπει, με τον ευεργέτη Δία να κάνει την είσοδό του στο παθιασμένο και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα στις 16 Ιουλίου. Καιρός να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να ερωτευτείτε! Εντυπωσιάστε τους άλλους και ζήστε τη ζωή στο έπακρο. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε σας δίνουν την ικανότητα να οδηγήσετε εσείς τη ζωή σας, να πάρετε ευτυχία από τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας. Μόνο ακολουθήστε και μια συμβουλή: Μακριά από τον εγωισμό, την αλαζονεία και τις μεγαλοστομίες.

Στις 2 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και επιτέλους η επικοινωνία αποκαθίσταται και πάλι, ήρθε η ώρα να κινηθείτε προς τα εμπρός. Δρομολογήστε νέα έργα, υπογράψτε νέες συμφωνίες, κάντε νέες αγορές, ξεκινήστε μια σχέση και μιλήστε και πάλι στον αγαπημένο σας, αν είχατε απομακρυνθεί.

Στις 12 Ιουλίου, η Πανσέληνος στο σοβαρό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την εργασία, την υπευθυνότητα, την επιτυχία και τα επιτεύγματά σας, χαρίζοντάς σας δύναμη και εξουσία. Η πολικότητα Καρκίνου - Αιγόκερου τονίζει την ισορροπία που πρέπει να επιφέρετε μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Παράλληλα την επόμενη μέρα, ο Ερμής στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, σας ζητά να εκδηλώσετε τις ευαισθησίες σας και τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας, να μιλήσετε για το παρελθόν και τις αναμνήσεις σας.

Στις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και σας ζητά να δώσετε την αγάπη σας στα προσφιλή σας πρόσωπα, να φροντίσετε την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Ίσως προτιμήσετε να περνάτε περισσότερο το χρόνο σας στο σπίτι με τους αγαπημένους σας, ίσως υπάρξουν περισσότερες οικογενειακές συγκεντρώσεις ή περάσετε το δεύτερο μήνα του μέλιτος με την αγάπη σας. Πηγαίνετε στα παλιά στέκια σας ή ξεφυλλίστε τα παλιά φωτογραφικά άλμπουμ και κάντε ένα ταξίδι στις αναμνήσεις σας.

Στις 26 Ιουλίου, ο Άρης εγκαταλείπει το συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού μετά από οκτώ μήνες και εισέρχεται στο φλογερό και γεμάτο πάθος ζώδιο του Σκορπιού

Το σύνθημά του; Όλα ή τίποτα! Η επιφάνεια προσώπων και καταστάσεων δεν ταιριάζει στη δύναμη του Άρη στο Σκορπιό, υπάρχει επιτακτική ανάγκη για το απόλυτο πάθος, την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Την επόμενη μέρα, η νέα Σελήνη στο ερωτικό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την επιθυμία να λάμψετε, να δημιουργήσετε, να ερωτευτείτε. Το φεγγάρι ανάβει το πάθος σας και φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργική αλλά και ανταγωνιστική πλευρά σας. Είναι η αρχή ενός κύκλου έξι μηνών,  όπου οι σπόροι που φυτεύετε θα φέρουν τη μερίδα του λέοντος της φήμης και της τύχης μέσα στους επόμενους έξι μήνες.Προβλέψεις 

ΚΡΙΟΣ

Μήπως έχετε κάτι να πείτε; Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 18 Ιουλίου στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και θα μπορέσετε να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας. Ίσως ακόμα, για να μην πληγώσετε τους αγαπημένους σας, να λέτε καλοπροαίρετα  ψέματα, όπως για παράδειγμα, να λέτε στον αγαπημένο σας ότι είστε στη δουλειά, όταν πραγματικά είστε έξω και διασκεδάζετε. Δεν πειράζει αν είναι μόνο για να σώσετε την ειρήνη στη σχέση σας. Ένα έντονο, απρόσμενο συγκινησιακό κύμα σκάει στα πόδια σας μετά τις 18 Ιουλίου, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ευαίσθητο και νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας. Ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε φλέγοντα ζητήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και ναυποστηρίξετε τον εαυτό σας, ώστε να μην αισθάνεστεπεριθωριοποιημένοι.
Χρειάζεστε μια πρόκληση και ενθουσιασμό για να κινητοποιηθείτε προς την επίτευξη των μεγάλων οραμάτων σας και σίγουρα δεν μπορείτε να περιμένετε. Η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας, σας βοηθά να αποκατασταθεί η ισορροπία στην επαγγελματική σας ζωή. 

Είχατε μετριοπαθείς στόχους; Αναδιαμορφώστε τους. Μήπως ήταν υπερβολικοί; Προσπαθήστε να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας, το φεγγάρι θα είναι σύμμαχός σας για τους επόμενους έξι μήνες. Εστιάζοντας στην εργασία σας, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη θετική προοπτική για τη ζωή σας.
Ανοίξτε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, αφήστε πίσω τον παλιό κακό εαυτό σας, θέστε νέα σχέδια με τον αγαπημένο σας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους. Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όλον αυτόν τον ερωτισμό που υπάρχει γύρω σας και να βρείτε αυτόν/ην που σας ταιριάζει πραγματικά ή να επαναφέρετε πίσω τη σταθερότητα στη σχέση σας. Αν είχατε ασαφείς σκέψεις σχετικά με την έναρξη μιας σχέσης ή την πορεία της υφιστάμενης σχέσης σας, τώρα κάνετε νέα σχέδια, ζείτε παθιασμένες στιγμές, κάτω από τα αστέρια και δίπλα στη θάλασσα.


Μια μικρή δυσάρεστη έκπληξη από τον Άρη που συνεχίζει την πορεία του στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο αγαπημένος σας ή οι συνεργάτες σας θα μπορούν να σπάσουν την ψυχή σας σε χίλια κομμάτια, μόνο και μόνο επειδή εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. Θα μπορούσατε να απαλλαγείτε από αυτόν τον εκνευρισμό, αν πραγματικά ξέρουν πού βρίσκονται τα όριά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αλλάξετε πραγματικά την επιθετική συμπεριφορά, βρίσκοντας μια συμβιβαστική λύση που να ικανοποιεί και τους δυο σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε λίγο πίσω; Για να δρέψετε τα οφέλη από μια σχέση, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό σας και να κάνετε συμβιβασμούς. Δεν αξίζει να ξεστομίζετε ένα …επιθετικό υβρεολόγιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως ήρθε η ώρα για μια νέα δουλειά, περισσότερα χρήματα ή απλά για μια αναπροσαρμογή της στάσης σας, όσον αφορά τα οικονομικά σας; Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σας καλεί προς μια αναθεώρηση του προϋπολογισμού σας. Ακονίζετε το μυαλό σας, μετά τις 18 Ιουλίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας έρχονται στο μυαλό νέες ιδέες και έχετε τη βοήθεια του σύμπαντος για νέα οράματα.Παρακολουθήστε μια διάλεξη ή ένα σεμινάριο ή απλά προσκαλέστε τους φίλους σας για να συζητήσετε μαζί. Συμβουλή: Η ευαίσθητη ψυχή σας είναι εύκολο να σας οδηγήσει σε φλυαρία σχετικά με την προσωπική ζωή σας,άλλα μη λέτε και πολλά για τη σχέση σας.

Η αλλαγή του τοπίου θα σας κάνει τόσο καλό, ειδικά αφού η Πανσέληνος ανάβει τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της πνευματικής ανάπτυξης. Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε την περιπέτεια, μπορείτε να οργανώσετε μια απόδραση για ένα Σαββατοκύριακο, θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Bonus: Αν το ταξίδι περιλαμβάνει και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ανάπτυξης σε ένα πανέμορφο και πολυτελές θέρετρο, ακόμη καλύτερα. Χρησιμοποιήστε αυτό το ταξίδι ως δικαιολογία για να επισκεφθείτε έναν αγαπημένο φίλο που έχετε καιρό να δείτε και μένει μακριά σας. Αν κάποιος θα μπορούσε να χαρεί το καλοκαίρι, αυτός είστε εσείς!

Τίποτ’ άλλο δεν σας κάνει τόσο ευτυχισμένους, όσο το να είστε στην άνεση του σπιτιού σας. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικιακής ζωής, δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε να το ανακαινίσετε ή να το διακοσμήσετε από την αρχή. Ή ίσως σκέφτεστε μια επερχόμενη μετακίνηση, ίσως για να καλύψετε τις αυξανόμενες ανάγκες της οικογένειάς σας. Επειδή ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη μητρότητα, μια εγκυμοσύνη θα μπορούσε να περνά από τις σκέψεις σας. Μην ξεχάσετε να δείξετε την αγάπη σας στους γονείς σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα και να χαρίσετε στον εαυτό σας, καλό φαί, άνεση και πολυτέλεια. Επίσης, αν σκέφτεστε τις ρίζες σας, σχεδιάστε μια οικογενειακή επανένωση.

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, η διατροφή και η γενική υγεία σας χρήζουν της προσοχής σας και κάθε παραπάτημα θα έχει τις συνέπειές του. Ίσως δεν μπορείτε τώρα να κατανοήσετε τα οφέλη που θα έχουν στη ζωτικότητά σας, η αλλαγή των καθημερινών συνηθειών σας. Ανεβείτε με τις σκάλες αντί να πάρετε το ασανσέρ, μην τρώτε πρόχειρο φαγητό, πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται να είστε επιεικείς (και ναι, μερικές φορές τεμπέληδες) με τον εαυτό σας. Με τον Άρη αισθάνεστε δυναμικοί για να εκτελέσετε την εργασία σας και θα έχετε τα κίνητρα να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας και τις εργασίες σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Εκφραστείτε, φλερτάρετε, εκθειάστε τα ταλέντα σας και με υπερηφάνεια παρουσιάστε μια πρωτότυπη ιδέα και τον εαυτό σας. Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας φέρνει πιο κοντά στον αγαπημένο σας, μιλάτε ασταμάτητα, παίζετε και φλερτάρετε. Τώρα λέτε: «Δεν πάω την κανονική ώρα για ύπνο αλλά θα είμαι μέσα σε πολύ κόσμο και …ό, τι προκύψει». Να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά τα οικονομικά σας και προσεκτικοί στο πώς ξοδεύετε μετά τις 18 Ιουλίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας. Μια συμβουλή: Η σφοδρή επιθυμία σας για καλοπέραση δεν έχει όρια, έτσι μην κάνετε περιττές αγορές, χωρίς έναν προϋπολογισμό, γιατί αργότερα θα νιώσετε αναστάτωση για τη μελλοντική οικονομική σας πορεία. 

Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του και ψάξτε βαθύτερα, κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Με την Πανσέληνο στον οικείο και σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, δεν θα είστε τώρα και τόσο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες ή πάρα πολύ επιδεικτικοί στην προσέγγισή σας αλλά λίγο πιο ήσυχοι και μυστηριώδεις. Αν είστε σε σχέση, δεν ψάχνετε τώρα τη διασκέδαση, παρά μόνο αναζητάτε να απολαύσετε καυτές ερωτικές νύχτες πίσω από κλειστές πόρτες. Το φεγγάρι φέρνει κάποια ισορροπία και στα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους. Προσοχή! Με τη σφοδρή επιθυμία σας για ζωή και διασκέδαση, είναι εύκολο να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. 

Η διάθεσή σας αλλάζει σημαντικά προς το καλύτερο, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει το χαρούμενο τρίτο οίκο σας, της συνομιλίας και των ιδεών. Μπορείτε να εξορκίσετε τις απογοητεύσεις των τελευταίων μηνών, να βγείτε έξω, να συναντηθείτε με τους φίλους σας, να ανταλλάξετε νέες και συναρπαστικές ιδέες. Έχετε την εξουσία της ευγλωττίας και της πειθούς και χάρη στο φεγγάρι, μαγνητίζετε τους πάντες με τον τρόπο επικοινωνίας σας. Με την ευφυΐα σας, μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε πρόκληση ή δίλημμα με ευκολία και με ταχύτητα. Προγραμματίστε σημαντικές συναντήσεις, καθώς θα τους εντυπωσιάσετε όλους με το κοφτερό μυαλό σας.

Αρχίστε την εξάσκηση, αυτό το μήνα, στο να είστε λιγότερο εγωιστές και αλαζόνες με τον αγαπημένο σας, καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε με τον αγαπημένο σας, θέλετε τώρα να πάρει σάρκα και οστά, έτσι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε ένα μωρό μαζί του. Μια συμβουλή: Με τον Άρη είναι απαραίτητο να προφυλαχθείτε από την κριτική του κοινωνικού σας περίγυρου, όσον αφορά τη σχέση σας, εξάλλου η δική σας γνώμη είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη φήμη και τη δημιουργικότητα, έτσι μπορείτε τώρα να προβάλλετε το έργο σας, αφού είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, τόλμη και αισιοδοξία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αν η ερωτική σας ζωή σας φαίνεται ασαφής, ξεκουραστείτε λίγο αυτό το μήνα. Είναι το μήνυμα της Αφροδίτης στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, μέχρι τις 18 Ιουλίου. Δεν υπάρχει κανένα λάθος  στο να αναζητάτε περισσότερο χρόνο για έρευνα ή για να συλλογιστείτε εις βάθος τα λάθη σας, τι πήρατε και τι δώσατε μέχρι τώρα, επιτρέποντας στη διαίσθησή σας να σας κατευθύνει. Από τις 18 Ιουλίου και μετά, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βρίσκεστε και πάλι στο κοινωνικό προσκήνιο και στο ερωτικό παιχνίδι. Ώρα να ισορροπήσετε τη σχέση σας, αν ήσασταν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Διασκεδάστε, φλερτάρετε, αφήστε πίσω για λίγο τις έννοιες σας, είναι η δική σας στιγμή, έτσι φάτε, πιείτε και γλεντήστε. Είστε απλά χαρούμενοι!

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών είναι στο πλάι σας για να σας βοηθήσει να φέρετε την πολυπόθητη ισορροπία στην αγάπη και τις συνεργασίες σας, τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε περισσότερο. Σταματήστε να βάζετε δράμα στη σχέση σας, αναζητήστε τον έρωτα σε ανθρώπους που έχουν να σας προσφέρουν ενθουσιασμό και σταθερότητα. Εξηγήστε τους όρους σας στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας πιο ξεκάθαρα. Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε το φορτίο 50-50. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους και ότι είστε σίγουροι ότι μπορούν να σας στηρίξουν. Τα γεγονότα σίγουρα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Καλωσορίστε τη σταθερότητα στη ζωή σας, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και της ασφάλειας. Το ζώδιό σας χάνεται στα βάθη των συναισθημάτων αλλά τώρα χάρη σε αυτό το φεγγάρι είστε πιο λογικοί, πιο προσγειωμένοι, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε οποιοδήποτε εσωτερικό χάος. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και αγωνιστείτε για ό, τι σας αξίζει. Ποια είναι η πραγματική λυδία λίθος αυτό το μήνα; Η δυνατότητά σας να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, ακόμα και αν αισθάνεστε ότι καταρρέουν όλα γύρω σας. Μπορείτε με δύναμη, και σταθερή εσωτερική αποφασιστικότητα, να πετύχετε. Ναι, μπορείτε να το κάνετε.

Αγαπάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας; Όχι τώρα, καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ίσως χρειαστεί να πάρετε περισσότερη αναπνοή από τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Βέβαια, στο βάθος του μυαλού σας, δεν μπορείτε να αποκλείσετε το γεγονός ότι πάντα θα αγωνίζεστε για την οικοδόμηση ισχυρότερων συναισθηματικών δεσμών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως τώρα σκεφτείτε να δείτε κάποιους φίλους ή συγγενείς που έχετε να τους δείτε καιρό, ίσως αλλάξετε το χώρο σας ή φιλοξενήσετε κάποια άτομα, επιδεικνύοντας τις μαγειρικές σας ικανότητες. Πλησιάστε περισσότερο τους ανθρώπους σας, καλέστε για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας τον αγαπημένο σας. 

ΛΕΩΝ

Βάλτε λίγη περισσότερη δράση στην ερωτική σας ζωή και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό και καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας, και ενώ μπορεί να είστε λίγο νευρικοί, μοιράζεστε με τον αγαπημένο σας και τους φίλους σας τις ιδέες σας και κάνετε μια έκπληξη στην αγάπη σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί ξαφνικά να δείτε κάποιον που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά με ερωτικά συναισθήματα. Από τις 18 Ιουλίου και μετά, όταν η Αφροδίτη θα κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της μοναξιάς, ο ρυθμός της ερωτικής σας ζωής επιβραδύνεται, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή τη χρονική περίοδο, για να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος και παρατεταμένα αρνητικά ζητήματα με τον αγαπημένο σας. 

Μήπως είναι καιρός να αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινής σας ρουτίνας για μια πιο υγιή διαβίωση; Μπορεί να ήσασταν αρκετά απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό για να φροντίσετε τον εαυτό σας αλλά τώρα η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας παροτρύνει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Μη βάζετε ως δικαιολογία την έλλειψη χρόνου για να μη φροντίζετε τον εαυτό σας. Αν είχατε κάνει διατροφικές ατασθαλίες, περιορίστε τις. Δοκιμάστε να πάτε σε ένα γυμναστήριο, αλλάξτε τη διατροφή σας. Κοινωνικοποιηθείτε, πηγαίνετε με τους φίλους σας για χορό αντί για δείπνο. Θα μπορούσατε ακόμη και να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι, για να κάνετε επανεκκίνηση στη ζωτικότητά σας.

Απολαύστε το καλοκαίρι με χαρά και άφθονη διασκέδαση! Πείτε «ευχαριστώ» στη νέα Σελήνη στο χαρούμενο και παθιασμένο ζώδιό σας, που σας βοηθά να πατήσετε το κουμπί της εκκίνησης, θέτοντας νέους ερωτικούς ή επαγγελματικούς στόχους για τους επόμενους έξι μήνες. Όπως η γοργόνα που αναδύεται από τα βάθη της θάλασσας, έτσι κι εσείς είστε έτοιμοι να βγείτε στην επιφάνεια του νερού και να δείξετε το πανέμορφο πρόσωπό σας και πάλι. Το φεγγάρι σας φέρνει νέες ευκαιρίες στην αγάπη και τη δουλειά σας, έτσι που πηδάτε από τη χαρά σας και ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας. Κινείστε με στρατηγική και παίρνετε αποφάσεις που σας οδηγούν στη νίκη. 

Να είστε ειλικρινείς αλλά και εγκρατείς στα λόγια σας, όσο είναι δυνατόν, καθώς ο Άρης που συνεχίζει την πορεία του στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας κάνει άμεσους και η ευθύτητα των λόγων σας μπορεί να πληγώσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ζώδιό σας είναι ανοικτό και φιλαλήθες, αλλά σκεφτείτε ότι αυτή η αμεσότητα της στάσης σας θα σας βάλει σε περιπέτειες. Θα κερδίσετε πολλά στις σχέσεις σας με την ανταλλαγή απόψεων και όχι κάνοντας μονόλογο. Αν είστε σκληροί και απότομοι, θα διώξετε κάποιον πολύτιμο σύμμαχό σας από κοντά σας. Προσπαθήστε να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της γνησιότητας των λόγων σας και της αποδοχής των απόψεων των άλλων, έτσι ώστε οι άλλοι άνθρωποι να μη θεωρούν ότι θέλετε να τους επιβληθείτε. Πώς θα έχετε το σεβασμό και την αξιοπρέπεια που ζητάτε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με βλέμμα στο μέλλον, τα οράματά σας παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, μέχρι τις 18 Ιουλίου, σας δίνει την ευκαιρία να συγκεκριμενοποιήσετε τα σχέδιά σας και να γίνετε πιο πρακτικοί. Οι ιδέες σας είναι μεγάλες αλλά θα υλοποιηθούν, εφόσον είναι προσγειωμένες. Από τις 18 Ιουλίου και μετά, η Αφροδίτη θα κινείται στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σας καλεί για μια νύχτα έξω στην πόλη σας ή κάτω από τ’ αστέρια με τον αγαπημένο σας. Είστε εσείς υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία, για να πατήσετε το κουμπί της επαναφοράς του αυθορμητισμού, να κόψετε ταχύτητα και να χαρείτε ξέγνοιαστα τη σχέση σας.

Οι παρορμητικές κινήσεις στην αγάπη, αν και δελεαστικές, δεν συνιστώνται αυτό το μήνα. Η Πανσέληνος στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, ξυπνάει τον ερωτισμό σας αλλά σας βάζει σε έναν πιο πρακτικό ρυθμό, χωρίς όμως να σας αποτρέπει να είστε παιχνιδιάρικοι στον έρωτα. Το φεγγάρι είναι στο ζώδιο του Αιγόκερου και προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Αφήστε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σταδιακά, χωρίς να πατάτε το γκάζι. Δεν είναι καλό να ξεκινάτε συζητώντας και τονίζοντας πώς θα είστε οι δύο σας σε είκοσι χρόνια από τώρα. Το κλειδί της ευτυχίας σας είναι να ζήσετε το τώρα και να απολαύσετε τις στιγμές. 

Απελευθερωθείτε από κάποιον ή κάτι που δεν θέλετε να αμαυρώνει την ψυχή σας. Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να εξαγνίσετε την ψυχή σας, να αποβάλλετε τυχόν νοσηρές σχέσεις, καταστάσεις ή ενέργειες που απομυζούν την ενέργειά σας και βαραίνουν το μυαλό και την καρδιά σας. Μήπως τον τελευταίο καιρό είχατε απορροφηθεί από κάποιους ανθρώπους και είχατε ξεχάσει τον εαυτό σας; Τι πρέπει να κάνετε για να ελαφρύνει το φορτίο του μυαλού σας; Αν κάποιος στη ζωή σας έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος ή σας έχει αποστραγγίσει συναισθηματικά και πνευματικά, δείξτε του την έξοδο. 

Μην παραμένετε πεισματικά προσκολλημένοι σε μία πηγή εισοδήματος. Ο Άρης που συνεχίζει να κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ίσως σας έχει φέρει μια οικονομική απώλεια (ή θα σας φέρει) αλλά αυτή ή ξαφνική αλλαγή της τύχης θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να σκεφτείτε πώς θα αυξήσετε και θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εφευρίσκοντας μια άλλη πηγή εισοδήματος. Ίσως το μήνυμα να είναι ακόμα πιο βαθύ. Δεν είναι πραγματικά τα χρήματα που φέρνουν ευτυχία στη ζωή, όσο η ικανότητά σας να λάβετε μια βαθύτερη και πλουσιότερη κληρονομιά από την ίδια τη ζωή. Θα πρέπει να αποδείξετε σε όλους γύρω σας ότι έχετε αξίες και αρχές. Θα πρέπει να είστε υπεράνω, στο όνομα της δικής σας συναισθηματικής απελευθέρωσης.

ΖΥΓΟΣ

Ενισχύεται η κοινωνικότητά σας και βγαίνετε από την απομόνωσή σας, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 18 Ιουλίου στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και της έμπνευσης. Είστε έτοιμοι να βγείτε από το καταφύγιό σας και να ανοίξετε τα φτερά σας. Κάντε ένα ταξίδι, εξερευνήστε, ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, επιδοθείτε στις περιπέτειές σας. Ώρα να πετάξετε ελεύθεροι! Από τις 18 Ιουλίου και μετά, με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αγωνίζεστε για τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, δεν έχετε το κεφάλι στα σύννεφα αλλά με τη λογική σας και βήμα -βήμα, μπορείτε πραγματικά να μετακινήσετε βουνά. Σας περιμένει επαγγελματική επιτυχία και θα δείτε ότι αργά και σταθερά θα έχετε άνοδο και θα καρπωθείτε τα οφέλη της σκληρής εργασίας σας. 

Μην αγνοήσετε την ανάγκη σας για συναισθηματική ισορροπία και να χαρίσετε λίγο πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας βοηθά να εξισορροπήσετε την κοινωνική εξερεύνησή σας με τις ανάγκες του εαυτού σας. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε τρόπο διαβίωσης, ίσως ανακαινίσετε το σπίτι σας, για να εναρμονίζεται με τη διάθεσή σας. Ίσως θέσετε νέες κατευθυντήριες γραμμές με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας ή τους συγκατοίκους σας. Μπορεί ακόμα να αλλάξετε διαμέρισμα και να βρείτε κάποιο άλλο με περισσότερες ανέσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι σας.

Είστε στην ίδια κατεύθυνση με τους φίλους σας ή μια ομάδα; Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, σας καλεί να συσπειρώσετε τους φίλους σας και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο. Βρείτε το ως μια δικαιολογία για να ξεφύγετε για λίγο από τις υποχρεώσεις σας, να απομακρύνετε το χάος από τη ζωή σας. Σίγουρα μπορείτε να προσκαλέσετε τους αξιόπιστους φίλους σας, να ανταλλάξετε ιδέες και να φιλοσοφήσετε τη ζωή αλλά να είστε επιλεκτικοί στις νέες γνωριμίες σας. Ήρθε η ώρα να ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα, να προβάλλετε τον αυθεντικό εαυτό σας, να μιλήσετε τη δική σας αλήθεια.

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, έχετε το θάρρος και την τόλμη να πετύχετε αυτό που θέλετε, αφού τώρα κινείστε πιο ανεξάρτητα. Έχετε τον ενθουσιασμό αλλά και την ενέργεια για να προχωρήσετε μπροστά και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Κάντε καλή χρήση της δύναμής σας και ανιχνεύστε μια ελπιδοφόρα συνεργασία ή έναν ελκυστικό θαυμαστή που σας περιμένει. Έχουν τη δύναμη να σας πάνε στον παράδεισο. Μια συμβουλή: Οι παράτολμες ενέργειές σας θα μπορούσαν να απομακρύνουν από τη ζωή σας μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Οι αλαζονικοί και αγενείς τρόποι σας διώχνουν από τη δική σας ευτυχία. Η ισορροπία είναι το κλειδί για να σχηματίσετε ένα ερωτικό ή επαγγελματικό δυναμικό δίδυμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας μια σχέση ή μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί πια την ψυχή σας; Αν ναι, η Αφροδίτη στον έντονο συναισθηματικά όγδοο οίκο σας μέχρι τις 18 Ιουλίου, σας γεμίζει με θάρρος για να πετάξετε ελεύθεροι με τα δικά σας φτερά. Μπορεί να κάνετε κακό πάνω απ’ όλα στον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την προσωπική ταυτότητά σας για το όφελος κάποιου άλλου. Ζητήματα εξάρτησης, δράμα και έλλειψη εμπιστοσύνης είναι δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Από τις 18 Ιουλίου και μετά, η Αφροδίτη θα κινείται στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας, να σχεδιάσετε μαζί ένα ταξίδι ή απλά να επεκτείνετε τις γνώσεις σας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή ένα καλό βιβλίο. 

Έχετε ήδη κάνει πάρα πολλές θυσίες για τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας; Έχετε μήπως προσπαθήσει να αποφύγετε τις συγκρούσεις ή η στρατηγική σας δεν αποδείχθηκε τελικά επιτυχημένη και τώρα αρχίζετε να αισθάνεστε αγανακτισμένοι; Η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας προτρέπει να μιλήσετε και να αφήσετε τους άλλους να ξέρουν ότι θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα ή ακόμα και να κινηθείτε σε διαφορετική κατεύθυνση. Κάντε διάλογο και όχι μονόλογο, προκειμένου να βρεθούν πρακτικές λύσεις και ένα σχέδιο δράσης. Οι πιθανότητες είναι οι άλλοι να συμμορφωθούν, απλά χρειάζεται να μιλήσετε με διπλωματία.

Στρέψτε την προσοχή σας στα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της αναγνώρισης, εκτοξεύει στα ύψη την καριέρα σας, ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο στην ανάπτυξη, οι φιλοδοξίες σας παίρνουν ώθηση, είστε σαφείς και σίγουροι για το τι θέλετε από τη ζωή σας. Ορίστε τους στόχους σας, τι είναι σημαντικό για σας, τι θέλετε να επιτύχετε στην επαγγελματική και δημόσια ζωή σας και στη συνέχεια δημιουργήστε ένα ρεαλιστικό οδικό χάρτη για την υλοποίηση αυτού του επιτεύγματος. Μέσα στους επόμενους έξι μήνες, το όνειρό σας θα έχει πάρει απτή μορφή.

Μήπως πρέπει επιτέλους να δώσετε ένα τέλος στον πόνο σας; Με τον ενεργητικό Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον ασαφή και παθητικό δωδέκατο οίκο σας,  αναλώνετε το χρόνο σας κάνοντας επεξεργασία των πληγών του παρελθόντος που βρίσκονται βαθιά θαμμένες στο υποσυνείδητό σας και ίσως αλλάξετε τις παλιές αρνητικές σας συνήθειες. Ασχοληθείτε με τη θεραπεία των πληγών της ψυχής σας,  είναι ο μόνος τρόπος για να πάτε μπροστά. Με το τέλος της πορείας του κυβερνήτη σας, του Άρη, ανοίγει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, ίσως γύρω από μια ερωτική δέσμευση ή από την εργασία. Μπορεί τώρα να λυπάστε για τις ξένοιαστες μέρες αλλά σας περιμένουν άλλα οφέλη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείτε τα λάθη σας, να μάθετε από τις εμπειρίες σας, να εκτιμήσετε τον εαυτό σας και την ίδια τη ζωή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εγκαταλείψτε τα φαντάσματα της μοναξιάς σας ή προσπαθήστε να κατανοήσετε πιο εύκολα τον αγαπημένο σας. Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας. Αν είστε μόνοι, τώρα κάνετε περισσότερη προσπάθεια για να υποδεχθείτε μια θετική, υγιή σχέση. Από τις 18 Ιουλίου και μετά, θα έχετε περισσότερο τη διάθεση για απομόνωση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις περιπέτειες και την περιπλάνηση, χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, των έντονων συναισθημάτων και των μυστικών. Αναζητάτε περισσότερο ιδιωτικές αλλά και έντονες στιγμές και μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια μάλλον έντονα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. 

Κινείστε έξυπνα στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας στέλνει το αίτημα να περιορίσετε τις σπατάλες σας. Μπορεί να χρειαστεί να αποτραβηχτείτε από μια δραστηριότητα που βαραίνει το πορτοφόλι σας ή να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας. Αναμορφώστε τον προϋπολογισμό σας και κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Σκεφτείτε: καλύτερη η ποιότητα, έναντι της ποσότητας στις αγορές σας. Καλύτερο θα ήταν να αγοράσετε κάτι που είναι μακράς διαρκείας, παρά ένα φτηνό υποκατάστατο που θα πρέπει να το αντικαταστήσετε σε λίγους μήνες από τώρα.

Βάλτε στόχο ένα ταξίδι στο φεγγάρι… Ακόμα και αν αργήσετε να πάτε, θα προσγειωθείτε ανάμεσα στα αστέρια… Η νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, της περιπέτειας και των ταξιδιών, σας χαρίζει ενθουσιασμό και θετική σκέψη και κάνετε όνειρα για το μέλλον σας. Αν είχατε εμπλακεί με αρκετές υποχρεώσεις, τώρα είναι η ώρα να απελευθερωθείτε και να επανασυνδεθείτε με όλο τον κόσμο γύρω σας. Αυτή η επεκτατική επίδραση του φεγγαριού δημιουργεί μια νέα, μεγαλύτερη δυναμική ζωής, καθώς τώρα θέτετε ένα νέο στόχο γύρω από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα νέο φιλοσοφικό εγχείρημα.

Τα μεγάλα σας όνειρα θα υλοποιηθούν, αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, οι επιθυμίες σας είναι αναμφισβήτητα δεμένες με τους ομοϊδεάτες σας, θέλετε να κάνετε πολλά, να προχωρήσετε μπροστά με νέες ιδέες, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει, όταν ο ενθουσιασμός σας ξεχειλίζει. Είναι καλύτερο όμως να μην επιβάλλετε τη δύναμή σας και την εξουσία σας. Προσέξτε τον τρόπο που θα ηγηθείτε σε μια ομάδα, αλλιώς θα θεωρηθείτε καταπιεστικοί! Μην αφήνετε την επαναστατική φύση σας να αγνοήσει την κοινή λογική σας. Συμβουλή: Ακόμα κι αν τώρα βλέπετε στο μέλλον, μην ξεχνάτε το παρόν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να νιώσετε πιο ανανεωμένοι, χάρη στην Αφροδίτη, που θα βρίσκεται μέχρι τις 18 Ιουλίου στον έκτο οίκο σας, της υγείας, της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης. Με την εστίασή σας στις λεπτομέρειες, καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας ένα έργο στην εργασία σας, αναμορφώνετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή αποφασίζετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο. Από τις 18 Ιουλίου και μετά, όταν η Αφροδίτη θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε τη διάθεση να επικεντρωθείτε περισσότερο στη σταθεροποίηση του δεσμού σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο συναισθηματικό και πνευματικό βάθος με τον αγαπημένο σας. 

Αισθάνεστε καλά; Μήπως η ζωή σας έχει γίνει κουραστική; Εξαιτίας των απαιτήσεων της καριέρας και της οικογένειάς σας, μόλις που έχετε χρόνο να αναπνεύσετε ή να επικεντρωθείτε στις προσωπικές επιδιώξεις σας. Όμως η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει τώρα την πολυπόθητη ισορροπία. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, προβάλλετε ένα έργο σας ή μια μεγάλη ιδέα σας, κάντε την έρευνά σας. Τι θέλετε να πετύχετε σε έξι μήνες από τώρα; Είστε ενθουσιασμένοι με τις νέες προοπτικές σας και έχετε τις δυνατότητες και την εμπειρία να υποστηρίξετε τα οράματά σας. Φανταστείτε ότι σε λίγο θα γιορτάσετε (και θα καυχιέστε λίγο), όταν τα σχέδιά σας θα πάρουν σάρκα και οστά.

Ένα νέο, αναγεννητικό κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας, με τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει προτάσεις, τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές ή μια ευκαιρία για να ενώσετε τα οικονομικά σας ή τα περιουσιακά σας στοιχεία ή τα ταλέντα σας με τους άλλους, με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος. Κάντε μια προσπάθεια για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή σας. Είτε αυτό αφορά μια εις βάθος συνομιλία με τον καλύτερο φίλο σας, είτε μια ερωτική νύχτα με τον αγαπημένο σας, είτε διαπραγματεύσεις με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας, συνδέεστε πιο βαθιά μεταξύ σας και ενωμένοι μπορείτε πραγματικά να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Ζητήματα εξουσίας και πολλαπλά καθήκοντα αποσυντονίζουν την καριέρα σας, καθώς ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, των μακροπρόθεσμων στόχων και της ηγεσίας. Αναφύονται συγκρούσεις με το αφεντικό σας, ένα σημαντικό πελάτη ή κάποιον που σας κάνει επίδειξη δύναμης. Ως σοβαρό ζώδιο, δεν ανέχεστε τους ανόητους και παίρνετε την πρωτοβουλία για να λειτουργήσουν τα πράγματα πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να εξεγερθείτε από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ή σας είναι δύσκολο να τηρήσετε τώρα το πρωτόκολλο της εργασίας σας και γίνεστε απροκάλυπτα ανυπότακτοι. Εάν είστε επιχειρηματίες, θα μπορούσατε να είστε αυστηροί με τους εργαζομένους σας. Προσέξτε γιατί θα χάσετε τους πολύτιμους συμμάχους σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Όταν φαίνεστε καλά, αισθάνεστε και καλά. Και όταν αισθάνεστε καλά, είστε απλά ακαταμάχητοι. Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια πιθανή νέα σχέση. Κοιτάξτε γύρω σας, κάποιος θέλει να συνδεθεί μαζί σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο αλλά θα πρέπει να είστε κι εσείς δεκτικοί. Αν είστε ζευγάρι, δώστε στην αγάπη σας αμέριστη προσοχή. Οι φίλοι σας μπορούν να περιμένουν! Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για να βγείτε από τη ρουτίνα σας; Μήπως νιώθετε πλήξη τον τελευταίο καιρό; Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας, αλλάζει προς το καλύτερο τη ζωή σας. Ίσως ενισχύσει τη φιλάνθρωπη και ανθρωπιστική φύση σας. Δώστε λίγη από την ευεργετική ενέργειά σας στους πλησιέστερους και πιο αγαπητούς σας ανθρώπους.

Η θετική σκέψη θα σας πάει μπροστά στη ζωή αλλά να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να  αλλάξετε τους ανθρώπους. Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, της ευαισθησίας και του τέλους, σας δίνει μια συμβουλή: Αντί να στηρίζεστε στο μυαλό σας για να βρείτε τις απαντήσεις σε κάποια ομιχλώδη ζητήματα, καθοδηγηθείτε από τη διαίσθησή σας και τη συμπόνια σας για να έχετε την αλλαγή που θέλετε να δείτε. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους καταλαβαίνετε ή ότι μπορεί να έχουν υπερβεί τα όριά σας, αν δεν είστε σαφείς στα λόγια σας. Διευκρινίστε τις ανάγκες σας, μη φοβάστε να ζητήσετε συγγνώμη για τα λάθη σας, δεν χρειάζεται πια να κρύβεστε. Πώς θα έχετε γαλήνη στην ψυχή σας;

Πόσο διασκεδαστική και όμορφη είναι η ζωή, αν έχετε κάποιον να την μοιραστείτε… Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας βοηθά να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα και σας καλεί να προσπαθήσετε για τη σχέση σας, αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια σταθερή δέσμευση ή η ανακούφιση που προέρχεται από τη συνειδητοποίηση ότι είστε με το λάθος άτομο. Καταργήστε την αρνητική ενέργεια από τη ζωή σας και παρακολουθήστε τη μαγεία του φεγγαριού να ξεδιπλώνεται κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Τίποτα δεν σας κάνει τώρα πιο ευτυχισμένους από το να είστε σε σχέση.

Με τον πολεμιστή Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον ένατο οίκο σας, της πνευματικότητας και των πεποιθήσεων, βρίσκετε παρηγοριά στα προβλήματά σας σε μια ανώτερη δύναμη ή θέλετε να πιστέψετε σε ένα ιδανικό. Αναζητάτε τώρα να βρείτε κάτι ανώτερο πνευματικά και ίσως να έχετε μια ξαφνική έμπνευση, κάνοντας πεζοπορία έξω στη φύση ή κοιτάζοντας τον έναστρο καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό. Εκείνο που σας αντιπροσωπεύει τώρα είναι τα λόγια του Kurt Vonnegut: «Ζούμε, αυτό δεν είναι αρκετό;» Ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης τα ταξίδια, έτσι ο Άρης σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι με νόημα ή ακόμα κι ένα εκπαιδευτικό ταξίδι ή απλά αναψυχής. Ένα είναι πάντως σίγουρο: η διαδρομή του ταξιδιού σας είναι να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας με τον εαυτό σας.
 
ΙΧΘΥΣ

Επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, ακόμα και με συγγενείς που έχετε χάσει εδώ και καιρό την επαφή. Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον οικείο και νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας, σας δίνει την επιθυμία να αναβιώσετε κάποιες αξέχαστες στιγμές από το παρελθόν σας, να καλέσετε τα προσφιλή σας πρόσωπα στο σπίτι σας, να χαθείτε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Βγείτε έξω και σμίξτε μετά τις 18 Ιουλίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως ο έρωτας σας περιμένει σε μια κοινωνική εκδήλωση. Είστε σε σχέση; Θυμηθείτε τι σας ένωσε, πώς είστε φίλοι πρώτα απ’ όλα, ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που απολαμβάνετε και οι δύο σας και μην ξεχνάτε τη διασκέδαση, είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τη σπίθα του έρωτά σας ζωντανή.

Αντί να οικτίρετε τον εαυτό σας για τα λάθη σας ή να νιώθετε τη δυσπιστία γύρω σας, ενωθείτε με όλο τον κόσμο. Η Πανσέληνος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει την ισορροπία στις φιλίες σας και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Δεν χρειάζεται να μείνετε τώρα μόνοι με τον εαυτό σας, προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή να βγείτε παρέα με τους φίλους σας ή μια ομάδα, θα αισθάνεστε τόσο αναζωογονημένοι. Έχετε μήπως αγωνιστεί για την υλοποίηση των ονείρων σας; Μια συναρπαστική επιχειρηματική ευκαιρία θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας.

Καιρός να κάνετε εκκαθάριση. Με τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας, της οργάνωσης και της ευεξίας, είστε έτοιμοι να οργανώσετε επιτέλους τη ζωή σας και να ταξινομήσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Καθώς αναδιοργανώνετε το σπίτι ή το γραφείο σας, θα νιώσετε μια αίσθηση αγαλλίασης και συναισθηματικής πληρότητας, μια νέα θετική ενέργεια εισέρχεται στη ζωή σας. Εάν είχατε κάνει διατροφικές ατασθαλίες ή απλά δεν είχατε βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά σας, ως συνήθως, τώρα αισθάνεστε την ανάγκη να βάλετε στη ζωή σας πιο υγιεινές συνήθειες.

Με τον κόκκινο πλανήτη, τον Άρη, να συνεχίζει την πορεία του στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, αν έχετε μια σοβαρή σχέση ή συνεργασία, αγωνίζεστε για να χωρίσετε τις οικονομικές σας ευθύνες. Ή ίσως κάνετε ένα κοινό ταμείο. Το ίδιο ισχύει και με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας, θα θελήσετε να σιγουρευτείτε αν το βάρος των οικονομικών είναι ισότιμα κατανεμημένο, ακόμα κι αν ο ένας από σας επενδύει ενώ ο άλλος βάζει τα κεφάλαια. Ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, καθώς μπορεί να ανακύψουν παραξενιές ή δυσαρέσκεια μεταξύ σας. Τα χρήματα μπορεί να είναι ένα δύσκολο θέμα τώρα στη σχέση σας, αλλά κάντε το καλύτερο δυνατό για να χειριστείτε τα πάντα μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο. Αισθάνεστε διστακτικοί; Μιλήστε για τις ανησυχίες σας και δείτε πώς ανταποκρίνεται η άλλη πλευρά.


Πηγή:e-zwdia.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...